Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 370
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • в Надежда-та
Както вече са ти казала - напълно е възможно.

# 421
Aya_Cuervo, 3-та седмица от зачеването и 5-та г.с. е едно и също, гинеколозите считат по подразбиране, че зачеването е около 14 ден броено от първи ден на последен цикъл.Той се води за първи ден на първата седмица, от бременността. Иначе преценяват по размерите на плода, но не казват, че зачеването е по- рано или късно, а че плода изостава или е напред с еди колко си дни. Често пъти така образуват неоснователни притеснения на бъдещите майки.

# 422
Аз май съм с цветна ииии още е рано за гинеколог. Въпросите ми са много и съм тотално объркана.
Сега съм седнала да си спомням горе долу дните бебеправене, болящи гърди.. малкото потекла кръв и т.н

# 423
  • София
Аз май съм с цветна ииии още е рано за гинеколог. Въпросите ми са много и съм тотално объркана.
Сега съм седнала да си спомням горе долу дните бебеправене, болящи гърди.. малкото потекла кръв и т.н

За пореден път в този форум ще напиша - НЯМА ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ!
Всяко кръвотечение по време на бременност е ненормално! И веднага трябва да се посети гинеколог.

# 424
nana77, благодаря
Тръгвам....

# 425
Вьзможно е да забременееш.
Има противозачатьчни,предназначени точно за кьрмачки(не се сещам как се казваха) Peace

# 426

За пореден път в този форум ще напиша - НЯМА ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ!
Всяко кръвотечение по време на бременност е ненормално! И веднага трябва да се посети гинеколог.

Абсолютно.

Aya_Cuervo стискаме палци, като се върнеш да кажеш как е минало.  fingerscrossed

# 427

rika,"тормози" лекаря си,нали са затова,да разсейват всичките ни притеснения.Успех и на теб! Peace[/color]

еми изотормозих я и резултатът е че съм в лека паника, преход към голяма паника...още повече ме заболя корема  smile3518
тя уж се стараеше да не ме притеснява жената, но имам час чак за четвъртък за преглед и незнам как ще издържа дотогава...  smile3518
някой пил ли е НУТРИ-МАГ?? и знаете ли колко струва. ще ми го дадат ли без рецепта?

# 428
И аз като Нана смятам, че няма цветна бременност.
Aya_Cuervo, при всяко кървене трябва да се търси консултация с лекар. Надявам се, че ще ни зарадваш с хубави новини.

rika,"тормози" лекаря си,нали са затова,да разсейват всичките ни притеснения.Успех и на теб! Peace[/color]

еми изотормозих я и резултатът е че съм в лека паника, преход към голяма паника...още повече ме заболя корема  smile3518
тя уж се стараеше да не ме притеснява жената, но имам час чак за четвъртък за преглед и незнам как ще издържа дотогава...  smile3518
някой пил ли е НУТРИ-МАГ?? и знаете ли колко струва. ще ми го дадат ли без рецепта?
Ако имаш болки, трябва да те прегледа лекарката ти сега, а не да чакаш до четвъртък.

# 429
Можеш, макар че вероятността е много малка. Но все пак я има и не е никак за пренебрегване.
Има противозачатъчни, които са съвместими с кърменето, посъветвай се с гинеколог.
Това исках да пиша. Минимален, минимален, но.. има шанс да се zабременее и още как.

# 430
  • София

По-добро недей да пиеш нищо без лекар да ти го е изписал.

# 431
Възможно е.
С мен раждаше една мацка, чието първо детенце беше родено Януари, а второто Декември.

А за хапчетата - по принцип има такива, които са съвместими с кърменето, но аз не бих пила.

# 432
По-добро недей да пиеш нищо без лекар да ти го е изписал.

лекарката по телефона ми каза да си го взема и да го пия до прегледа, просто не разполагам с рецепта в момента.

Бубето, аз си ги имам тези болки от началото, те са притъпени, обясниха ми че били от ниската плацента. аз си пия нош-па редовно по случая...

# 433
Възможно е разбира се.За предпазването-всеки сам си преценява с какво и как  Peace

# 434
О,да възможно е  Laughing  Не знам какво е твоето желание,но......успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт