Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
и аз имах коластра още в края на 5-ти месец.Не бях чела по въпроса и една сутрин щом се събудих върху тениската ми имаше 2 мокри петна точно,където са ми гърдите.Веднага се обадих на гинеколога си и тогава той ми обясни за коластрата и че всичко е наред и е абсолютно нормално Peace

# 631
Коластра е и е нормално явление,не се притеснявай!

# 632
  • Плевен
Здравейте момичета, имам един въпрос към вас.
На каква причина може да се дължи това? Става въпрос за бременност в края на шести месец, безпроблемна. Два пъти в рамките на пет дни се появява кървене от носа, продължаващо десетина минути, придружено с кървав секрет от гърлото.
Дали може да е в резултат на бременността или причините трябва да се търсят извън нея. На някоя от вас дали се е случвало подобно нещо?
Лекарите си прехвърлят топката засега и няма отговор на въпроса.
И аз имах кръвотечения от носа през бременността. Както си седях и изведнъж започваше да ми капе на едри капки кръв. Тогава ме успокоиха, че е нормално, защото наследствено са "слаби" стените на капилярите.
Пчелен прашец - 1 ч.л. дневно , смукано като бонбон профилактира подобно състояние на кръвоносните съдове.

rikа  Hug

# 633
Преди малко забелязах, прозра4ни капки от зьрната на гьрдите ми,като вода,докато се мазах с крем,а и имах някакьв страхотен сьрбеж по долната 4аст на гьрдите,което се поуспокои,незнам на какво се дьлжи,а сьм още в 6 месец ,това коластра ли е? Благодаря ви!  newsm78
Да това е коластра не се притеснявай.

# 634
а  случва ли ви се да ви заливат горещи върни, постоянно да ви е горещо,топло, въпреки студеното време и да имате чувството, че "завирате"..... smile3515

# 635
а  случва ли ви се да ви заливат горещи върни, постоянно да ви е горещо,топло, въпреки студеното време и да имате чувството, че "завирате"..... smile3515
Да,аз на която по-принцип все и беше студено и все се навличах,сега ми е все топло!

# 636
Дори и 2-3 месеца след раждането завирах и се потях много Peace

# 637
Да,аз на която по-принцип все и беше студено и все се навличах,сега ми е все топло!

А аз съм точно обратното... никога не съм била по зиморничава... направо не ми се мисли каква сметка за парно ще плащаме...  ooooh!

# 638
  • Пловдив

Случва ми се още, а аз бях от зиморничавите по принцип. Даже вечер искам да спим на отворен прозорец, а мъжът ми протестира само. С него си обърнахме ролите  Mr. Green

# 639

О, да! Постоянно ми е горещо, въпреки че захладня времето. Все още нощем не се завивам, а мъжото зъзне под зимния юрган  Crazy

# 640
е добре, и какво правите тогава срещу тези постоянни изпотявания....писна ми да вземам душ през час... Embarassed

# 641
здрайвейте на всички които се информират и обменят информация в този стахотен сайт.Аз съм бъдеща мама и от скоро вече даже и го усещам, но ме притеснява нещо нормално ли е бебето да рита ниско долу защото не мога да намеря информазия специално за това нормално ли е

# 642
Е в началото ниско се усеща, не се тревожи; не си спомням до кой месец, но и аз под пъпа доста го усещах и доки каза, че е ок.

# 643
Аз съм в 21ва седмица и все още рита най-вече под пъпа. Нормално е.

# 644
  • Пловдив
И мен ме риташе в началото около пъпа.

За топлото - ами какво правя по - леко се обличам и като цяло си го търпя.

Общи условия

Активация на акаунт