Любители на котки - тема 30

• 48 412
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
oo, мамина душица Simple Smile колко е приспособим Мъроооо  Laughing

# 601
  • София
Много е сладък, много!

# 602
  • Варна
Аха, особено в легена с това шкембаче Joy Hug

# 603
  • София
oo, мамина душица Simple Smile колко е приспособим Мъроооо  Laughing

Дааа! Репетира за живота на улицата като го изхвърлим!  hahaha Все ще си намери някой кашон. hahaha

# 604
Сладур! Аз специално съм гепала една щайга от село и си играх един ден да я боядисам с квото имам. Истана много добре. Сега в нея спи,но искам още нещо по мекичко и пухено да му сложа.  Hug Кво да го правя на мама гивизето, много ме ядосва,но.......

# 605
  • София
Сладур! Аз специално съм гепала една щайга от село и си играх един ден да я боядисам с квото имам. Истана много добре. Сега в нея спи,но искам още нещо по мекичко и пухено да му сложа.  Hug Кво да го правя на мама гивизето, много ме ядосва,но.......

С възглавница ще е идеално. Те сегашните/тези с вата/ толкова бързо се сплескват, че аз все купувам нови, а старите са идеални за целта.  Grinning

И да ви покажа как си спи в момента  Grinning. Това е неговия стол, който застилам с червено одеяло, а стола задължително е някъде край мен. Така успявам и аз да спя  Mr. Green. Иначе е върху моите завивки  Mr. Green. Разбира се, и стола , и одеялото са добре раздърпани от нокти Mr. Green.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 12:29 от tania67

# 606
  • София
И аз донесох една кошница на Мери, даже и послах вътре, но само я одуши и дотам, Танче като го гледам Мъро в легена и на мен ми се доспа  smile3507
Емел, да се оправи по бързо Кьорчо Praynig

# 607
мн. хубави снимки  Heart Eyes
една и от нас

Пък на работа има едно мн. сладко коте, което така искам да си взема - мн. ми е сладинко  Heart Eyes все се моли да влиза в аптеката, ама няма как да го приютя че Алф няма да го възприеме (наште също).

# 608
Mъро в кошницата е трепач!!!  Joy
А на Алфонсо все едно му придържате главата след тежък махмурлук  Mr. Green
Диди, много си добричка  Hug  Ще те помни с добро котето  Grinning Утре сутрин сигурно пак ще те чака на спирката.....

Малко снимки от нас -

това е от днес, след като се  прибраха от хайманосванто навън.

отитва се да кихне  Mr. Green

Спи вече 2 часа в новото си легълце  Laughing

И дори не забелязва, че си има компания  Mr. Green

мишката и в момента си я гушка, не от любов, просто така му се спи, че му е все едно дали е с мишка или с куче в едно легло   Laughing

така спа следобеда... личи си, че е имал тежка нощ.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 18:42 от Ted_cat

# 609
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета! Днес следобяд леко се е подобрило състоянието му, но аз имам притеснения, че майка не е успяла да му сложи капки в устата, защото той много се е мятал, пък и майка с тези очи и очила едва ли нещо е видяла.

Сигурно ще се наложи да го взема при мен, а този път няма да го отделя от брат му, за да не стои самичък.

А, без малко да забравя, днес прибрах едно болно гълъбче от работата. Намерихме го на терасата на последния етаж, очевидно паднало от покрива. Първоначално си седеше и не мърдаше, преглъщаше трудно, но после се разяде, пийна и се поосвести. Взех го вкъщи и ще го наблюдавам. Идея си нямам що не лети, струва ми се достатъчно голямо. Утре ще го водя на лекар. Сега съм го пуснала, за да не стои на тясно в кашона, а той обикаля и сере, обикаля и сере. Явно го е страх.
Така се сещам за един виц. Питали един как се е чувствал, като е скочил за първи път с парашут и той отговорил: "Като птица - летя и сера, летя и сера".  

# 610
здравейте момичета
благодаря ви , че се отзовахте. Аз да кажа тоалетната й е винаги чиста, тати я чисти всеки ден. Стои си на същото място от както тя е там в апартамента, не е местена. Не е на студено , стои в банята. Незнам какво да си мисля вече.Аз също си мисля че прави на пук за нещо, но за какво може да е.Джеса от самото начало не харесва малката , страхува се от нея от както беше бебе. И всеки път като ходим на гости тя вечно се покрива и излиза само като малката спи. А Мирела не й е направила нищо , защото джеса просто не го е позволила. Дано се оправи този проблем , че е много неприятно
иначе всичките ви котаци са страхотни сладури

# 611
  • Варна
mamamaya,
може наистина да е някаква ревност. Дано отшуми.

Теди,
тези снимки ще ме уморят, няма други такива образи като твоите hahaha
Особено Нико как се е размазал в новото легълце и плюшеното куче как го гледа Joy

Емел,
това да се чува, ще се оправи съвсем Кьорчо Hug А гълъбчето може да е изплашено от нещо, затова да не лети. Преди години на нашата тераса беше кацнал един гълъб и стоя може би седмица без да отлети. Даваше да го хващаме, да го галим, хранихе го. Един ден просто отлетя. Леле, скъсах се да рева тогава Whistling

Алфи нещо сънен изглежда Simple Smile

Таня,
това вече е царско легло Laughing Кетя и тя си има цял фотьойл, с мъж ми се бъзикаме, че си е неин. И винаги ляга така, че да е обърната към телевизора Party

# 612
  • София
това вече е царско легло Laughing Кетя и тя си има цял фотьойл, с мъж ми се бъзикаме, че си е неин. И винаги ляга така, че да е обърната към телевизора Party

А на познати котаракът/за съжаление тази зима почина на 16 години/ си имаше фотьойл само за него и ако някой не знае и седне му съскаше. Същия този котарак последните няколко години не искаше да ходи сам до тоалетна и стопанката му ходеше всеки път с него да му "свети"  Mr. Green.

Теди, завидях му на Нико. Много му е хубаво леглото.  Grinning И как блажено спи - личи си, че е имал тежка нощ  Mr. Green.

А за гълъбите наблюденията са ми, че трябва на ръст да станат колкото възрастните и едва тогава започват да ги учат да летят. Много пъти не успяват и падат за радост на котките  Wink. На последен етаж сме и под стрехата е пълно с гълъби и от години ги гледам  Grinning. Младите се различават само по това, че са доста кльощави и проскубани. Емел, приятно чистене след новия ти любимец  Mr. Green! Сега се сетих, че вчера много сило духаше и сигурно от това е паднал.

# 613

Киара, ти всъщност имаш 2 женски, така ли? Плюс кученцето?

Точно така   bowuu  2 женски котки, вече и двете кастрирани и 1 малък дзвер който ги тормози, разбирай кученцето  Grinning

# 614
Ох леле, всички тези спящи котки.... Толкова са сладички, че ми иде да ги намачкам едно хубаво  Mr. Green
То май само при това положение се правят сполучливи снимки (като изключим професионалистите)  hahaha и за това сме ги наснимали, да наваксаме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт