Любители на котки - тема 30

• 48 450
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Mishelin голяма  хубосница е беладжийката ти!  Mr. Green Mr. Green Добре дошла!   bouquet

# 466
хей момичета, как сте днес? Simple Smile

Ted_cat, твойте писани са просто невероятни! А за фотографските ти умения - думи не ми достигат Simple Smile Напълни ми душата с тези снимки!

Аз си имам леки грижи с моето бебе. Взех й онзи ден едно котешко легло, от тези мекичките, дето са като хралупа с възглавничка вътре. изпрах я хубаво преди това, да няма неприятни миризми. Девойката посрещна много радушно нововъведението, а на сутринта установих, че е пишкала вътре. Е, може ли такова мещо Sad Аз това голямо дунапренено нещо няма да го пера през ден, то съхне два дена Sad
А ужким си знае къде се правят нещата.. има си легенче. как да я отуча? Не може така да си препикава леглото непрекъснато Sad

# 467
 Shusha , да не би да го е приела радушно, защото е взела легълцето за луксозна тоалетна  Laughing
Аз също имам проблем с пишкането и то от големия си котарак Спас, който е 4 годишен и знае всички правила.. Пишка ми на дивана-не много, но като маркировка. Изпера го и пак го маркира след няколко дни. Вече не го пускам в хола, защото ми писна  Sad

# 468
Shusha, благодаря за милите думи!
За котешкото легълце - изпери го добре, накисни го даже в ароматизатор, за д аняма и грам помен от котекото пиш и го прибери някъде. Изчакай така месец- два, че и повече и тогава й го  покажи пак.
И моите така бяха пикали 1-2 пъти в празния кош за играчки на децата, който мислех да им преправя на легълце, но след инцидента го вдигнах на високо, че стане ли им навик, става непоправимо!

# 469
Ама тя си спи вътре  Sad Много добре знае, че това е леглото й. Недоумявам как може да си пишкаш в леглото. Нали уж котките са чисти и гнусливи животни..
Тя и в кашончето, което й бях застлала преди това пак пишкаше чат-пат. Само, че там просто сменям разните кърпи и е по-лесно. Мислех си, че като й сложа котешката хралупа и няма да прави повече такива глупости. А то...  Thinking

# 470
Здравейте! Simple Smile

Преди малко ми изпратиха този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=uW_-oyAldfo&feature=popular

Разчитам на вас за някакво разумно обяснение. Laughing

ПП. "Тежък махмурлук" вече е заето.

# 471
  • Costa Rica
Нов начин за пиене на вода? Като не ми дават чаша...

# 472
  • Варна
Благодаря за бързите отговори момичета  Hug Като се прибирам от работа ще взема спирт да измия хубаво и отгоре ще изцедя лимонче - дано да стане. Имах сиамка 15 години и си ходеше на канала - научих я точно така, както се опитвам и с това. Първо слагах вестник и след като си научи мястото просот махнах вестника - не съм имала проблеми. Ама тази госпожица е упорита  Mr. Green
misleto - опитах се да я оставя в банята още като я взех, но тя направо изпадна в истерия. Хвърляше се по стените и мяучеше ужасено, а сърчицето и щеше да изкочи  Sad Дожаля ми и я пуснах, съответно се покри зад дивана и 2 дни почти не я видях. Дори не съм разбрала кога е излизала и си е свършила работата.
Вчера я водих на вет, защото има глисти. Сега ми е малко притеснено децата да не лепнат, че тогава ще ми се стъжни Confused
Освен това сега трябва да намеря ново място за аквариума на костенурките, защото Сара откри тяхното съществуване  Mr. Green Първо само удряши с лапка по стъклото и им съскаше, но после се опита и да ги докопа с лапа - ама и те не се дават, бяха си извадили главите над водата и с отворени усти само чакаха да я хапнат  Laughing Та преди да ми се разболее от тяхната вода, трябва да намеря вариант да ги кача на по-високо и недостъпно място.
Иначе снощи спа цяла нощ в краката ми - децата доста я поизмориха преди да си легнат  Laughing

# 473
  • София
Ама тя си спи вътре  Sad Много добре знае, че това е леглото й. Недоумявам как може да си пишкаш в леглото. Нали уж котките са чисти и гнусливи животни..
Тя и в кашончето, което й бях застлала преди това пак пишкаше чат-пат. Само, че там просто сменям разните кърпи и е по-лесно. Мислех си, че като й сложа котешката хралупа и няма да прави повече такива глупости. А то...  Thinking

Може да не е умишлено. Миналия месец, когато Мъро беше болен и трябваше да нося урина за изследване му се случи. Легенчето му го изпразних от пясък, за да се изпишка по навик там и аз да отсипя. Той се заинати и не поиска да си свърши работата без пясък. Резултатът - напикан килим както си спеше след повече от 24 часа стискане. Може и тя да го прави докато спи. Малка е и може като бебе да се изпуска. Особено пък ако не знае къде да пишка и се стиска дълго време.

Колкото за пишкането зад дивана и Мацо го правеше преди да открие за какво служи легена с котешка тоалетна. Повече не отиде там и без да съм мазала или пръскала с нещо. Просто почистих и си имаше тоалетна, която хареса  Laughing.

# 474
Снимки,за да не ни забравите!  Mr. Green

# 475
Shusha , да не би да го е приела радушно, защото е взела легълцето за луксозна тоалетна  Laughing

И аз това си помислих  Grinning

Извинявай, знам че не ти е до смях.
Изпери възглавничката, постели с нещо на което спи, сложи играчка нещо, ако обича и дано схване какво е това  Peace

Сега виждам че тя си спи вътре.

Ами, в такъв случай, сигурна ли си, че тоалетната и е чиста?

# 476
Момичета, чета ви най-редовно, но не се включвам, тъй като нямаме коте в момента и да не спамя темата със "странични" мнения. Обаче много ви се кефя и не се сдържах да постна едно коментарче  Party Много са ви сладки писанките и писанчовците, и писанчовчетата  Heart Eyes

# 477
Привет мацки Simple Smile

Тази нощ, слава Богу не се беше напишкала. Тоалетната й винаги е чиста. Дори ако в края на деня е ходила няколко пъти, все си мисля, че ще е по-логично да отиде на произволно място в банята (беше го направила веднъж), отколкото да си напишка леглото. Което много добре знае за какво служи.

По съм склонна да мисля, че се изпуска чат-пат. Докато спи, може ли да се напишка? Или не й се става да тоиде до тоалетната? Странно ми е още, дано престане да го прави.

# 478
...Или не й се става да тоиде до тоалетната? ...

Ооо, със сигурност не е това, котките са ужасно чисти животни, няма да се напикае от мързел.  Mr. Green

# 479
  • София
Shusha, и аз си мисля, че несъзнателно се изпуска. Но това пък дали не значи, че има някое възпаление  newsm78. Защо не попиташ някой ветеринар?

Общи условия

Активация на акаунт