Той,аз и чужбината...

• 3 630
  • 43
  •   1
Отговори
Няма да пиша като гост,няма какво да крия,нито ми пука че някой ще ме познае....Историята е дълга и сълзлива,който има нерви да чете.Тук сме се начели на какви ли не истории,ще ви разкажа и моята скъпи мой виртуални приятелки Simple SmileИ така любов ли бе да го опишеш,от ония дето те помитат,разпиляват и накрая унищожават Crossing ArmsТой-красив,нежен,търсен...прекрасен е наистина(в моите очи),но не живее в България от години и се започна:ноември-телефонна любов,аз броя минутите да звънне,обещания за близка среща,да ама не.Не се получи тогава.Февруари идва нашия пич влюбен,прекарваме супер,кроиме планове за общо бъдеще,секс невероятен,аз щастлива ето намерих го любовта на живота ми.Тръгва той и обещава ,че тази раздяла е за последно,другия път ще тръгна с него,аз ни жива ни умряла преглъщам сълзите и се съгласявам.Идва за Великден,приказката продължава,вече ще го запознавам с баща ми,всичко ок,нооо пича пак си тръгва,пак за последно,другия път пръстен щял да ми купува,пак ред сълзи и сополи...и така лека полека той се промени,обаждаше се всеки ден и ми говореше различни неща,един път ще се прибира,после аз да отида и времето си минава,нито идва нито аз отивам.Юни-имам рожден ден ,чакам го да дойде и да решиме вече какво ще правиме,ще заминавам ли няма ли....е дойде и пак нищо ,отиде си.А през цялото това време по телефона ,обещания....обичал ме,аз съм любовта му,истинската,дрън дрън.Започна да се обажда по-рядко,викам ок сигурно има работа,после по цяла седмица изчезваше и накрая вчера се обажда,а аз вече решила,че ще се разделяме(така не може до безкрайност,тоя месец,др месец)му казвам така и така,много си ме наранил,решение за нас не взимаш,само протакваш ...той се съгласи,вече нищо не можел да обещае,не искал да стане така,такива били обстоятелствата,обичал ме,но....много пари му трябвали,мн работел,аз какво да правя там,него все го нямало.....а най-тъпото  е,че аз няколко пъти се разделям с него уж,той не иска да ме пусне,да постискам зъбки още малко...но сега се съгласи с мен,ей така мили дами разтоянието ни уби,въпреки това не искал да се разделяме,да сме оставили не6тата така,без обещания вече,каквото стане,обаче аз го обичам,цялата горчилка остана в мен,а виждам че няма смисъл,как да спра да мисля,как да го забравя и да продължа напред,одеве ми каза-горе главата ...е да ама как

# 1
  • някъде под слънцето...
Я го зарежи...
Живея навън от години , много  изпепеляващи любовни истории на големи разстояния  съм чувала и виждала. На  доста разводи съм станала свидетел...
Щом не иска да отидеш при него работата малко намирисва...
В повечето случаи  двойки  или семейства които не се съберат в период максимум година(не е като на  времето с визите(говоря за Европа)), се разпадат.

# 2
  • София
Не е от чужбината, мила, не са били нещата истински...И тука да си беше, като мине първоначалната страст, знаеш ли колко двойки се разпадат, хем всяка вечер в едно легло си лягат...Като не е чужбината, ще е мерак по чуждо, ако и това не е, ще са пари, ако и пари не са, все нещо ще се намери. Не обвинявай обстоятелствата за нещо, което изцяло е зависело от вас. Затвори вратата и продължи нататък, мъже колкото щеш Wink

# 3
Не е от чужбината, мила, не са били нещата истински...И тука да си беше, като мине първоначалната страст, знаеш ли колко двойки се разпадат, хем всяка вечер в едно легло си лягат...Като не е чужбината, ще е мерак по чуждо, ако и това не е, ще са пари, ако и пари не са, все нещо ще се намери. Не обвинявай обстоятелствата за нещо, което изцяло е зависело от вас. Затвори вратата и продължи нататък, мъже колкото щеш Wink
аз в тая връзка цялата се раздадох,което зависеше от мен го направих,и търпелива бях и толерантна и съпричастна към проблемите му...наистина как искам да затворя вратата,а ме боли....

# 4
  • някъде под слънцето...

аз в тая връзка цялата се раздадох,което зависеше от мен го направих,и търпелива бях и толерантна и съпричастна към проблемите му...наистина как искам да затворя вратата,а ме боли....
Там ти е греШката, в стремежа си да дадеШ всичко от себе си и да го задържиШ, някъде по пътя си загубила себе си или това, което  го е привлякло в теб....
Тук има еднин рефрен, когато затвориШ една врата се отварят пет нови...
Колкото по рано  го превъзмогнеШ, токова по бързо Ще го првживееШ

# 5
Грешката ти е там, че се оценяваш ти самата. Била си еди си каква и т.н. Важното е как ще те оценят отсреща, ти може да си мислиш, че правиш добро, ама да не се възприема така, просто щото всеки има своите нагласи, очаквания, желания.
Тъй че шанса е по-голям да не се напаснат нещата, отколкото да паснат.
Мамицата им на тия дето измислиха презерватива и ни вкараха дИцата в такива мисли.  Joy

# 6
Грешката ти е там, че се оценяваш ти самата. Била си еди си каква и т.н. Важното е как ще те оценят отсреща, ти може да си мислиш, че правиш добро, ама да не се възприема така, просто щото всеки има своите нагласи, очаквания, желания.
Тъй че шанса е по-голям да не се напаснат нещата, отколкото да паснат.
Мамицата им на тия дето измислиха презерватива и ни вкараха дИцата в такива мисли.  Joy
ами той сам си казва,че по-добро от мен няма да намери,явно ме е оценил по някакъв начин,но ето какви ги свърши Confused

# 7
  • София
...наистина как искам да затворя вратата,а ме боли....
Е, тъй ще е известно време, но трябва да мислиш позитивно Hug

# 8
възможно е,както казват някои съфорумки,чувствата му да не са били истински.
според мен обаче вие просто се изпуснали момента-както в живота,така и в любовта,за всичко си има точно време да се случат нещата.ако този миг се изпусне,поради каквато и да е причина или обстоятелства,понякога просто всичко губи смисъла и връзката се оставя на течението.
трябвало е много отдавна да си събереш багажчето и да отидеш при него-тогава,когато наистина е било момента за това,когато и двамата сте го искали.
желая ти успех и друг път действай както сърцето ти подсказва и не чакай удобно време да се случи любовта.

# 9
а дали не трябваше да разкажа за това в темата за муньовците? Cry

# 10
или май аз съм за там?

# 11
Оправдания само, мъжа ми е 4ужденец, когато се взехме той още беше беден студент, липсата на финанси и заетостта му никога не са били при4ина за нещо или проблем във връзката ни тогава. Така, 4е май твоя 4овек го е страх или много хора се притесняват заради разликата в културата ще бъде ли успешен и щастлив брак или голямата"любов" е за документи, хора и разбирания всякакви. Семейството му са пътували много по света, имат приятели навсякъде, но свекърва ми се беше малко притеснила, когато разбра за нас, естествено след като се запознахме вси4ки страхове из4езнаха Simple Smile
Разбери истинската при4ина, за да може да вземеш правилно решение.

# 12
  • някъде под слънцето...
Оправдания само, мъжа ми е 4ужденец, когато се взехме той още беше беден студент, липсата на финанси и заетостта му никога не са били при4ина за нещо или проблем във връзката ни тогава. Така, 4е май твоя 4овек го е страх или много хора се притесняват заради разликата в културата ще бъде ли успешен и щастлив брак или голямата"любов" е за документи, хора и разбирания всякакви. Семейството му са пътували много по света, имат приятели навсякъде, но свекърва ми се беше малко притеснила, когато разбра за нас, естествено след като се запознахме вси4ки страхове из4езнаха Simple Smile
Разбери истинската при4ина, за да може да вземеш правилно решение.

Доколкото се разбира от поста и ако е чужденец, то е живял в България и познава културата  и манталитета ни

....,но не живее в България от години ...... един път ще се прибира,после аз да отида и времето си минава,нито идва нито аз отивам.....

# 13
българин си е

# 14
Чочи love   ако толкова много го обичаш зарязвай всичко тук и заминавай при него. Дайте си време, поживейте заедно и ако се получи добре, ако не няма да съжаляваш за изпуснатата възможност Peace

Общи условия

Активация на акаунт