Той,аз и чужбината...

• 3 630
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Затваряй я тая врата. Нищо няма да излезе от там.
А когато спре да боли ще видиш колко много врати чакат да бъдат отворени.  Wink

# 16

mig23:

Виж тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425055.07

Няма какво да се пише повече. Предостатъчно е красноречиво. А живота продължава - не си губи времето  thumbsup

# 17

mig23:

Виж тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425055.07

Няма какво да се пише повече. Предостатъчно е красноречиво. А живота продължава - не си губи времето  thumbsup
да,чела съм темата,колко добре те разбирам ако знаеш Sadосвен ние с теб да се вземем Laughing

# 18
Готово! Вземаме се  Laughing

# 19
Честито. Laughing
Ето, видя ли, Чочи, отвори се врата  Mr. Green
Иначе - повечето хора, които познавам с подобни връзки, са се събирали.
Съжалявам, че така се е получило с теб.
Винаги вярвам, че всичко, което ми се случва, е за добро.
Може не точно веднага на момента да се оцени по-този начин, но за вбъдеще.
Досега не съм се опровергавала.
Успех за напред  Hug

# 20
ами да,ще си ближем раните,ще се успокояваме,че ние сме добрите,те лошите... Laughingох,смея се ама какво ми е душичката само аз си знам Tired

# 21
 Laughing Laughing и аз се смея. Ще мине вервай ми. Пробвай малко по - позитивно. Най - много да ти хареса.

# 22

Чочи love , това, че успяваш да се шегуваш със ситуацията е хубаво. Със сигурност ще ти помогне по-бързо да се отърсиш от преживяното и да продължиш напред. Отпусни я тая душичка...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 12:40 от Vache

# 23
ох,шегувам се аз,а едни сълзи текат...,много боли когато си толкова близо до щастието и бум -губиш всичко  Tired

# 24
  • София
Няма как да знаеш кое до какво ще доведе. Не и преди да опиташ.

Taка си е Юле.  Hug
Може да опитам храна, която ще ме засити завинаги и няма да ми се налага да хапвам повече.  Rolling Eyes

Svetoslav, Спамо-чата е на друго място, вЕрвам, знаеш това.  Wink Ако пък не знаеш, прочети правилата. И ако и това не направиш ще си кажем довиждане с теб.  Laughing

# 25
  • Vienna
Сигурна ли си, 4е той там няма др. връ3ка (или дори брак)???
Сигурна ли си наистина и по какво съдиШ?

# 26
да брак няма,познаваме се от деца,знам как му е протекъл живота горе-долу през годините,защо е заминал и т.н.

# 27
  • София
Чочи, щом се познавате от деца, близки сте, влюбени сте били/ ти още си/, но той продължава да "не е сигурен", не знам какво има да чакаш...Пореви си там няколко седмици, колкото имаш нужда и давай нататък. Този пич не те иска достатъчно, зарежи и толкова.
Ще ти мине разбитото сърце, споко, всички сме били там някога по един или друг начин, пък всички сме живи и здрави Laughing

# 28
Благодаря ви за отговорите,някак ми поолекна,че споделих  bouquet

# 29
  • Бургас
Ако обичаш някого, пусни го на свобода, ако се върне е твой завинаги, ако не - значи никога не е бил - Направила си го - остава да видиш какво ще е продължението, ако има такова.
Моят съвет е да си живееш живота, времето ще покаже дали си била само заигравка или действително те е искал, но нещо го е разубедило. И аз мислех, че разстоянията убиват връзката, но моят опит е положителен - при мен не се стигна до раздяла. Но аз съм козирог и съм доста търпелива и упорита  Simple Smile Пожелавам ти всичко най-хубаво.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 07:03 от catwalk

Общи условия

Активация на акаунт