Той,аз и чужбината...

• 3 630
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • ES
Няма пари човека бе, поне е бил честен с теб. Представи си да те замъкне там, в чужбината и се охълцате...Явно е имало химия, но не може да ти предложи нищо. Ако сте студенти, разбирай 20-25 години, може и да не се забелязва толкова този проблем, но си мисля, че сте на повечко. Може и да ти е направил услуга.

# 31
Мога да те посъветвам да не изгаряш мостове с категорични раздяли. Живей си живота докато го няма, като си идва си живей с него докато ви е хубаво (той явно така прави и не му е зле) . Отвори си сърцето за нови срещи, вижте се с mig23 пък си полижете заедно раните Laughing И ако обикнеш някой друг така силно, ще ти е все едно ще се връща или не. А току виж и връщането му един ден никак няма да те зарадва.

# 32
Днес съм малко по-добре,преусмислих някои неща и май наистина ще затворя вратата,каквото е писано това ще стане Wink

# 33
...........одеве ми каза-горе главата ...е да ама как

Божееее боже ! То бива наивност ама  Praynig Praynig Praynig

# 34
Като мине малко време, човек преосмисля нещата, които са му се случили и може да погледне по реалистично на живота си. Надявам се, да преодолееш раздалата с този мъж и да намериш истинския, който няма да търси извинения, а решения.

# 35
  • E-CLM & CH-VD
въпреки това не искал да се разделяме,да сме оставили не6тата така,без обещания вече,каквото стане

Или с две думи, да си има нещо под ръка, като се връща за по няколко дни в България  Tired . Без допълнителни ангажименти.

Днес съм малко по-добре,преусмислих някои неща и май наистина ще затворя вратата,каквото е писано това ще стане Wink

Peace

# 36
...........одеве ми каза-горе главата ...е да ама как

Божееее боже ! То бива наивност ама  Praynig Praynig Praynig
оо повярвай ми,не е от наивност,просто много ми се искаше нещата да се случат Crossing Arms

# 37
Щом не иска да отидеш при него работата малко намирисва...

бегай докле живота ти не е минал ...

# 38
оо повярвай ми,не е от наивност,просто много ми се искаше нещата да се случат Crossing Arms

Наивност е уважаема !! Ако наистина ти се е искало нещата 'да се случат' можеше да избереш мъж с който наистина да се случат. В една друга тема 'кой избира ' съфорумките ме засипаха с аргументи, че жените избират кой да ги избере ... там им казах, че по принцип е така, но в повечето случаи първо избират мъжа а после гледат дали става за нещо. Ето - ти доказваш напълно това мое твърдение т.е. твоя случай е в ' повечето случаи'.
Знам знам - любовта е сляпа. И аз съм правил глупости но на 16-17 .... после проглеждаш ... е аз прогледнах.

Надявам се да ти е за обица и да намериш нещо с което да компенсираш загубеното време. Кой знае колко свестни момчета си отмъркала заради онзи шматок  Confused

# 39

Наивност е уважаема !! Ако наистина ти се е искало нещата 'да се случат' можеше да избереш мъж с който наистина да се случат. В една друга тема 'кой избира ' съфорумките ме засипаха с аргументи, че жените избират кой да ги избере ... там им казах, че по принцип е така, но в повечето случаи първо избират мъжа а после гледат дали става за нещо. Ето - ти доказваш напълно това мое твърдение т.е. твоя случай е в ' повечето случаи'.
Знам знам - любовта е сляпа. И аз съм правил глупости но на 16-17 .... после проглеждаш ... е аз прогледнах.

Надявам се да ти е за обица и да намериш нещо с което да компенсираш загубеното време. Кой знае колко свестни момчета си отмъркала заради онзи шматок  Confused
ок,съгласих се

# 40
Стара, но много вярна поговорка: "Очи, които не се виждат, бързо се забравят"!Вдигни високо глава и продължи напред! Hug

# 41
  • Varna
Чочи-
хич не го мисли оня. Виждам, че и се смееш а това е голяма крачка. Боли те, всичко го знаем. Но човек който само обещава а не си държи на думата за какво ти е. Как да го обичаш. И разстоянията не убиват любовта. Ако е истинска не важи-далече от очите, далече от сърцето. Кака ти Делта е такъв пример. Ако искаш обади ми се на лични да не досаждаме на хората тука . Послушай съфорумците мила. Даже не му отговарай на обажданията. Да видим какво ще стане.  Но да те разиграва със аргументи, че нямал пари- дрън,дрън. И ние нямахме пари ама се взехме а и не бяхме много големи. Пари се печелят. Мухльо, пари нямал.......лъжльо мамин

# 42
Чочи-
хич не го мисли оня. Виждам, че и се смееш а това е голяма крачка. Боли те, всичко го знаем. Но човек който само обещава а не си държи на думата за какво ти е. Как да го обичаш. И разстоянията не убиват любовта. Ако е истинска не важи-далече от очите, далече от сърцето. Кака ти Делта е такъв пример. Ако искаш обади ми се на лични да не досаждаме на хората тука . Послушай съфорумците мила. Даже не му отговарай на обажданията. Да видим какво ще стане.  Но да те разиграва със аргументи, че нямал пари- дрън,дрън. И ние нямахме пари ама се взехме а и не бяхме много големи. Пари се печелят. Мухльо, пари нямал.......лъжльо мамин
не се е обаждал повече Rolling Eyes

# 43
 Мила, много ми напомняш за мен преди време ooooh!
 И аз така бях хлътнала по един "мъж на думата", ама не ни било писано да сме заедно  newsm78 И да си призная се радвам, че ми направи тази услуга. Аз бях също в чужбина  той също, но бяхме в различни държави. То бе любов, то бяха обещания, леле мале  Thinking А, аз глупава, глупава doh. Къде ми бил акъла не знам. Чак дойде при мен, ама това беше. После все по-рядко се обаждаше, а аз само веднъж го потърсих и му казах ЧАО...
  И така се приключи, тъпо ми беше, че всеки ме питаше за него, а не ми се обясняваше какъв мухльо се оказа.
  Минава и се преживява Peace
  Върнах се в Бг и срещнах любовта за която съм си мечтала винаги  newsm44
  Така се наложи, че след две години заедно аз пак съм в чужбина, но това няма никакво значение, щом любовта е истинска. Ще сме разделени само 6 месеца, но го приемаме като изпитание и време в което да разберем, колко много си липсваме Heart Eyes
  Пожелавам ти и ти като мен да срещнеш своята истинска любов  Peace, ти сама ще я познаеш
  Само да ти кажа, от личен опит - не искай да ти обещават и ти също не обещавай.
  Успех, мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт