СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 611
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Находката, болничният дето са ми го превели е за август. Иначе Цвета ти е казала - ПИК се взима от НОИ, мисля че трябва лично да отидеш. Аз още не съм се наканила да отида, гледам си само извлеченията от банковата сметка.

# 106
Арлина радвам се,че си сполучила на отношение и на условия.Малко гадно с тия газове,но важното е ,че накрая си си пръднала Crazy
 Някой може ли да ми каже ,моля ви,защо като влизам за в темата ме връща назад в по-стари страници вместо на мястото, до което съм прочела  newsm78

# 107
Честито на всички мами!
Да се похваля и аз- на 04.09 родих мойта сбъдната мечта- КАЛОЯН - 3150 гр. и 50 см.
Нека само ни радват прекрасните ни дечица!!!!! Hug

# 108
  • Варна
мама  Gaci аз пих парацетамол за температурата и си я свалих, позволено е така че, не се мъчи, ако е повече от 37,5-38 ...

Арлина много е готина малката, личи че ще сладурана като кака си Simple Smile
Подробностите за секциото са много полезни, нали и нас т'ва ни чака... ooooh! мерси че сподели  bouquet

Днес e малка Богородица и който не си е направил питка да отива...Ето Инфото:
"Денят на нейното раждане – 8 септември, е особено тачен празник. На този ден жените измолват помощта на Богородица за раждането и отглеждането на децата си.

Богородичен хляб замесва всяка стопанка, изпича го и раздава на всеки от семейството къс от него. Едно парче се дава на добитъка, а друго се нарича на къщата – да я пази Божията майка. "

Аз мойта я изпекох, даже почти изядох, добре че и детето помогна малко, да не ме срам... newsm62

Честит син на discover, да ви е живо и здраво детенцето!!! newsm51

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:31 от *Elesta*

# 109
  • София; Дружбето
Честито discover. Добре дошла обратно Hug
Разкажи, когато имаш време, как мина раждането ти Simple Smile

# 110
discover,честита ви радост,да ви носи много радост и да е много,много послушен малкия Калоян  love001за тебе  smile3525

Соник,Цвета-мерси за отговорите за билничния   bouquet  Hug   bouquet

# 111
discover, честито и добре дошли с Калоян!  Hug

# 112
*Elesta*,ох много ти благодаря мила,че ме напомни за питката   love001мале,с моя изкуфял мозък съм изключила  ooooh! знам,че Малка Богородица е  много голям празник-даже моя прекрасен мъж го кръстихме преди свабата на тази дата,че не беше кръстен  Heart Eyes

айде аз отивам да меся питка   newsm64

# 113
Момичета минавам да видя за бебоци и да се разпиша,че все още сме 3 в 1! GrinningТия бебоци се запънаха,но и на мен ми е добре да си поседят още малко на топличко! Peace
Днес моя се сети да почва ремонт на Цялата къща,та изключваше и включваше тока непрекъснато и аз не можех да пусна компа! #2gunfire

Честито на новите мами!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
discover честит ти син!Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 115
Discover, честито!!! smile3525

Ние днес с мъжа ми ходихме да запалим по една свещ, защото преди пет години на 07.09. го блъсна кола и как оцеля само той си знае. Не успяхме вчера и днес отидохме, а и нали е празник. Питка не успях да омеся, но купихме разни неща и попа реши да ни каже молитва, на него за здраве, на мен за леко раждане.  Simple Smile Мина ни двамата наведнъж  Laughing Покани ни като стане бебето на 40 дни да му чете молитва.  Rolling Eyes

Аз не знам как се справяте вие с този запек, но аз съм като бездънна кофа, само пълня отгоре и нищо.  #Crazy Що круши, грозде и сливи изядох не е истина. А и желязо не пия, няма от какво уж да е. Ако тръгна да раждам ще си умра от срам в родилното.

# 116
здравейте моми4ета извинявам се 4е нахлувам в вашата темичка но тук наблюдавах дали биляна е родила благодаря за добрата новинка аз също съм от 4ернево но скоро се запознах с биляна и и нямам номера и затова тук проверявах.

# 117
Мимчето, ти си майка героиня!!! Не позновом друга мама откарала с близнаци толкова близо до термина! Пожелавам ти всичко да мине благополучно!
Ние днес също ходихме на църква и правихме курбан, защото преди 11 години съпругът ми катастрофира много тежко точно на 8 септември. Дано Богородица да ни закриля и да бди над децата ни!!!

# 118
Имам въпрос: Къде в страницата на НОИ проверявам на коя дата ми е преведен болничния? Знам къде да гледам за вече платените - "Справка за изплатени Парични Обезщетения и Помощи от ДОО чрез НОИ - актуално състояние", нооо ако там няма инфо значи още не е занесен или само, че още не е платен? И ако вече е занесен, но все още неплатен, там трябва да има информация, нали?

Офф, надявам се да стана ясно. newsm78

# 119
Discover,честито ти синче!Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

Добре дошла на Kiarra HugМалкият много прилича на теб!Пиши Хриси как го приема!Ревност има ли?

Арлина,малката е много сладка!Голяма бузана!!!

За запека мога да препоръчам чай-Сена.Подходящ за бременни и кърмачки и действа безотказно.Аз с тази бременност почти нямам такива проблеми,за разлика от първата!Може би ,защото хванах сезон с много голямо изобилие от плодове!
Tzveta,направо ме умаряш с твоето бате!Ама как в цяла София за вас паркет не се намери,бе! Laughing

Аз днес бях на ехограф,и доки направо ме отчая.Плацентата ми имала още бая време да зрее.Та скоро няма да раждам SadТака,като гледам ще си остана накрая сама да си пиша тук,докато всички други си дундуркат бебоците! Mr. Green

Ксантипа,провери тук https://benefits.nssi.bg/detailedegn

Общи условия

Активация на акаунт