Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми и основните теми в дискусиите?
Какви са някои забавни моменти, споделени във форума?
Кои са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми и основните теми в дискусиите?
-
Какви са някои забавни моменти, споделени във форума?
-
Кои са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какво предизвиква страх и безпокойство преди раждането?

много ми хареса името на темичката 

нямам никакви неразположения дори и вечер - освен едно ,което задължително по няколко пъти на ден се случва 
!!! термина ми е утре и се бах нагласила да раждам на термин....., но преди 2 часа бях на доктор и НЪЦ
- няма да е тия дни! Сега ми е тъпо!...
Хич и не мисля да се занимавам с глупости. Стерилната обстановка само изнежва децата, това според мен де. Всеки си знае 

Аз откачам само при мисълта че има , а да не говоря ако я видя. Преди като живеехме на квартира с мъжът ми си бяхме викнали пак някаде края на Август и 1 година след това не видях повече хлебарка- много доволна останах
Сега да видим тука какво ще стане. Аз съм станала като рентген в очите виждам ги с периферното си зрение вече , никоя не може да ми избяга от погледа , а мъж ми само ми се хили...Ама няма да му е така смешно ако види някоя в кревата на детето или в дрешките му недай Боже. Надявам се да сме поизтребили гадовете