СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 612
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
утре ще ми включат пробно система с окситоцин, за да видят как ще реагира бебето ако тръгне нормално раждане.
Това защо?

# 196
Честити бебки на Loli 85 и Vanyaned!!!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!  bouquet

Atrakciq,хайде вече ще чакаме новини от теб!!!Пък и на мен ми е много любопитно дали ще е младеж или девойка!!! Mr. Green

LaDiDa,мила,стискам палци за утре всичко да е ,като по учебник!!!Късмет!!! Hug

# 197
Честито на щастливките vanyaned и Loly85! Желая им здрави бебешоци, които се хранят добре, спинкат и са спокойни като цяло, че и мамите да си почиват Wink
Тъкмо се връщам от разходка с yan4e. Запознахме се и наживо Simple Smile Сега поне една от вас познавам Simple Smile По време на разходката мъж ми се обади, че едните ни кумци си имат момиченце, родило се вчера, Стефания се казва. Повече подробности не знам, мисля утре да звънна на майката,, да не я притеснявам още сега Simple Smile
А аз се изморих доста, а уж много ми се разхождаше... Опъва ми отдолу, боли дори, все едно главата на бебето се е показала  Tired А как мразя да лежа в къщи... Всеки, който мъничко ме познава, знае Simple Smile
И аз свалих тоя филм Бруно, да го видя сега що за филм е Simple Smile

# 198
ОООООО,Ваняяяяя......брей в една отчетна сме били,а аз сега забелязвам.Хехе.Добре дошла Hug
Как е Деничка?

# 199
Vanyaned,честито!да ти е жива и здрава!  bouquet

# 200
Vanyaned,Loly85-да са ви живи и здрави принцеските,да ви носят много радост и щастливи моменти   love001и за двете мамита  newsm51

# 201
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА BIBSY, DISCOVER, LOLY85 I VANYANED! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ И ДА ВИ ДАРЯВАТ МНОГО УСМИВКИ! НА МАМЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  newsm51
ЛаДиДа, миличка, стискам палци за утрешния ден! Да мине всичко по вода и ти и бебчо да сте добре!  Hug Ще очакваме да ни пишеш, когато се приберете вкъщи и естествено - снимчици!
Криската, Весита007 - добре дошли отново при нас! Радвам се, че всичко при вас, както и при Арлина и Киара, е наред!  Peace
Атракция, с тебе сме!

Момичета, благодаря ви за успокоителните думи, опитвам се да бъда по-спокойна и да не го мисля чак толкова!
Сутринта погнездих малко, изпрах, изкъпах се и сега зяпам ТВ. Голяма скука...

Хубав следобед на всички!

# 202
На 08.09. във вторник около 13 и 30 часа на обяд fyrty роди момченце на име Елен с тегло 3360гр и дължина 48 см.

# 203
Честито на мама fyrty Да е жив и здрав малкия мъж и много радост да носи на мама и тати  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ФЪРТИ! ЖИВ И ЗДРАВ ДА ИМ Е МАЛКИЯ ЮНАК! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!  smile3525

# 205
  • Варна
Fyrty, честит ти малък мъж!!!  bouquet

# 206
Честити бебчета на Лоли85, Ванянед и Фърти! Да са живи и здрави и много радост да ви носят!  Hug  bouquet

Момичета, благодаря ви за подкрепата тази сутрин. Тоновете на бебчето  Heart Eyes днес бяха ОК, видяха ме и на доплер, и там нещата са добре, да чукна на дърво. Олекна ми и сега спокойно мога да мисля и за други неща.  Whistling Laughing
Креватчето дойде благополучно, ще видим кога ще го сглобяваме, надявам се да е скоро, скоро. Simple Smile Simple Smile

Добре дошли обратно на вече родилите мами. Пожелавам ви бързичко да свикнете с бебоците и те с вас.  Hug
Веси, стискам палци ръчичката на Асен да се оправи скоро и да можете да си се гушкате без притеснения.  Hug Hug

Относно коликите да се включа(не че съм гледала преди бебе  Laughing )... Моята кума ядеше по една-две връзки копър на ден с кисело мляко. По принцип водят отварата от копър за успокояваща за коликите на бебето. Кумата ми обаче чай и отвари не е давала, бяха й казали, че е по-добре тя самата да хапва копър, пък то се предавало на бебето с кърмата. Е, пак имаше периоди щерка й да поревава, ама не е било нещо кой знае какво. Това в случай, че обичате копър, разбира се. Simple Smile Дано съм помогнала.  Peace

МаммаТ, и аз понякога имам същото усешане като теб - че главата на бебето а-ха и ще се покаже. Едвам пристъпям тогава, не мога да се изправя, добре поне, че не е болезнено. Има пък и други моменти, в които доста пъргаво и стегнато успявам да си ходя, чак се учудвам на себе си.  Joy

ЛаДиДа, стискам палци всичко утре да мине бързо и успешно, и да гушкаш едно здраво и хубаво бебче. Simple Smile

Хайде, ще пусна една пералня сега и ще разчистя малко кухненски шкафове, че отдавна им се каня, до после...

# 207
Ето още едно бебче!
Честито на  fyrty!Жив и здрав да ти е юнакът и много да ви радва!
Ладида,стискам ти палци Hug ще чакаме добрите новини! Praynig

# 208
Честити бебчета на Лоли85, Ванянед и Фърти!
Здравейте дебеланки HugДа ви се похваля,днес съм по-добре,личната каза,че няма проблем да пия парацетамол и успях да смъкна температурата Party
Elesta дано да оздравееш и ти бързо!
Находката Ама ти си била страшна мадама бе,красива,с чувство за хумор,кулинар,бъдеща многодетна майка....евала,кефиш ме! Hug
tsveta много гадно ми стана от разказа за твоя мъж!Ама такива простотии дрънкат понякога... #2gunfireДано да се разберете бързо,че сега в последните дни,не стига че за раждане мислиш,ами и това...
Аз на екип цял няма да плащам,а на доктора който ми следи бременността,той е завеждащ отделението.Не ми е казвал сума и няма и да ми каже,по моя преценка ще бъде,взависимост от това как ще си свърши работата естествено.Мислех да си взема ВИП стая,но в крайна сметка реших,че ще ми е по-удобно да има друга мама в стаята,освен че да минава бързо времето с компания,да мога да се изкъпя спокойно и т.н.,а и ако съм във ВИП,ще се извървят всички познати,приятели и роднини да ни видят,което няма как да предотвратя и доста ме притеснява.
Айде цунки до по-късно!  love001

# 209
  • София
Честити бебчета на Fyrty и Vanyaned! Да са им живи и здрави и много да ги радват!  bouquet
утре ще ми включат пробно система с окситоцин, за да видят как ще реагира бебето ако тръгне нормално раждане.
Това защо?
Защото още се чудят дали да ме оставят да раждам нормално или да ми назначат секцио... Водите са ми малко още от 7-ми месец и продължават да намаляват, та лекарите ги е страх дали на бебето ще му понесе нормално раждане и дали няма да започне да се мъчи. Системата, дето ще ми я пуснат няма да е много силна, за да не предизвика раждане, а само няколко контракции и през това време ще записват тоновете. Ако на бебока му понася добре, ще го оставят да си чака до термин (или когато тръгне сам). Пък ако не му понася, ще назначат секцио. А мен така ме е шубе и от двете, че не знам за кое да стискам палци Crazy Шашава работа..

Общи условия

Активация на акаунт