СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 608
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Гледахте ли снощи ВИП денс?Тая Сашка Васева е психично болна,убеждавам се за пореден път! Joy Joy Joy

# 211
Гледахте ли снощи ВИП денс?Тая Сашка Васева е психично болна,убеждавам се за пореден път! Joy Joy Joy
абсолютно! Laughing Laughing

# 212
  • София
Мда, и аз трябва да се съглася. Simple Smile Хич не е добре някой като се вземе толкова насериозно.

# 213
Честити бебета на Лоли85, Ванянед и Фърти!

Днес си се разходих подобаващо, по отношение с "излязлата бебешка глава" и аз имам такова чувство, но като забавя крачка и се оправят нещата.

Мама Гаци радвам се, че си по-добре, че е отврат да се чувстваш кофти в тези последни дни.
Соник няма какво да го мислиш секциото, я виж колко майки така си родиха децата. Казвай си само, че си в ръцете на професионалисти и всичко ще се нареди.

Айде чао от мен.

# 214
ехххххххххх,още едно сладко бебе  Hug

Fyrty ,честит ви юнак,да ви е жив и здрав и да ви носи много,много щастие   love001 smile3525

Мама Гаци,много ти благодаря мила за хубавите думи   love001 правя наитина всичко възможно да угаждам на мъжете,защото те много ме глезят и мисля,че заслужават същото  newsm03е,като дойде принцеска,вашия тати ще е в женско царство и ще трябва вие да го глезундрите  smile3521 

за плащането на доктор-мисля че всеки си преценява в зависимост от случая  Peaceто хубаво парите,ама нещо така дето Сияна беше питала какво ще давате на екипите newsm78 защото тука повечето мами купуват почерпка,когато родят/роднините ги носят де  Peace/,защото да се почерпи екипа който все пак е израждал родилката  smile3521

s0nic,айде обезателно ще чакаме включване от тебе,че нещо ме хвърли в тъча с тая система,дето ще ти я слагат  #Crazy Peace

пък тва Вип денс воупще не съм разбрала че е почнало  Joy Лидке,Лидке тва бебе май всичките мозъчни клетки ти е взело през бременността  smile3532 smile3532 smile3532

# 215
Здравейте септемврийки и честити бебчета на родилите мами  Hug Аз съм августовска мама! Искам да ви предложа електрическа попма за цедене на НУК, чисто нова, в гаранция, използвана само веднъж, колкото да я пробвам. Но се оказа, че няма да ми се налага да я ползвам, а ми е жал да я хвърля! Ако някой има интерес да ми пише на лични!   Hug Успех на неродилите мами!   bouquet

# 216
Честити бебоци на Fyrty, Loly85 и Ванянед! Да са здравички и много щастливи. А на мамите - скоростно възстановяване   bouquet

# 217
  • Варна

не, но ме амбицира да го гледам довечера да я видя Crazy

Мерси мама Gaci и дано по-скоро се оправим двете болни тука Praynig

# 218
Честито на новите майчета да са им живи и здрави бебчетата, много радостни мигове да имат заедно!   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни бебечета имате много са ми хубави с големи бузки, то за това сигурно и мойта беше с едни бузки чак очите не можеше да си отвори.
Иначе да дам инфо за нас набързо папка, спинка и пълни памперса. Колики за сега нямаме, но аз гледам да пия чай с копър и анасон пък нали минава в кърмата и така отива и в нея. Единственото което прави е че в 5.30-6ч хич не  и се спи и голямо гледкане и внимание иска.
Да ви питам момичета от кога можеше да се почне някаква гимнастика?
ЛаДиДа стискам палци всичко да мине леко утре  newsm10

# 219
  • София; Дружбето
Честито на fyrty. Много хубаво име са избрали за бебчо Grinning

Аз се разходих с дребната и се сетих, че утре трябва да давам кръв и урина, а нямам стерилна чашка ooooh! Не ми се слиза до аптеката, да ще видим какво ще измисля.
Да кажа, че все забравям - Ладида, стискам палци всичко да мине перфектно и да се похвалиш с едно хубаво пухкаво бебче  Hug

# 220
С най-голямо удоволствие ви съобщавам, че моята Невена вече си има съименничка:

Невена на Горска Китка се е родила днес в 13:40 ч., с тегло 3040 г

Аз бях на ЖК, тоновете са екстра, бебокът е слязъл надолу, изследванията ми от миналия път - кръв/урина, микробиология и цитомазка са 6, пратиха ме по живо по здраво да си чакам вкъщи.  Joy

След което дръпнах една тричасова разходка в парка с една дружка и 5 месечното й бебе и като се прибрах бях съвсем каталясала. Опънах се с едни семки на терасата, допих си вчерашната бира, прочетох няколко глави от книжката... Пълен релакс. После взех детето и се ветнахме на площадката... Сега ако има начин бих си легнала и заспала веднага... Ама няма, Илия още не се е прибрал от работа  ooooh! Пък докато дойде, докато вечеряме, докато си кажем 2-3 приказки.... И утре - давай сначале, както са казали братушките... Изморих се от сега...

Дребната ме вика, че нещо рисува, да нагледам произведението... По-късно пак ще се включа  Hug

# 221
Честито на Горска китка! На малкото цвете Невена-да е живо и здраво и много да радва мама и татко, а на голямото цвете-бързо възстановяване!  bouquet

# 222
  • София; Дружбето
Йеееееее, да е жив аи здрава малката Невена и мама Hug
Мислех, че днес ще останем без бебе

# 223
Честити бебчета на Горска китка, Лоли85, Ванянед и Фърти!Да са ви живи и здрави и само радости да ви носят!  smile3525
ЛаДиДа стискам палци за утре!!!
Да ви питам момичета от кога можеше да се почне някаква гимнастика?
Ако питаш за гимнастика за мама, аз вече започнах. Имам един диск на Синди Крауфорд с упражнения за родилки и първия модул е 10 минутен и може да се прави 1 седмица след раждане (ако няма някакви проблеми разбира се). Чувствам се много добре и започвам да усещам леко стягане на мускулите вече. Единствения проблем са ми коленете, защото започнаха да ме болят през последния месец на бременността, от многото кила ли или от размекването на ставите ли. Но иначе гимнастиката е ОК. Ако някой иска мога да дам линк към ftp сървър, за да си го свалите.

# 224
  • Бургас
Ех, че хубави новини!
Да е много здрава и късметлийка малката Невена! (ех, това любимо мое име!!!  Heart Eyes ) Бързо да се възстанови и мама Горска Китка!

Честити бебоци на Fyrty, Loly85 и Ванянед!!!

Искам, милички, да ви благодаря безкрайно за подкрепата и милите ви думи!  Hug Готова съм и психически и физически за важното събитие утре!  Party Пожелавам на всички ви скоро здрави бебенца и да се съберем, живот и здраве, в бебешорската отчетна тема!  Hug

Сега отивам за душче и лягам! Целувки!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт