Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 484
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
Някой да желае малко снимки http://lenkata84.snimka.bg/other/sre6ti4ka.370398.15185258 Другите са в Креми както се вижда по моите снимки  Grinning

Изпили сте минералната вода на заведението май. Wink

Дори, дано наддават бързо героите ти! Hug

# 226
Кеми тогава ще пиша направо тук . Късно  разбрах .  Ще направя и миниатюрки , но трябва да помагате за оформяне на картичките .  Колкото за  гобленчета - мислех за кръстчета с рози (като се замисля те са малки и стават за картички ) и за такива с детски мотиви .   Може би много рано подхващам темата , но предишните пъти не можах да се включа  и сега  искам да го направя на всяка цена.  Като видях  темата и много се развълнувах. 

# 227

Някой да желае малко снимки http://lenkata84.snimka.bg/other/sre6ti4ka.370398.15185258 Другите са в Креми както се вижда по моите снимки  Grinning

Изпили сте минералната вода на заведението май. Wink

Това е заблуда на противника  Mr. Green

Креми, нямах проблеми с качването.

# 228
  • Добрич
А пък аз продължавам да имам  #Cussing out Цял ден го дебна и ... нищо. Добре, че е добрата стара Пикаса. Ето ги.

# 229
И ти като мене си барнала едни снимки. Я някой дъвче, друг говори, трети пие...  Laughing

# 230
А четвърти не могат даже да я направят  пак тая физиономия  Laughing

# 231
  • гр.Добрич
Мале, много яка е била тази среща. На снимките на Ленка си помислих, че танцувате, пък вие на лаф пред Банката. Laughing

# 232
Спинки, нали знаеш все има нещо недоразказано, та викам да ги изненадам и да снимам  Laughing

# 233
Спинки срещата определено беше яка,но и ползотворна Laughing
Краси,определено има неповторими физиономии и аз,и ти и Борито-не можем да ги направим втори път Laughing

# 234
Да не се оплаквате сега от фотографите  newsm78

# 235
  • гр.Добрич
Момичета имате ли отзиви за д-р Бодичева или Нейчева. Казаха ми, че си падали по хомеопатията и алтернативната медицина. Трябва да реша при кого да запиша близнаците, а не ми се иска да са при Карпузов.

Моите момчета вече са по 2000гр. и вече са изкарани на термолегла. Сега трябва да свикнат да ядат с шише и ще трябва да вляза за няколко дни в болницата, за да свикнат с мен.

Ще има ли повече инициативи или пак раждахте? Mr. Green

# 236
Спинки, хайде да растат и да се прибирате в къщи и да почва екшънът Hug....Иинициативи ще има! Ще събираме реални членове и съвет с управители Mr. Green... Този път не раждахме Crazy

Снимките ми харесват. Има движение в тях Joy

# 237
Да не се оплаквате сега от фотографите  newsm78
А,да фотографите са ни виновни Mr. GreenКаквото застанало,това показало Laughing

Спинки,аз не бях доволна от Бодичева,но това беше Теди като беше бебе,сега може да е по различно.

# 238
А,да фотографите са ни виновни Mr. GreenКаквото застанало,това показало Laughing

Мислех да пиша, маймуна застанала- маймуна излязла, викам да не се сърдите ама ти го написа Мари.

Не беше ли Бодичева дето не е много в час, дано не се лъжа една с червена коса и много гримирана. Поне така съм чувала  Rolling Eyes

# 239

Не беше ли Бодичева дето не е много в час, дано не се лъжа една с червена коса и много гримирана. Поне така съм чувала  Rolling Eyes
Тя е !

Общи условия

Активация на акаунт