ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
http://www.skgt-bg.com/ сайта на Софийския градски транспорт в НАЧАЛО долу в НОВИНИ се стига до информация къде се издават карти (къде се пускат молби) в кои бюра - за ученици............. за електронни карти.  Дано да съм обяснила добре.

# 46
  • София
Добро утро! Hug

Купих карта за цялата гр. мрежа-електронна-51 лв+2лв. за картата.Оказа се, че си имаме в ж.к. "Дружба1", на пазара, бюро на Гр. тр-т!Без никакви опашки!Че като видях миналата седмица на бюрото до  "Халите" каква опашка се беше заформила... #Crazy

Остана да подадем за лична карта.Чудя се кога се подават документите - малко преди навършване на 14 г. може ли или след това задължително? Изтекъл и е задграничния паспорт преди 3 месеца.Да чакам ли до РД или направо сега да подадем и за двете.Родена е на 4.10. и може да ни глобят за закъснение за паспорта, ако чакаме до тогава.Пък баща и се прибира късно и трябва специално за това да дойде от работа и после да се върне.Та гледам да е наведнъж... newsm78

# 47
  • гр. София
Момичета, не съм си в къщи и само по този нескопосан начин ви черпя. Laughing
http://images08.snimka.bg/000904489.jpg

# 48
  • През девет земи в десета
Знаток,мерси за инфото за картите Peace След малко ще се разходя Възраждане да видя ще вземем ли карта сега или не.

Ние с шопинга приключихме,маратонките поръчах от Ларедут,Адидас-Porsche Design ,пристигхнаха и вече са в употреба две седмици предсрочно,ще закупя едни и от Рийбок,но по-нататък.Дънки и суитчъри от Бенетон и Фокс в МОЛ-а,тях  си ги пазарува сам.От Метро взех 10-ина тетрадки голям формат и хубав пергел все ще потрябват,всичко друго си имаме,човека сам си е купил каквото е преценил за нужно.
Сега ще чакаме голямото "изръсване"за учебници ooooh!

Миленски,не вярвам да ви глобят и ние връщахме стария задграничен на сина ми със закъснение,дори забележка не направиха Peace

Елица,ЧРД,да си жива и здрава,зло да те забрави!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 49
  • София и там където не се пуши
Елица да си жива и здрава - е ти моята зодия  Hug .

Изтеклия паспорт на малкия ми син си е в нас, като подновяме ще го занесем.

# 50
  • България
ellytza, да си жива и здрава! Желая ти усмивки и добро настроение!  smile3525

# 51
ellytza, даси жива и здрава и много успехи на теб и на децата!!!
Всичко най -хубаво!      newsm59   Tada   newsm38

Lady-B, синът ми е със същия ръст като твоя и поради тази причина това лято му правихме нова стая с мебели по поръчка- иначи не става. Легло за матрак 150х220, а бюрото трябва да е с височина 85см, но го бяха сбъркали/на 75см/ и сега чакаме да го донесат с корекциите/понеже не само височината беше сбъркана   #2gunfire/

Откъде си взела маратонки, че не ми стана ясно защо само Адидас има?
Мога да ти дам идея откъде да си поръчвате.  Embarassed

# 52
  • София
ellytza - Честит Рожден Ден!
Много здраве и щастие! Весел празник и наздраве!!!  nbirthday Tada newsm18

*Миленски* - не знам предварително дали можеш да подадеш документи за ЛК, но със сигурност ти казвам, че може да подаде само един родител (мъжът ми и дъщеря ми сами отидоха), а при получаването и детето не е необходимо да ходи. За глоба - няма да те глобят, защото международен паспорт е по желание, а не задължителен документ както е ЛК.

noshtna_ptica - твоята дъщеря е 35 номер, а моята е 41 номер - нямаш идея колко трудно е и с голям номер. Само се моля да сме спрели с растежа, защото сме високи около 173 и с този крак...миналата година много трудно й намерих ботуши.

Бюра за карти има цял списък в сайта, който Дороти изпрати - в раздел Тарифа и превозни документи - Превозни документи - т.4. Абонаментни карти за ученици - има линк за аб. бюра и цени.

Ако знаете колко съм разсеяна - през цялото време си мисля, че срещата е в събота, уредих да пътувам в неделя извън София и като нищо щях да цъфна в събота в парка сама... Embarassed
Сега ще гледам да сменя пътуването със събота.

# 53
Елица ето ти един нескопосан букет  Laughing

Честит празник!

Почти навсякъде могат да се зареждат картите. Само за ваденето е зор. Но на Халите, в началото на месеца, изобщо не си струва. Там са всички баби, а жените, работещи в гишето, са бавни и заядливи. (то и мен да ме нападнат баби още по изгрев, сигурно ще стана заядлива  Joy)

Лили отиде (или сега отива) на шопинг. Изкарала си пари, избрала си дрехи. Аз няма къде да се включа. И предпочита с приятелки.

От магазина срущи Кауфланд - на Щросмайер, си купихме раници по 4 лв  Joy Синя и зелена. Имаше и жълта, червена и няколко на цветя. Но не ни харесаха. И от "на тъмно" купихме още 2. Т.е. Лили купи. Сега имаме раници за училище. За всеки ден  Joy

# 54
ellytza
Честит Рожден Ден о т мен,всички блага ти пожелавам!  bigdance2  bigdance2

кажете как пазарувате маратонките
(Откъде си взела маратонки, че не ми стана ясно защо само Адидас има?
Мога да ти дам идея откъде да си поръчвате.  )

# 55
Синът ми носи маратонки 45-46 и си поръчва от американски сайтове, чрез една фирма, която има офис в САЩ и ги доставя в България.
В бг-мама има тема по въпроса- фирмата е Ломбард.

# 56
  • В центъра на мръсотията
Елица, Честит рожден ден!   bouquet

# 57
Кога успяхте да отворите нова тема и да я преполовите.....

Фурийки....

За срещата на мамите на 13.09.2009г.

1.   rosisd- с малкото слънчице, “голямата ме изгледа с насмешка......”
2.   marqaritavass - без детенце
3.   ellytza - "Може да доведа третокласничка.За осмокласника няма никакъв шанс."
4.   prekrasna - ако няма котки на пътя й
5.   Asss62 - моята госпожица отказа
6.   noshtna ptica – без дете
7.   Lady-B - "Надявам се и Христо да дойде с мен." Фото-репортерът на срещата.
8.   (x)Dorothy – без деца, но с друга мама само четяща във форума
9.   ana
10. AnnaLee - "Аз мисля да си взема щерките."
11. мънки - сама
12. Знаток - "С Гарганела идвам."
13. Зла Гад®-с един малък дзвер  ,може и един голям,за пазач  . За протокола само малкото ще взема и без това събота и неделя са дните в които се радва на мама и тати
14. Донесена от вихъра – все още несигурна в присъствието си
15. borondy - ако не я отвлекат в друга посока
16. titico - още се колебае
17. SofiaV - с млад господин за охрана
18. heterata
19. aniela
20. Julis – иска й се, но чак в София й се вижда далеко. Избрала си е за заместник Ана.
21. .♥.Прасковката.♥. - много бих се радвала да се запознаем, но на 13ти имаме ангажимент до към 13 часа... Ще взема да мина през градинката, може още да сте там след това?

На Елица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  жива и здрава, от мен, оставалото от теб. Благодяря за тортата.

# 58
  • През девет земи в десета
Маратонките вече ще стане май година и половина поръчвам от тук!

За новата учебна година поиска тези,но в бяло,пристигат за около 2 седмици.Кодове за безплатни доставки получавам поне един път месечно,така,че плащам само някаква такса за обработка около 5% от сумата и доставката излиза супер изгодно,особено и ако пристигне в пощата,а не на митница.Хубаво е,че има достатъчно големи размери.
Не са само Адидас,има всякакви,просто е фен на тази марка....засега Wink

Иначе може и от други сайтове,примерно от тук си взима маратонки голямата ми щерка,но идея нямам дали директно или чрез посредник,просто половината отбор си взима оттам и им излиза на сметка.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 14:48 от Зла Гад®

# 59
  • София
Лейди, за мебели ако имаш възможност провери в магазин Mobbo в Банишора точно срещу Кауфланд. Ходих да го разгледам преди няколко месеца и бях много приятно изненадана от цените. Виж за размерите не знам как стои въпроса

Елица  ЧРД  и от мен!
Много усмивки и да ти е слънчево на сърцето!

Общи условия

Активация на акаунт