Има ли мами учителки по английски език?

• 74 699
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
Здравейте,
Искам да помоля ако някоя от вас знае от къде мога да си сваля диска към учебника за трети клас
BLUE SKIES CD -  3rd
Пробвах тук http://bglog.net/nachobrazovanie/33398, но файлът с този диск е изтрит.Може и като лично съобщение да ми го изпратите файлчето, защото някой може да дебне и да реши и този линк да изтрие.  bouquet

И аз моля за същото.  Благодаря предварително!   bouquet
Линкът вече е активен,свалете си го от там...

# 91
Линкът вече е активен,свалете си го от там...
Благодаря. Peace

# 92
Помагайте ,момичета трябват ми тестове за 5 клас ,но по системата на longman
няма да мога да подготвя варианти за всеки unit за това ви моля за съдействие някои ако има готовите вариати от издателството
може на лични .Благодаря,много ми е спешно

# 93
  • Пловдив
Бутвам темата нагоре - дано да се включи някой. Може ли някоя от колежките да ми прати учебни програми по ЗИП-английски език за 5-7 клас. Имам някакви съмнения, че може да ми дадат наесен и ЗИП. Разпределението ми е лесно да правя, но за програмата ми е зор и искам да се ориентирам

# 94
Момичета помагайте ,моля!!!
Трябват ми разпределения по английски език по HELLO! (на просвета) за 2,3,4 ,5,6,7,8 кл.
Миналата година не преподавах и си оставих разпределенията на колежката ,която ме заместваше.Тя се измела по чужбина сега и няма начин да си  ги прибера обратно.Да правя нови ...не знам дали ще успея ,защото в едно друго училище ще съм възпитател  по проекта за целодневно обучение и трябва да правя и там някакви, за които и понятие си нямам....

# 95
  • Пловдив
Кокита, мога да ти пратя за 5,6 и 7 клас. Дай мейл на ЛС, ако искаш

# 96
tonitabrandtner  писах ти на ЛС Hug
ЗИП английски  ез.по кой учебник ти трябва?

# 97
  • Пловдив
Имаш поща, а при мен се оказа грешка в норматива. Досега не сме имали ЗИП и се надявам, че така и ще си остане. Просто колежката беше сметнала часовете в 7 клас все едно са за 5 и 6 клас.

# 98
  • Пловдив
Кокита, получи ли си мейла, защото от абв ми изпращат обратно писмото?

# 99
Получих ги! Много, много ти благодаря!!!! Heart Eyes
Остава да намеря за 2,3,4 и 8 кл Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Моля, само половината, които ти трябват, но не работя в начален курс, а в 8 клас предпочитам друга система, защото Хелоу не ме устройва при 3 часа седмично.

# 101
  • София
В сайта на "Просвета" има готови разпределения по HELLO. Търси в книга за учителя.

http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=1272

# 102
  • Пловдив
По моите критерии за разпределение, тези на Просвета по АЕ не стават, поне това, което има в моите книги за учителя. Темите пак трябва да си ги разбивам, за да ми паснат по месец и седмица и за да си засека броя часове. А и след като мен не ме задоволяват, представям си какво ще стане като ги представя на шефа.

# 103
Да съгласна съм:) Тези от книгата за учителя  са само като ориентир, за обща представа.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 15:53 от kokita

# 104
моля за помощ сина ми има да чете книга ниво 3 и 4  нещо впредвид да имате

Общи условия

Активация на акаунт