Има ли мами учителки по английски език?

• 74 698
  • 148
  •   1
Отговори
# 120
 Petko Fenersky, върнете се там откъдето идвате и търсете другаде материали.
Колеги, някой ще работи ли по Making it, чудя се как точно да направя разпределението и ми трябват насоки.
Благодаря.  bouquet

# 121
  • Deutschland
Здравейте! Имам нужда от учебна тетрадка Energy for Bulgaria for the 5th grade за дъщеря ми. Ако някой я има сканирана и има желание да ми я прати на електронна поща, нека ми пише на лични. Не съм учител, да подчертая.

# 122
Здравейте ,някой  може ли да ми даде указания  ,линк ,откъде мога да си закупя книга за учителя за учебника -  Energy for Bulgaria  5 клас ?

# 123
  • Пловдив
Energy е на издателство Лонгман и в техен офис трябва да имат книгата за учителя

# 124
Energy е на издателство Лонгман и в техен офис трябва да имат книгата за учителя
Благодаря ви ,а  от сайта им в интернет някой  правил ли е  поръчки?

# 125
Здравейте!!!
Може ли да ми кажете откъде може да бъде изтеглена Grammarbook на
Energy for Bulgaria for the 5th grade==

Интересувам се и от тестове, които се дават по този учебник на децата baby_neutral

# 126
Имам teachers book за Енерджи за 5ти клас, но има ли някой test book?

# 127
В издателството го имат test book за 5 клас
иначе и аз го имам ,но не мога да го принтирам ,за да ви го пусна(нямам принтер,нито скенер)

# 128
  • София
Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя диска на учебниците first explorers на Оксфорд

# 129
А диска към учебника на Energy for Bulgaria for the 5th grade откъде може да бъде изтеглен?   Sad далече ми е издателството.

# 130
Energy for Bulgaria for the 6th grade
трябват ми отговорите за тестовете. Това е от книга за учителя отзад няколко страници.
В издателстовото я нямат
Благодаря предварително

# 131
Имам teachers book за Енерджи за 5ти клас, но има ли някой test book?

И аз се интересувам от test book на Energy. Така като гледам май ще се наложи да си го купя. Няма от къде да се изтегли както учебниците на Access например .

# 132
Имам teac.hers book за Енерджи за 5ти клас, но има ли някой test book?

И аз се интересувам от test book на Energy. Така като гледам май ще се наложи да си го купя. Няма от къде да се изтегли както учебниците на Access например .
   Незная и откъде може и  да се купи

# 133
От тук може да се поръча http://www.longman-bulgaria.com/catalogue_details.php?view=223&submenu=1

но освен 9,50 колкото са тестовете, трябва и доставка от 7 лв да се плати. За щастие тук в Бургас има  клон на издателството...

# 134
Здравейте, някой да има книга за учителя по Хелоу за 5ти клас?

Общи условия

Активация на акаунт