МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 439
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Да питам има ли я вече качена серията някъде?
Още е рано.След 1 час трябва да я качат в masters

# 91
На мен пък ми хареса Нимет,като булка,за разлика от младоженеца,който го беха спретнали като на годяван циганин брат му.

да беееее ужасен беше и избръснат и с повече косица Sick

# 92
 syd_13  и аз така мислех, ама пусто нетърпение  Embarassed Embarassed Embarassed

# 93
  • София
Аз като добър наблюдател си мисля,че роклята с която бяха барнали Ламия на сватбата на Нимет съм я виждала някъде в началото на самата Нимет.
Отделно гривната, която Ламия подари на Нимет, я подари май Пашата на Гюлай когато се сгодиха с Назъм.

Незнам за гривната,но Нимет и Ламия се различават много по ръст.Нимет е бая по-висока не вярвам да им сложат еднакви рокли.

С тази разлика,че Нимет носи рокли с дължина средата на прасеца, което на Ламия ще й стои като дълга рокля.

# 94
Здравейте момичета ... не съм писала, но следя филма и Ви чета когато мога..... Ще ме извините, но да попитам нещо:
Разбрах нещо за друг сезон на филма..... повече инфо може ли да ми дадете или пък къде мога да прочета повече по въпроса.....
Мерси предварително....   bouquet

# 95
  • София
Роня, няма друг сезон, надявам се поне за сега.

# 96
Този път изпуснах всичко - и серията, и коментарите. Довечера ще наваксвам, но като ви чета - доста разочароваща серия.
Хайде, до довечера с който се засечем.  Hug

# 97
Момичета досега само ви  smile3529  Hug Hug Hug
То и аз да се включа на финала, не за да коментирам  филама а за да ви поздравя специално за прекрасната поема, която сте сътворили  вдъхновени от този сериал smile3501
Много  се посмях  Laughing, разтоварих се  Joy, даже на мъжът ми ще я прочета hahaha
Приятно гледане на последната серийка (утре)  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • Бургас
Запис! Hug

# 99
Скъса ми нервите Ламия в тази серия, момичета... и децата ми се смеят, че чакам да пуснат реклами за да посетя тоалетната, и половината диалози пропуснах...

за ламия - моля, някой да ми разтълкува защо беше това при гроба на Лейла "...как бих искала да сте тук в този момент"??? защото така излиза или, че в тази серия това си го помисли от куртоазия  Laughing или в следващата серия ще излъже? Shocked

# 100
  • България Сливен
Здравейте момичета ... не съм писала, но следя филма и Ви чета когато мога..... Ще ме извините, но да попитам нещо:
Разбрах нещо за друг сезон на филма..... повече инфо може ли да ми дадете или пък къде мога да прочета повече по въпроса.....
Мерси предварително....   bouquet

http://www.vbox7.com/play:cac105e9, тук пише нещо, но дали е вярно?

# 101
Да и аз на това попаднах и затова съм малко  Shocked....

# 102
Това е качено преди две години и е рекламата на втория сезон Трети сезон няма  Peace

# 103
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Това е качено преди две години и е рекламата на втория сезон Трети сезон няма  Peace
Това даже е май рекламата на 1 сезон.  Peace

# 104

Общи условия

Активация на акаунт