МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 383
  • 456
  •   1
Отговори
# 315
Е, аз се кандидатирам за ролята на Шахика, и аз все не мога да намеря свестен фризьор. Thinking
Ako обичаш прочети,че Шахика е заета от мен  Crossing Arms
Докарвам го на килограми и ръст,а и с червено червило ходя  Peace.Даже в момента в главата съм като нея  Crazy

# 316
Доколкото си спомням Ваня 61 се кандидатираше за ролята на Иляз-да побийва Гюлай Wink
аз се кандидатирам в ролята на Назъм-да отменяв Ваня като се умори,  Laughing
Малеее,щще отворите много работа на Марица  Mr. Green

lacunababe,саундтрака е убийствен просто  smile3544

# 317
Добро утро. Май и днес кастинга продължава, ама вече взех да се обърквам. Аз коя роля получих? Ето тук събрах твърдите заявки.

Кенан - sofia68
Джемил - Ийит Йозшенер
Ламия - chloebis
Джавидан - lacunababe
Нимет - syd_13
Гюлай - Tincheto 78  
чуждестранната докторка - Марица
кака Сузан - Nadyk  

Допълвайте изпуснатото.

Бива ли такива работи. Хубава работа. Уж сватя ще ми ставаш, детето ти като свое ще приема, а моята роля я няма. Вече съм у нас. Пуснала съм едното тв-и на кабелна, другото на цифрова и лаптопа на интернет. Лошото е че всичко е на един оператор, абе голяма бяла птица съм аз с 5 букви... Ако и днес не гледам ще се самоубия.

# 318
  • Варна
Добро утро. Май и днес кастинга продължава, ама вече взех да се обърквам. Аз коя роля получих? Ето тук събрах твърдите заявки.

Кенан - sofia68
Джемил - Ийит Йозшенер
Ламия - chloebis
Джавидан - lacunababe
Нимет - syd_13
Гюлай - Tincheto 78 
кака Сузан - Nadyk 

Допълвайте изпуснатото.

Оттук гледах. Sad
Еми.... ще взема Мелек и аз обичам да хапвам. Пък Кенан и Джемил ще ми се радват. smile3533

# 319
chloebis, предлагам за втори дубльор кучето си. Порода кокер-шпаньол. Очи големи и влажни, а погледа, погледа дсущ като на Ламито - празен, овчи и вечно неразбиращ. И като нея пъшка, все е изморено и дреме по миндерите

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 11:23 от vania_61

# 320
Ванче, не съм писала нито теб, нито мен, нито Герито, защото по едно време вчера и трите се кандидатирахме за Маджиде. Дайте да решим кой какъв е и го записваме. Списъкът с ролите е частичен, допълвайте, поправяйте... Laughing

значи, доколкото разбрах:

Шахика - geradost
Мелек - Хексе (хитруша си ти..., теб най-много ще те гушкат и Кеню, и Джеми)

# 321
chloebis, предлагам за втори дубльор кучето си. Порода кокер-шпаньол. Очи големи и влажни, а погледа, погледа дсущ като на Ламито - празен, овчи и вечно неразбиращ. И като нея пъшка, все е изморено и дреме по миндерите
Аз мислех на село комшията гледа крави, да ми услужи за някои сцени, една крава, ама щом предлагаш, дубльори всекакви ще ми трябват....

А ти не се ли кандидатира за ролята на Иляз?

# 322
  • 221B Baker Street
ако може да се кандидатирам за ролята не Лейла - чат пат ще се появявам да наливам акъл на Кенан и Джемил - нещо като във филма Призраци на бивши гаджета

така ще изглеждам на кастинга

а така,когато се ядосам

а това са брат'чедите  bowuu

# 323
Ванче, не съм писала нито теб, нито мен, нито Герито, защото по едно време вчера и трите се кандидатирахме за Маджиде. Дайте да решим кой какъв е и го записваме. Списъкът с ролите е частичен, допълвайте, поправяйте... Laughing

значи, доколкото разбрах:

Шахика - geradost
Мелек - Хексе (хитруша си ти..., теб най-много ще те гушкат и Кеню, и Джеми)

Не, свате, не за Маджиде, за Макбуле. Не съм толкова извратена и Иляз и Маджиде... Mr. Green

# 324
Значи до тук:

Кенан - sofia68
Джемил - Ийит Йозшенер
Ламия - chloebis
Джавидан - lacunababe
Нимет - syd_13
Гюлай - Tincheto 78 
кака Сузан - Nadyk
Шахика - geradost
Мелек - Хексе
Макбуле - vania_61
Иляз - vania_61
Лейла - anubhis 
Маджиде - Вlanka
Енисе - .mira.
Афифе - densi

Правилно ли разбрах?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:26 от B l a n k a

# 325
Такааааааа,значи снощи като си легнах вместо да се занимавам с ретроградност,тоест да спя,ме напънаха мисли почти ,като тези на Ламито и ето кво родих:

Реших,че трябва да има по една или две песни обрисуващи най-добре натюрела на главните герои......после всичко стана много лесно.Ето и предложенията:

За Кенан
1.песен на Контрол,започва така:Дай ми гроздова,дай ми сливова
                                                        и две-три бирички,но без мезе.
                                                        Кога съм се родил с гладиол над левото ухо съм бил
                                                        зад десното съм имал карамфил...
                                                        Орхидейо моя хубава,ооооооооооо
                                                        ти мой филандендрон!

2. песен за Кеню, песен на Тодор Колев - Сто Кила Ракия Давам:
Сто кила ракия давам,
сто кила ракия давам,
сто кила ракия давам
само да те притежавам,
а, Ламиьо.

Ашколсун на майка ти,
ашколсун на майка ти,
Ашколсун на майка ти,
евала на баща ти, шъъ.
а, Ламиьо.

# 326
мога и ролята на  хвърчащите патки над Босфора. Първата ми не е основен персонаж, та затова. Пък и за втората роля...някък от вътре ми идва, ще кажеш, че една майка ни е раждала

# 327
Забравихме някой много основен - а Пашата, кой?

И още незапълнени:

Назъм
Намък
Шюкрю
Ипек - има ли нужда?
Умут

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:26 от B l a n k a

# 328
Забравихме някой много основен - а Пашата, кой?

Шакиха да си каже за кой мре?

# 329
И Енисссссее
Ама за нейната роля може спокойно да се наеме една змия да съска отвреме на време

Общи условия

Активация на акаунт