МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 393
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
Ама може и Джемил да е тази любов  Wink ,аз затова кзах,че може да се разбира двустранно.тя и двамата ги срещна на острова  Peace

Аааа, не вярвам. Тя каза нещо такова: Тук преживях голямата любов... и т.н. Звучи приключено. А и любовта й към Джемил се зароди в Истанбул, а не на Острова.

# 346
Забравих да споделя мнението на щерката,че за пиратското копие е виновен Намък(според нея).Когато даваха Джавата да се тюхка за това,че Кеню й казал,че тя е виновна даваха Намък на заден план  Peace ,та затова детето мисли така.Ще видим днес може би -надявам се ,да не остане неразгадано  Peace

Не,каза тук срещнах голямата си любов  Wink -а бе незнам,ще видим

# 347
Здравейте момичета  bouquet  bouquet Hug Hug
обещах и съм тук
малко със закъснение но пак влизам да ви видя
как върви сериала
не трябвя ли днес да свърши???
Леле какви спомени само имам тук
всичко е променено не мога да го позная  #Crazy #Crazy

# 348
Записче...нищо, че темата е към края и ще има нова.
Нямам търпение да почне последният епизод.  Sunglasses

# 349
Маре,толкова се радваям мила  Hug
Липсваш  Hug
Днес свършва филма и ми е едно криво.....
Как изкара на балкана?

# 350
добро утро, творчески екип!

Добро утро!
Абе какви сте ги вършили снощи пак?Пък беше облачно вчера-не е като да е от слънцето нещо  Rolling Eyes
sofia68, може да се менкаме за ролята на Кенчо, че тя е изморителна доста-не е лесно да си все нещастен.Съгласна?

Ох, днес няма да мога да гледам финала.Детето има мач и в 16 ч. и то извън града.
Ама ще се вкюча по-късно-като се пибера и го изгледам.

съгласна! Peace

# 351
Гери, проверих какво пише. Ето точните думи:
Тук преживях голямата си любов, любовната си мъка, съжалението.
Ето го и на турски:
Buyuk askimi, ask acimi, pismanliklarimi burada yasad... последните две букви не разчитам.

# 352
Гери обещах снимки и ще покажа
като за последно беше мн хубаво и весело
какво нещо точно днес да вляза да ви видя
незная дали ще гледам последния епизод
защото не съм гледала от отдавна
и не зная как са протекли мн сцени

Колко мн сме преживели тук не е истина
сега се чувсвам все едно се  връщам от гурбет
и всичко е толкова различно

# 353
Голямата й любов е Кенан-за това спор няма.
Джемил го обича.
Понякога голямата любов се изживява, но не е най-удачно да е скрепена с брак или съжителство.

# 354
  • 221B Baker Street
Любовта на Ламия към Кенан наитина беше голяма,само,че тя обичаше твореца Кенан,и не познаваше човека Кенан - в началото за нея той беше един и същ - тя вярваше,че също като твореца,човека Кенан е толкова добър,благороден и възвишен - все пак в нейните идеали човек,който твори такава музика не можеше да бъде обикновен,с пороци и недостатъци....За съжаление с теченеие на времето разбра,колко се бе лъгала в него...въпреки шансовете,които му даваше,въпреки оправданията,които си измисляше,защото не искаше да повярва в очевидното...и въпреки всичко,тя не го намрази,нито го обиди....дори признам,че все още го обича,защото е баща на Мелек...Аз приемам,че Кенан е бил и ще си остане Голямата любов на Ламия,а Джемил - той вече е Истинската любов...Любов,за която не е нужно да измисляш оправдания,нито извинения,нито обяснения;любов,която няма нужда от думи и обещания;любов,на която не й трябва време,за да слезе от устните към сърцето,защото вече е там....

# 355
  • 221B Baker Street
Марееееbouquet Добре си се завърнала,мила  Hug

# 356
Голямата й любов е Кенан-за това спор няма.
Джемил го обича.
Понякога голямата любов се изживява, но не е най-удачно да е скрепена с брак или съжителство.
м дамм. така става понякога за съжаление. не винаги голямата ти любов е удачна за съвместно и дълго съжителство.

# 357
anubhis, много хубаво го написа.   bouquet
Маре, стой с нас на финала.  Praynig

# 358
кеню, ако знае колко съм му вярна. само с мъжа ми му изневерявам, ама то не се брои. Wink
нито за миг не си помислих за някого от другите мъже във филма.

за гюлай няма ли кандидатки

# 359
Любовта на Ламия към Кенан наитина беше голяма,само,че тя обичаше твореца Кенан,и не познаваше човека Кенан - в началото за нея той беше един и същ - тя вярваше,че също като твореца,човека Кенан е толкова добър,благороден и възвишен - все пак в нейните идеали човек,който твори такава музика не можеше да бъде обикновен,с пороци и недостатъци....За съжаление с теченеие на времето разбра,колко се бе лъгала в него...въпреки шансовете,които му даваше,въпреки оправданията,които си измисляше,защото не искаше да повярва в очевидното...и въпреки всичко,тя не го намрази,нито го обиди....дори признам,че все още го обича,защото е баща на Мелек...Аз приемам,че Кенан е бил и ще си остане Голямата любов на Ламия,а Джемил - той вече е Истинската любов...Любов,за която не е нужно да измисляш оправдания,нито извинения,нито обяснения;любов,която няма нужда от думи и обещания;любов,на която не й трябва време,за да слезе от устните към сърцето,защото вече е там....
Блестящо казано  Peace
Аз щях да пиша същото-Голямата и Истинската не винаги са едно и също  Wink
Маре включвам скайпа за снимките  Peace

Бланка,и голямата любов не случайно върви за ръка с любовната мъка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт