САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 585

скоро ще отида да живея при Мадам Areski , на нейни разноски hahaha Heart Eyes
Само да вметна,че Арески е мосю,не мадам...

Куражче,браво на теб!Рано сутрин си овършала всички кодове!
Нищо не остави за мен!  Mr. Green
Heart EyesБлагодаря за информацията: на всички оферти е подписана мадам Арески, но щом ти казваш, значи е мосьо. Съжалявам, не знаех. Peace

# 586
Жабке, нема такива филми, сестро. винаги сме много гладни eat имам и сините тенджера-тиган-касерола - мнооого съм доволна, но и те са ми малки, готвя като за военно поделение \то си ни и личи де Peace\
развълнувана от поста на Jane D'arc, реших да споделя следното:
1. няма такъв магазин като Редута в БГ. поне аз не знам за такъв, в който хем да ти поемат доставката, хем подарък да дадат. няма значение, че понякога не стават - в общия случай са им много хубави нещата, а и винаги имат някакво приложение. тук, освен безплатна торбичка, сламка, балонче или захарно петле никаква друга облага не съм имала, за колкото и пари да пазарувам Peace
а) като гледам на пакетите има марка за 14.95е, което ме навежда на мисълта, че това плащат за доставката на пакета. ние освен че получаваме всичко с бд \единични са случаите, когато ще платим 5 или 6.95е\, получаваме доста сносен подарък \който някои веднага пласират в продавалника, не че има лошо де, но...\, а понякога се гаврим с тях, като правим поръчки за под 10е \както имаше случаи в съседната тема - и за 1.85е!?! Shocked\
б) почти никой не получава подаръците си с код, получен лично. ровим като лисици, душим, на маймуни се правим да изкярим максималната далавера. и тук няма лошо, но нямаме право да скачаме като убодени камили, щом ни откажат нещо. щом кода не ни е пратен лично е меко казано глупаво да ги засипваме с каквито и да е писма - заплашителни, сълзливи, порицателно-назидателни. смешно е, а и няма смисъл - да не се излагаме повече, отколкото можем Peace
в) ако аз бях шеф на Редута мигновено бих отрязала с най-голямата ножица доставките заради а) и б) Mr. Green
2. аз си пиша хумор-сатира-забава с голяма доза самоирония, защото:
а) съм болшой театър по принцип и да ме убиват не мога сИриозно
б) съм много пристрастена към редута и ако ще кучешко ла*но да пратят подарък - аванта да е - пак ще му намеря приложение Laughing
в) съм много щастлива, че се намерихме с редута, по причини, изтъкнати в т.1 - а, б
3.в живота винаги е така - понякога печелим, понякога губим - важното е да не сме на пълна загуба Peace затова:
а) да не ядосваме редутци,
б) да сме благодарни и на това, което имаме и
в) да не ритаме ръката, която ни подава, щото може и да спре да ни дава Peace
т.е. да си поръчваме тихо и кротко, да си пускаме кодовете с намаления и подаръци и да върви кервана без да го лаят кучета, докато свят светува. амин Mr. Green
\и докато съпрузите не ни покажат входно-изходната врата, че  тогава и мадам Арески не вярвам да ни приеме с отворени обятия newsm41\
туй то! изказах са-улекна ми Embarassed
Blush  Courage, ти си глобално права, искам да кажа по всички точки: чета, чета и колкото повече чета, толкова повече се срамувам от себе си. Май наистина съм неблагодарна... Confused
1. Не знаех, че те плащат пощенските разходи Sad
2. Това за Болшой театър: неотразима си! Heart Eyes
3. Благодаря ти много! Ще си призная, че днес осъзнах, че това моето пазаруване е само ШОПИНГ- ТЕРАПИЯ, лични причини Sad , защото напоследък пари, предмети, храна- нищо не ме радва, върша всичко автоматичнор, но го осъзнах след твоето изказване. Благодаря ти! също и кода за дигиталната рамка: искам да я подаря на една сладка племенничка. Как се пише лично до някой Blush признавам си, не зная. Confused

# 587
  • В La Redoute и по света
Courage, смяла съм се с глас за истините, които си формулирала Simple Smile Имах нужда от малко  разведряване. Не ти липсва дар слово, ще взема да ти направя някоя оферта  Mr. Green

Колкото до кодовете, искам да споделя с Вас, че последните седмици не ми остава много време нито да пиша тук, нито да дооправя най-накрая подредбата на всички кодове и снимки. За съжаление, майка ми не е никак добре  Cry , а и сега, преди да пусна малката на ясла съвсем се панирам.  Confused
Искаше ми се да ги подготвя още преди няколко седмици, но доста време отнема това, което искам да направя, за да е максимално улеснение за всички пазаруващи.

Евка вече ми позволи да ползвам нейните снимки от подаръци (благодаря ти за пореден път), но ще моля, всички Вас, които ги публикувате, да ми позволите да добавя тези, които липсват.  Praynig

Днес пуснах и пакет към ЛаРедут, връщане на 1 продукт и се снабдих и с цените за различните грамажи от 20 гр до 2 кг, каква е цената която плащаме, и при първа възможност ще ги публикувам и тях. Това малко в страни от кодовете Blush

Благодаря предварително на всички за разбирането и подкрепата. Без Вас няма да се справя!

# 588
Добрютро   bouquet
тази сутрин само ще поспамя - има няколко кода май за Спайдърмен и Дора, но морната ми главица не може да провери в момента пускани ли са или не \те един ли са, два ли са... толкова много станаха, че... Crazy\
Jane D'arc  - за дигиталната фоторамка се каниш от някой акаунт, правиш си нов и пробваш - и на този, от който каниш и на поканения - би трябвало да се хване поне на единия Peace
и не се срамувай от себе си! и аз по същия начин с шопинг-терапията след като спрях с ония три работи Mr. Green
Unicorn, на първо място семейството! ние можем да почакаме, и без това правиш много за нас! благодаря ти от името на всички!   bouquet Hug можеш да ползваш и от моето скромно албумче каквото трябва \а аз обещавам да понаснимам, че ми е малко неприятна тази дейност по снимане и качване, но ще се жертвам Grinning\
и на последно място - радвам се, че ви поразведрявам  Blush навремето Куражче беше култова писатело-поетеска, докарваща до нервно-истеричен срив съпроводен с невротично гризане на маникюр и педикюр най-мастити писатело-поети и най-вече собствения си съпруг Embarassed сега куражче е горда мама, отлична домакиня с 30 кила в плюс и окончателно сложена точка, кръст и т.н. на писателско-поетичните си наклонности Laughing само вас тук ви тормозя, но знам, че ще ми простите  Hug

п.п. - допълвам се, да не пускам нов пост. току-що получих 3 поръчки накуп \от 14-15-16.09\
в едната беше дигиталната рамка - с кода за матрака, от чисто нов акаунт, без да се ръся 15 евро Mr. Green
сешоара \н-ти поред #Crazy\ и покривката екрю. не е лоша, макар че вече имам чувството, че тя и розово-сивата завивка са последно качество, затова ги пускат подаръци. лоши шевове, тук-таме дупчици от иглата, стърчащи конци - но естествено ще си ги побългарим и ще ги ползваме със здраве Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 09:26 от Courage!

# 589
мами може ли да ми покажите куфарчето ягодка? Рових, но не успях да намеря снимка?

# 590
  • София
Courage!,Мила!Страхотна си!Благодаря ти за страхотните постове,с които ни разведряваш тук!
Кодовете за Спайдърмен и Дора са пускани,не ги мисли. Hug
Бъди все така позитивна и градивна,радвай се на майчинството си!
Това са моите най-хубави години,  Party които вече са на края...
Относно всичко,което си написала по-горе-напълно споделям мнението ти и подкрепям казаното.

Unicorn,мила,добре завърнала се!  Hug   bouquet
Съжалявам за майка ти,дано се оправи бързо!
А и знам колко ще ти е притеснено още тепърва за Вики около тръгването и на ясла!
Ще помагам с каквото мога,ета още веднъж лика  към моето албумче със снимки от подаръците:

hamelionche,заповядай-
http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14550498

# 591
Ева благодаря ти мила  Hug
а с риск да стана нахална - сакчето с жирафче??

# 592
  • София
Ева благодаря ти мила  Hug
а с риск да стана нахална - сакчето с жирафче??

Заповядай-

Ето от тук- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224

# 593
Супер си мила - много благодаря  Heart Eyes Party

# 594
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В момента действа ли ви код от тези - 20 от 33 евро?

# 595

И аз го получих този код ама не разбрах точно какъв е подаръка. newsm78
Аз френски не чаткам, реших, че подаръка е БД, при 4 артикула от категорията. Бъркам ли? newsm78
да, така е. а подаръкът е от категория "аксесоари".

# 596
Някой получил ли е кафявия тренч?
Да сподели ...моля- качество,материя, реални снимки Simple Smile
ето този :

# 597
  • в реалността
Добро утро някаква идея как да намаля това
http://www.laredoute.fr/vente-trench-coat-evase.aspx?productid=3 … p;cssrc=CrossSell
и ако някой го има да сподели мнение и евентуално реална снимка.

# 598
  • София
Добро утро някаква идея как да намаля това
http://www.laredoute.fr/vente-trench-coat-evase.aspx?productid=3 … p;cssrc=CrossSell
и ако някой го има да сподели мнение и евентуално реална снимка.

Не може да го намалиш с този знак, прочети първият пост.  

- NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете
- Nouveaute,т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете освен в много редки случаи

# 599
  • София
В момента действа ли ви код от тези - 20 от 33 евро?
Да,преди половин час пуснах поръчка с 30244. Peace

Общи условия

Активация на акаунт