САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Играчката е в горния линк,в цитата на rossi_varna.
Отговорът ми важи и за двата линка.
А при руж изобщо не се влияе от кодове,а твоят артикул е намален с 50%,това е максимума.

# 571
  • Пловдив
Змейковица, дай мила една снимчица на червената чанта и шалчето, моля ти се  Praynig А и още някой се похвали, че я е получил, та и него моля за същото, ама забравих кое мамче беше, а не ми се рови назад  Embarassed

Изпреварили са ме със снимките - а шалчето е едно към едно с офертата, много е симпатично - снимка на него най-рано вторник, че мама толкова го хареса, че го отнесе...  Laughing
Аз й се кефя на червената чанта, щото ми побира 13.3 инчовия лаптоп  Mr. Green

# 572
  • Варна
Моля, как да изкарам само стоките от колекция есен-зима? Мисля, че имаше начин, но не мога да си спомня. Благодаря  bouquet

# 573

кодове за нови клиенти \покани\
29157-  20% намаление, за поканения сервиз за кафе от 8 части, за вас - ваучер 25 евро
29254 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе  8 части, за вас - покривка с 6 салфетки
29165 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе 8 части, за вас - к-т 5 чанти
29173 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе 8 части, за вас - дигитална фоторамка за 15е с реф.номер 6807763
има и за машината за хляб, но нарочно няма да го пусна, за да няма пак откази и сърдити Peace

Кой трябва да ползва кода поканения или аз  newsm78
понеже не съм най-големия спец, а и набързо ги публикувах - първите подаръци са за поканения, вторите за канещия според мен. но... не съм ги пробвала - нито съм канила някой, нито мисля да каня, нито мен да ме канят и изобщо смятам да си спестя усилието да ги ползвам тези кодове - нямат БД най-малкото. Ако на някой му харесват може да пробва - все ще се хване нещо Peace

скоро ще отида да живея при Мадам Areski , на нейни разноски hahaha Heart Eyes
Само да вметна,че Арески е мосю,не мадам...

Куражче,браво на теб!Рано сутрин си овършала всички кодове!
Нищо не остави за мен!  Mr. Green

уха! Mr. Green оттук нататък ще шантажирам мъжо Mr. Green
"Внимавай, мили, в картинката, да не ида при мусю Арески"
\но ако това не го стресне, а вземе ме прати доброволно... кво праим? newsm78 барем убавец ли е? или паралия? щото току-тъй са не давам Mr. Green\

саморедактирах се Embarassed \който става с първи петли явно вече изкукуригва Embarassed хич не видях, че е публикуван кода Embarassed Евче  Hug\

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 14:13 от Courage!

# 574
  • София

уха! Mr. Green оттук нататък ще шантажирам мъжо Mr. Green
"Внимавай, мили, в картинката, да не ида при мусю Арески"
\но ако това не го стресне, а вземе ме прати доброволно... кво праим? newsm78 барем убавец ли е? или паралия? щото току-тъй са не давам Mr. Green\

за да ми простите ето пак кодче, изровено от дълбините французойски:
27898 - 35% от к-я есен\зима, при 3 артикула подарък 4 moules \странно - преведох си го "миди" newsm78\ и БД

Мисля,че е цветнокож,но не съм сигурна.
Ще накарам мъжа ми да го потърси ,за да се запознаят,следващият път,когато има път към ЛР. JoyДано да е от Лил Mr. Green (Арески,де)
А подаръка moules са форми за печене.Но не знам с какви размери! Mr. Green
Да не се окажат като мини тенджерките!  hahaha

Courage!-че,дали да се пробвам за машината,а?Какво ще ме посъветваш? newsm78
Имам и "девствен"акаунт и карта(без пари е още ,де...ама при нужда ще вкарам.) Thinking

# 575

А подаръка moules са форми за печене.Но не знам с какви размери! Mr. Green
Да не се окажат като мини тенджерките!  hahaha

Имам и "девствен"акаунт и карта(без пари е още ,де...ама при нужда ще вкарам.) Thinking

и аз това се усъмних, Евче - че са като тенджерките, нюню Peace
няма да се пробвам, щото моя лаком отбор ще ме изсели на заточение при Арески, па какъвто и ще да е Mr. Green \горко му, миличкия  Cry ако знае какво го чака\
за машинката - поръчвай смело! както казва Ицо Стоичков - "Който не рискува, той не пИчели!" най-много да се сдобием с ваучер за 10.70  Peace но пък ако дойде пекарката...  chef
 вкусен хляб и козунак,
от зори до късен мрак
кой ще папка пак и пак?
 newsm22 smile3542

# 576
  • София
Знам, че някои от вас имат от миналата година тази завивка , та въпросът ми е колко горе-долу тежи и дали е обемна. Заедно с едни блузки (или пък анцунга Адидас)  дали ще отиде на митница?

# 577

за машинката - поръчвай смело! както казва Ицо Стоичков - "Който не рискува, той не пИчели!" най-много да се сдобием с ваучер за 10.70  Peace но пък ако дойде пекарката...  chef
 вкусен хляб и козунак,
от зори до късен мрак
кой ще папка пак и пак?
 newsm22 smile3542

Е какъвто и да е резултатът, моля да го споделите с мен на ушенце след 10-14 дни  Praynig  Joy

# 578
Имам 1 въпрос. Днес направих поръчка с код 53236. Даде ми БД и за подарък SAC A DOS rose. Въпроса ми е : Да не би този подарък да е раничката на Ягодка? Защото ако е някакъв вид раничка ще я харизвам. Гледах първи пост, но там няма въпросния код, а пък в снимките не мога да се оринтирам коя е точно тази раничка.

# 579
здравейте само ще кажа че имам чантата с жирафа за размяна ако на някой му трябва да пише на лични

# 580
  • Пловдив
Знам, че някои от вас имат от миналата година тази завивка , та въпросът ми е колко горе-долу тежи и дали е обемна. Заедно с едни блузки (или пък анцунга Адидас)  дали ще отиде на митница?
не е обемиста ,за поща ще е  Peace
http://kotepatence.snimka.bg/other/podar-ci-ot-kodove.256898.10641116
Имам 1 въпрос. Днес направих поръчка с код 53236. Даде ми БД и за подарък SAC A DOS rose. Въпроса ми е : Да не би този подарък да е раничката на Ягодка? Защото ако е някакъв вид раничка ще я харизвам. Гледах първи пост, но там няма въпросния код, а пък в снимките не мога да се оринтирам коя е точно тази раничка.
това са чантите Дора  http://kotepatence.snimka.bg/other/podar-ci-ot-kodove.256898.11386556

# 581
този  код   за какво е ,момичета Praynig
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=32358de12d9c3083d3

# 582

И аз го получих този код ама не разбрах точно какъв е подаръка. newsm78

# 583

И аз го получих този код ама не разбрах точно какъв е подаръка. newsm78
Аз френски не чаткам, реших, че подаръка е БД, при 4 артикула от категорията. Бъркам ли? newsm78

# 584
Я кажете, каква е врътката с машината за хляб, какъв е кода и какво дава точно, че съм мноог любопитна! Praynig Mr. Green
Аз като получа код и като се залетя да ви се хваля и споделям - и вие вече го имате. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт