САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 364
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Едно кодче 24120 за БД при 4 артикула от Blanc: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ec4896c6015f1aa4ba

Това чатнах за сега  Grinning

Мисля, че има подарък, но нямам идея какъв е нищо не разбирам. После ще пробвам да видя какво ще се хване.

ППС. Хваща се подарък обаче ще е наличен след 12 седмици  hahaha Пише Blanc като подарък, с две думи нищо ни ми говори и не схванах.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 16:20 от dessitto

# 526
  • Пловдив
Никой код за БД не ми работи само с неща от аубанците - до сега се рових, че майка ми си е наумила да й поръчвам нещо ooooh!
Ако някой успява, моля Ви да пишете Hug

# 527
Едно кодче 24120 за БД при 4 артикула от Blanc: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ec4896c6015f1aa4ba

Това чатнах за сега  Grinning
а какъв е подаръкът?  Rolling Eyes

# 528
1 въпросче:
Дигиталната рамка вместо матрак я дава само на нов клиент(т.е. първа поръчка) или вече и от стар акаунт става?

Lara1, що не пробваш с универсалните тривки, за 1.47 Е Wink

# 529
  • Beyond the Frontiers
може ли някой, който вече е получил сешоара, да каже колко тежи и да напише колко вата е. предварително благодаря
сушоара + детските адидаски в кутия 909 гр.

# 530
здравейте за раниците найк дали има действащ код благодаря Peace

И аз отдавна търся такъв, уви безуспешно  Sad.

НАСКОРО ПУСНАХ 2 ПОРЪЧКИ С КОД 51942, НЕЩАТА БЯХА ОТ     SOLUTIONS MAISON

# 531
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
1 въпросче:
Дигиталната рамка вместо матрак я дава само на нов клиент(т.е. първа поръчка) или вече и от стар акаунт става?

Lara1, що не пробваш с универсалните тривки, за 1.47 Е Wink

Аз я получих на акаунт с 2 или 3 поръчки. Мисля, че нов акаунт водят тези с до 3 или до 5 поръчки.

# 532
  • София
Код 27073-БД при поръчани 4 артикула+ подарък от сектор "Аксесоари"
Валиден до 31.03.10г.

# 533
  • Пловдив
Получих червената чанта на Анн У - очаквах като че би нещо по-хубаво, но пак ще си я нося - доста е голяма - изненада ме.
Шалчето е много красиво - майка ми го отмъкна вече  Laughing Материята на чантата е много хубава определено - мека е, не като някои изкуственяци като мушама. Минусът е, че няма никакви джобчета вътре

# 534
  • Пловдив
Сори за спама, но намерих нещо много по-приятно от тривките за БД  Wink
http://www.laredoute.fr/vente-shorty.aspx?productid=324143346&am … &numberpage=1

# 535
  • София
Кодове     42/44 -33286
                 46/48 -33294
                 50/52 -33405
                 54/56 -33448 - подарък-Сахариен с цип-100% памук.(цвят taupe)-миналогодишния

# 536
Мерси, Дейзи!   bouquet Май имам вече 5, крайно време е да регистрирам мъжО.

В другата тема (предходна) се коментираше за акаунт на дете, от сайта ще се приеме ли? Иначе за получаване аз питах в пощата може само 1 от родителите с акта за раждане на детето да отиде и да получи пратката.

Лара  Grinning Верно това е по-красиво..ма да бяха сложили по-голям избор на номера.

И аз да тупна 1 чаршафен код, който май всички днес сме получили:
 24120

# 537
  • БУРГАС
Моля Ви подскажете ми с какво мога да задейства 10 еур подарък от поканите преди ставаше с кръглите сега не ще и не ще.Кода който получих е 00000 но преди им писах и те казаха да ползвам 41858 сега и 0 и кода никой не хаваща

# 538
днес получих тенджерата с код 85758 - тъкмо бях наготвила продукти да готвя на фамилията, а то се оказа луксозно опакована кутия с 4 мини керамични тенджерки. има и книжка с рецепти - на нея показват как се готви вътре, с по 2 яйчица и т.н. Яйчицата навярно са от пъдпъдък, понеже аз не виждам дори 1 яйце как ще събера. пардон - 1 мога да събера, но само това, без нищо друго. голямо разочарование smile3511
ако се развеселя по-нататък може и да снимам - и тук да ми се присмеете за какво съм платила 5 евро доставка.

Courage! айде дай снимчици на тия тенджерки, че и аз ги чакам - да ги видя преди да ги получа, че да не припадна  Confused

# 539
  • Стара Загора
В другата тема (предходна) се коментираше за акаунт на дете, от сайта ще се приеме ли? Иначе за получаване аз питах в пощата може само 1 от родителите с акта за раждане на детето да отиде и да получи пратката....
Няма нужда от такива гимнастики, просто като пускаш порьчката, сменяш адреса(в случая пишеш го сьщия) и получателя.  Peace И аз имам акаунт на името на баткото(4.5г.  Mr. Green), но още не сьм го използвала, чакам нещо за нови клиенти да ме изкуши.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт