Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 7-ма тема

• 179 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Маме, днес я гледах тази смес за поръсване и се чудех , но така и не взех. Но следващият път ще взема, щом има добри отзиви Grinning

# 631

Да си покажа каракудо-акулата (пак подкокоросана от тукашни форумки)

и хлебчетата.

# 632
О, много е симпатична рибата! Плънка май се вижда под люспите  Simple Smile Никулденска ли е?

# 633
О, много е симпатична рибата! Плънка май се вижда под люспите  Simple Smile Никулденска ли е?

pina, днешна! Grinning Слагах линкове за nano, пък ме прихвана и...........я спретнах. Плънката е гъби, лук, моркови, подправки.

# 634
  • София
labrex , невероятна е рибката Peace
Поздравления от мен  bouquet

# 635
Ауу,Labrex,наистина е невероятна рибата,предполагам е и много вкусна!  bouquetА на тези хлебчета от кога съм им се наканила.. smile3508
Venetta,какви красоти излизат от твоята кухня...не ви ли е жал да ги хапвате? Laughing

# 636
Отварям темата и на монитора пред мен страхотен рибок Crazy
Лебрексче,браво Hug
Венета,твоите животинки винаги ми радват окото   bouquet

# 637
Лабрекс,рибката е много сладка!  Hug...И каква ми е лъскавааа...оффф....само си хапя и аз пръстите.Венета,а твоите животинки са много симпатични и досущ ,като истински!   bouquet
Никой не каза утре ще меси ли за дечицата питка.Аз ще меся.Кой ще е след мен? Flutter

# 638
Здравейте за първи път пиша тук .Запалихте ме с тези красоти дето сте сътворили и аз реших по случай утрешния празник Варвара да направя две питки.Ето моите опити    и другата но нещо не я изпекох както трябва и спадна а така хубаво се беше надула.
Но това ще го оправя следващия път на поправката.

# 639
dodyniki ,нареждам се след теб-ще меся утре   Simple SmileАма да видим какво ще измеся LaughingТи коя рецепта ще ползваш?Аз мислих да спретна медената погача Peace
gerber4e ,добре изглеждат питките,браво!

# 640
  • Разград
Лабрекс,страхотна рибка,много,много ми хареса Peace.Ще се опитам и аз да я направя,но без плънката или може сиренце да сложа.Ще зарадвам децата.
Венета,чудесни животинки,много са интересни.
Герберче,добре изглеждат питките ти.За втората,щом казваш е спаднала,може би е превтасала.По-малко време трябва да втасава след оформянето.
dodyniki,какво е утре?Май нещо пропускам.Защо се меси за децата?

# 641
Лабрекс,страхотна рибка,много,много ми хареса Peace.Ще се опитам и аз да я направя,но без плънката или може сиренце да сложа.Ще зарадвам децата.

Да, на дечицата се харесва. Той и мъжът ми я хареса и взе да ме агитира за Никулден да направя такава, но с риба. Grinning

# 642
  • София
ето едно предложение  за питка, сега отивам на работа, но се надявам като се върна следобед вече да сте изчистили идеите и да знам какво сте решили да месим  Laughing
Хубав ден! Hug

# 643
Макс-мамма,днес е Варвара.Прави се питка,топи се в мед и се раздава за дечицата.Ако ги хване шарката през идната година да я карат по-леко.Вечерта се оставя и по едно парче на перваза на прозореца,ако дойде през нощта Баба Шарка да си вземе и през годината да не навестява детето или ,ако го навести да е по-благосклонна и "нежна" към него. Peace
Аз ще правя кумската пита.Няма да я правя сладка,че имаме и рожденник довечера.На мъжа ми дядо му има рожден ден.Та така две в едно.Хем ще си раздам за децата,хем ще си хапнем на вечеря топла питка. Hug

# 644
  • забравих си мисълта...
Labrex, страхотна рибка  smile3501 newsm10, направо истинска, и аз бих искала да знам с каква плънка е. Ще опитам да я направя, дано успея.

Момичета благодаря ви много за комплиментите   love001. Дано днес ми остане време за сладка питка, че съкровището е взело малко отпуска и май няма да има време за нищо тези дни, но ще видим, може да успея и да си открадна някой друг час за новото ми любимо хоби.
И за да не е само спам, един хляб от преди, мисля, че не съм ви го показвала.

Общи условия

Активация на акаунт