Отговори
# 300
  • offshore & overseas
Joy
Оооох, като се сетя, че сега трябва да излезнем до поликлиниката за контактна бележка и целия филм ми минава пред очите. Понеже днес се е затъжил за дядо си, ще го ползвам човека като аргумент.
Хехе, не ти завиждам, Калина никой друг не ще да я облича, поради същите причини. Наистина търчи първо гола, после една обиколка по гащи, после една с тениската, после една с панталона или там каквото съм й облякла и така -- безброй обиколки, докато натамъним всеки детайл.

Ха дано се даде лесно тоя път твоя мънъчко! Mr. Green

# 301
  • София
 Joy
Нашата програма има и допълнение - в антракта м/у обиколките си ляга на леглото и се завива. В следствие на което леглото му постоянно е разровено, защото след целия този екшън не ми е до оправяне, а искам само да се изстреляме навън. Ставало ми е неудобно, ако някой дойде изненадващо - все едно не съм му оправяла никога леглото.

# 302
  • offshore & overseas
Joy
Нашата програма има и допълнение - в антракта м/у обиколките си ляга на леглото и се завива. В следствие на което леглото му постоянно е разровено, защото след целия този екшън не ми е до оправяне, а искам само да се изстреляме навън. Ставало ми е неудобно, ако някой дойде изненадващо - все едно не съм му оправяла никога леглото.
Уф, да, Халюша пък не се завива, ама започва да скача по леглата -- това си е част от обиколката.

Тя спи при нас, а нейното легло, образно казано, е залепено за "спалнята", та аз май затуй почти никога не оправям (сега си измислих оправдание), а дори и да се случи, ефектът е равен на нула.

Ама много са сладки, бе -- всичко й прощавам аз на цуцураната. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 16:18 от Мяуче

# 303
  • София
Наистина са страхотни!
И аз затакива неща не се сърдя. Колкото и да ме ядоса някой път - веднага се замислям колко за кратко ще е мъничък и сърцето ми се свива като започне да тича с приятелите си и може да изкара час без въобще да се обърне да види там ли съм. Затова сега ценя всеки миг, пък бил той и в гонене за обличане.

# 304
 Laughing Laughing Laughing Здравейте,сладурки! Много сте готини всичките.Честито на всички мами,разбрали пола на своите мъничета!
Елидам,прочетох ,че ще ходиш във Фемина в понеделник- и аз ще съм там.  Grinning
Исках и да попитам тези които са ходили при Марков или им предстои да ходят- каква е цената на ФМ.Вече имам час във Фемина де,но просто информативно!Мерси предварително.

Хубав ден на всички!!!  bouquet

# 305
Здравейте и от мен!Цял ден нямахме интернет и кабелна и направо откачих!
Честито на всички мами узнали пола на бебчовците си! Hug
Аз в понеделник съм на жк и се надявам бебо този път да се покаже,че нямам търпение!
Добре дошли на новите мами!
Много ви се радвам като говорите за ритничетата които получавате-така искам и аз ама бебо нещо си кротува!
А и още не ми личи,но се успокоявам с това че нали бебо е добре.
Коментирали сте за дом.любимци-изобщо не мислим да се разделяме с нашия котанчо,живот и здраве само бебо да няма някаква алергия ще си живеем задружно всички,пък който каквото иска да ми каже!
А сега отивам да готвя,че днес няма да ми се размине!

# 306
  • Burgas
Вчера бях на преглед на 4Д,лекарката каза,че всичо с бебо е наред,тежи 120гр,мериму главата,краката,беше много вълнуващо,бебето в началото спеше лекарката го побутна да се събуди да види пола,но нещо не беше сигурна и не ми каза нищо да не би случайно без да иска да ме подведе,нама значение нали всичко друго е наред пола може и по късно.

# 307
Laughing Laughing Laughing Здравейте,сладурки! Много сте готини всичките.Честито на всички мами,разбрали пола на своите мъничета!
Елидам,прочетох ,че ще ходиш във Фемина в понеделник- и аз ще съм там.  Grinning
Исках и да попитам тези които са ходили при Марков или им предстои да ходят- каква е цената на ФМ.Вече имам час във Фемина де,но просто информативно!Мерси предварително.

Хубав ден на всички!!!  bouquet
Меци,ранната е 60лв.,а всяка следваща по 80лв.(поне така беше преди месец).

# 308
bobi6ana,мноооого благодаря за инфото.  Hug

И друго : гледам,че всички пишат,че малчовците вече риткат,а моето нещо е много кротичко ли...?!?!?!?!Знам ли??? newsm78 Въобще не иска да ме рита,само от време на време усещам някакво помръдване,като че се намества...
 newsm78 Това ли трябва да усещам... ?  newsm78  Simple Smile

# 309
Мецанке и моето е като твоето Wink

# 310
И твоето ли се скътава???  Laughing Laughing Laughing

# 311
Честито на всички узнали пола на бебе,и добре дошли на новите мамчета!Аз да ви се похваля,излезнаха ми резултатите от БХС,всичко е ОК,и с микробиологията ми няма проблем,за което аз малко се съмнявах,сега съм спокойна,ще чакам ФМ по-другата седмица

# 312
Кики браво за хубавите резултати! Hug
Мецанке скатава се моето бебче и още как.В понеделник мисля да питам доки до кога най-късно е нормално да не го усещам,че се притеснявам нещо...

# 313
Аз ходих миналата седмица при моя доки и то си мърда,ма не иска да тегли един шут на мамчето си и това е  newsm62 Ти кога си на ФМ и къде???

# 314
Аз реших да не ходя на ФМ.А иначе и ние не се спираме на  прегледите,то едни салта,едно преобръщане Grinning но аз не го усещам

Общи условия

Активация на акаунт