Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за закупуването на количка от друга държава?
-
Какво е мнението за стабилността и теглото на количките?
-
Какво представляват контракциите и къде се усещат?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гърлото по време на бременност?

дали моя БХС не е някакъв измислен..
Вчера се оказа че съм имала контракции,а аз не отдадох много голямо значение цял ден,може би защото не знам какво представляват болките,а мен не ме болеше а ме бодеше ниско долу от лявата страна почти до сгъвката с крака и мирно си седях в офиса и си пиех но шпа което обаче не ми помогна...и вечерата върти сучи реших да отида до спешния център на Майчин дом да видя за какво става въпрос,след прегледа на магарето ОТЕКЧЕНАТА лекарка каза че са контракции и ми предложи да остана,аз след секундно мислене отказах... защото ме обзе някакъв страх незнайно защо,може би причината е че никога не съм оставала в болница за повече от няколко часа,пък и боцкането не беше постоянно...попитах за друг вариянт...и той беше домашно лечение с голяма доза но шпа и магнерич аз без много мислене се съгласих и си тръгнах...(да вмъкна само че леля ми работи в болницата и като се чух с нея ми каза да отида на сутринта да ме видят пак без значение с болки или не,както и направих)....сутринта се надигнах слава богу без болки само ми се струваше малко стегнат корема,но може би е било от притеснение,след втори подобен преглед като сношния лекарката каза че корема не ми е стегнат,че всичко изглежда наред, за оставане нямаше как вече нямаше места....каза да си пия хапчетата и само и единственно лежане няколко дни...
не знам какви може да са последствията от тези контракции....извинявам се че ви занимавам,но не се сдържах да споделя терзанията си...