Отговори
# 270
Здравейте на всички Hug
Аз май никога няма да мога да ви кажа ''Добро утро'' ,ако продължавам да си лягам в 4-сутринта Thinking
Нещо чисто ми се е объркал режима,добре че работата ми е такава-просто трябва да я свърша,без значение кога:)))
От както съм бременна не приемам никакъв кофеин,защото имам високо кръвно,но вчера така ми се допи количка,та изпих една ботилка от 0.5л.В следствие на което бебето полудя #Crazy около три часа не се спря да се обръща и да ми рита тумбачето.
Повече никаква кола,освен на прегледа при доктора,защото майче само аз не съм научила пола на бебенцето ми:(((
Хайде лек и спокоен ден ви пожелавам Hug

# 271
Здравейте, приготвам багаж, нямам време да чета назад. Уикенда ще съм във В. Търново и Арбанаси, със сигурност ще има да чета поне две теми като се върна  Grinning.

На новодошлите привет, отбора расте  Hug!

Dallcheto , аз съм много раздвоена по въпроса за столовите клетки. изчела съм всички теми във форума , но пак не стигнах до окончателно решение.

До скоро дами, ако имам нет в хотела ще ви наглеждам  Heart Eyes!

# 272
  • Бургас
Star и Sashkova весело изкарване и една дългааа и хубава почивка Simple Smile

Повече никаква кола,освен на прегледа при доктора,защото майче само аз не съм научила пола на бебенцето ми:(((

kristinchetto  Не си само ти Simple Smile А като си лягаш в 4-ти сутринта,пиши като последен коментар в темата "добро утро" и ще си първа.
Айде аз вече излизам от форума,че много време изгубих .Имам да пиша едни оферти.

# 273
  • София
Здравейте и от мен,

Направо ме изумявате колко неща сте изписали.. Ще чета после.
Да честитя на всички мами, които знаят дали ще имат момиченца или момченца.  Simple Smile Heart Eyes
Аз съм на ФМ в понеделник във Фемина. Надявам се тогава да успеем да видим пола, защото последния път бебока се криеше и си свиваше крачетата.  Heart Eyes
Мисля, че чака и таткото да е там, за да се покаже  Joy
Стар, В. Търново е страхотен град. Пожелавам ти чудесно изкарване и да си починеш!
По отношение на болничните, аз също предпочитам да работя, защото иначе човек постоянно мисли един куп неща и се вкарва във филми.
За стволовите клетки и аз съм малко скептична.

Хайде да скачам пак в тръстиката, че имам още един куп неща да свърша днес.  А така ми се спииии  newsm78

Поздрави на всички и до скоро   bouquet

# 274
Дами, да ви попитам какво мислите за извличането на стволови клетки от пъпната вена и съхраняването им. Сего прочето, че и нашата болница са сключили договор с такъв посредник и се замислих!
Съни, много интересно четиво! Hug

Аз не съм чела много по темата, но мисля да го направя. Щом мога да направя такова нещо за детето ми, защо не?
Знам, че в България няма условия за съхранение на стволови клетки и ги изпращат в Холандия. Доколкото знам - трябва предварително да се уговориш с клиниката, която ще го прави, за да дойдат при раждането. Според акушерката ми струва между 3000 и 5000лв и после такса на година към 150  евро. За първата вноска сигурно ще вземем заем  Embarassed , но просто искам да направя всичко за бебчето ми.

Ако някоя от мамите тук го е правила - нека сподели. Ще е полезно.

# 275
  • offshore & overseas
За стволовите, още с Калина мислих-мислих, па реших, че Господ ще ни пази от болести и не го направих. Според мен това си е обирджийство, а и човек не може да се защити от всичко, тъй или иначе. Не искам да разубеждавам никого, обаче. Peace

# 276
Мяуче, май си имам адашка  Laughing. Все хубави хора сме с това име  Embarassed. Да ти е жива и здрава.

Да попитам някой има ли котка или някоя вече раждала мама с котка? Как постъпихте, защото ние доста се чудим какво да правим. Той си е част от семейството - първороден син.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 12:47 от kali666

# 277
Кали,аз имам куче и докторката ми каза,че ако се спазва някаква негова хигиена няма проблем по време на бременноста,а за след това намерих ей тази статия(има и за алергиите и домашните любимци,но нашите бебета алергии няма да имат).Дано да ти е полезна.
http://bg-mamma.com/?action=article;id=1205

# 278
Здравейте, ако може и мен да ме включите към февруарските мами.Термин 27.02.2010г. Роси 29 години,първа бременност, гр. Варна Simple Smile

# 279
Мерси много, нашия много косми ръси, а и всички като почнат неможе бебе и котка (особено свекърветината  Twisted Evil), май ще го командироваме за известно време пък после ще си го приберем. Лекарката ми е категорично против. newsm78  

# 280
  • София
Здравейте, ако може и мен да ме включите към февруарските мами.Термин 27.02.2010г. Роси 29 години,първа бременност, гр. Варна Simple Smile

Здравей и добре дошла И аз съм Роси  Joy  Приятно ми е  Crazy

# 281
  • offshore & overseas
Мяуче, май си имам адашка  Laughing. Все хубави хора сме с това име  Embarassed. Да ти е жива и здрава.

Да попитам някой има ли котка или някоя вече раждала мама с котка? Как постъпихте, защото ние доста се чудим какво да правим. Той си е част от семейството - първороден син.

Ахам, на мама красавицата тя, па и порядъчно дива, точно като за нежното име, което й избрахме. Mr. Green

Ние имаме котешко чАдо (и аз тъй го наричам Мони, първороден син, косматото дете и прочие). Проблеми не е имало, няма да има и този път. Въобще не сме се колебали как да постъпим. Живеем си дружно и си се обичаме много. Е, напоследък Котьо е в немилост (дърпане на опашка, ритане, скубане, опити за целувки и тн), но и този период ще мине.

Не съм чела статии по въпроса, защото знам, че с котка детето ще е по-здраво и по-защитено, просто добива имунитет, вместо да расте в саксия. А и така се развива любов към животинките, макар и на един по-късен етап. Пък и ако става дума за котка, която е родена и живяла винаги в домашна обстановка, ваксинирана и обезпаразитявана редовно, не знам от какво може да се бои човек.

Да си призная честно, в началото малко ме беше страх и три месеца не го пускахме Мончо в спалнята, но после всичко се нареди. Май имаше и друг "недостатък" -- Халюша пропълзя много рано -- на 4-5 месеца, и се пусна да ходи късно. Имитирайки косматия си брат, с пълзене се домогваше до всичко, което й беше нужно. Можеше да стъпва здраво на крака, но защо да го прави -- от нейна гл.т. обратното беше доста по-лесно и просто.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:25 от Мяуче

# 282
# 283
  • София
Мерси много, нашия много косми ръси, а и всички като почнат неможе бебе и котка (особено свекърветината  Twisted Evil), май ще го командироваме за известно време пък после ще си го приберем. Лекарката ми е категорично против. newsm78  

Здравей Simple Smile  Аз цял живот съм живяла с котки и съм убедена 4е имам имунитет, в момента нямам котка защото съм под наем, но у нас имаме 5 и като си ходих си играхме Simple Smile Относно свекървати, не знам как си с нервите, но аз щях да я поставя на място деликатно така 4е пове4е да не си позволи да ми изкоментира нещо, което не я засяга!!!!!!!!! Много се дразня!!!! Зна4и от мама се дразня камо ли някой 4ужд да ми приказва. И на пук щях да си оставя котката  hahaha  И мисля 4е проблем няма наистина, това е мое мнение оба4е! Hug

# 284
Здравейте ,момичета  Simple Smile
Извинявайте ,че така нахълтвам в темичката ви ,аз съм от Февруарки 2008  Simple Smile.
Има тук при вас една много скъпа за мен мама - AMORE - мила Гале , много ,много се радвам ,че пак ще си имаш малка принцеса  Heart Eyes, желая ти лека и спокойна бременност до края , ще чакаме след няколко месеца да се появи малката бебка  Heart Eyes HugПрегръщам те силно , не сме те забравили  Hug Hug Hug
Всичко хубаво момичета  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт