Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД КАТ  bouquet

# 91
  • Burgas
Честит рожден ден, Кат ! Здраве, щастие и усмивки, весело празнуване !   Hug  bouquet
И от мен.
Мимка дано утре да мине спокойно и весело.

# 92
МОмичета, привет!
Много отдавна не съм писала в Бургаската тема - пове4е от година. Аз съм Бургазлийка, която живее в чужбина.
Преди доста време активно пишех тук и ви разпитвах за какво ли не - от детски заведения до добър детски очен лекар.
Сега пак с питанка се включвам. Ако не е тук точното място, моля да ме насочите къде да чета.
Сетричката ми, която си живее в Бургас, е бременна (доста проблемна бременност). Ина4е си има здраво дете на почти 11 години.
Преди 11 години първото го роди в Окръжна болница, в тогава новооткрития нов корпус. Имахме и "връзки" там.
Сега чуваме много противоречиви мнения...
Къде и какво бихте я посъветвали да направи?
Няма много време да решава. Термина е Октомври.
Вариантите, за които й говорят назни нейни познати са - Сливен, Варна (но тя не иска да пътува), и съответно новата болница във Ветрен (която все още не била по касата и трябва да се бръкне 700-800, по нейните думи) или отново Окръжна болница.
Какво бихте препоръчали?
Да уточня, че случаят е доста деликатен, тъй като тя си има и здравословен проблем.

# 93
Ч. Р. Д Катка! Бъди много здрава и щастлива жена и майка! Hug  bouquet
http://www.rojden-den.com/data/media/9/gift13.jpg

# 94
  • Пловдив
МОмичета, привет!
Много отдавна не съм писала в Бургаската тема - пове4е от година. Аз съм Бургазлийка, която живее в чужбина.
Преди доста време активно пишех тук и ви разпитвах за какво ли не - от детски заведения до добър детски очен лекар.
Сега пак с питанка се включвам. Ако не е тук точното място, моля да ме насочите къде да чета.
Сетричката ми, която си живее в Бургас, е бременна (доста проблемна бременност). Ина4е си има здраво дете на почти 11 години.
Преди 11 години първото го роди в Окръжна болница, в тогава новооткрития нов корпус. Имахме и "връзки" там.
Сега чуваме много противоречиви мнения...
Къде и какво бихте я посъветвали да направи?
Няма много време да решава. Термина е Октомври.
Вариантите, за които й говорят назни нейни познати са - Сливен, Варна (но тя не иска да пътува), и съответно новата болница във Ветрен (която все още не била по касата и трябва да се бръкне 700-800, по нейните думи) или отново Окръжна болница.
Какво бихте препоръчали?
Да уточня, че случаят е доста деликатен, тъй като тя си има и здравословен проблем.

След като е със здравословен проблем е много важно къде ще ражда, а също и мнениието на лекарят, наблюдаващ бременността и.В Здравен справочник ще намериш доста инфо за клиниката в Сливен, за Варна и за новата МБАЛ във Ветрен ( в която 700-800 няма да и стигнат за момента, а и на тази цена няма възможност до ноември, защото пакетът на тази цена има само една стая с три легла).

# 95
О, благодаря дами Heart Eyes

Аз днес сутринта бях много крива, обаче следобед минах по магазините... Embarassed и ми мина ама малко. Сега и вие допринасяте Grinning

Уиш, теб съм те планирала за довечера, не бързай да се хвалиш Wink

# 96

Уиш, теб съм те планирала за довечера, не бързай да се хвалиш Wink
  love001 newsm17

# 97
 Кат  Честит Рожден Ден!!!   bouquet
Много здраве, щастие и късмет ти желая Heart Eyes

.......
Утре ще пием ли кафе в 11 на Етнографския??? Желаещи???

# 98
Щом е доста деликатно положението колкото и да не и се пътува ако има възможност за това нека не е в Бургас. Аз препоръчвам Сливен, аз самата раждах там преди три месеца и не искам да звучи банално но екипите в клиника ЕВА са страхотни във всяко отношение.....ако реши нещо за Сливен може да пишеш на лични да ти дам повече информация и УСПЕХ

# 99
  • България
Да се запиша и аз да ви следя, че да не пропусна раждането на бебоците  Hug

# 100
Благодаря ви, Горгона и Anjeelina.
Тя никак не иска да пътува.
Интересно ми е, мамите раждали в Сливен например, кога тръгнахте за Сливен? Колко дни преди термина?
А пресни отзиви от Окръжна болница някой има ли? Имена на лекари?
Нея я следеше Калчева, но от пове4е от месец е извън града.
С нетърпения я чака да се прибере тези дни и да обсъждат варианти.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 08:35 от МАЙКА

# 101
Моите родители живеят на 30 км от Сливен и аз бях един месец там преди термина но в Сливен отидох в деня на раждането

# 102
  • у нас
Кате, честит рожден ден ( на малки патерички). Много сбъднати мечти! [/b][/i][/color] bouquet

Някой посети ли църквата св.св. Кирил и Методий  в изминалите три дни?

# 103

Някой посети ли църквата св.св. Кирил и Методий  в изминалите три дни?

Да, сестра ми. За иконите става дума нали?

Уиш, тук ли си? Wink

# 104
Някой посети ли църквата св.св. Кирил и Методий  в изминалите три дни?
Аз ходих /с малкия/, ама не можах да издържа, а майка ми на другата сутрин отишла от 6ч. ooooh! и ги видяла.
Катка и от мен ЧРД със закъснение. Много здраве и любов ти пожелавам!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт