Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • у нас
Ками, честита ти рожденничка! Да е здрава и да расте весело и щастливо момиченце!   bouquet

Гласувах за 31-ви  Peace

# 661
  Гласувах за 24.10.Имам намерение да изпратя домочадието при баба им тогава и ще съм свободна.

# 662
По-предишната вечер заведението под нас отваряше след ремонт и си бяха организирали сериозна заря. Лошото е, че беше след 23 часа. А още по-лошото - че на 10 метра от нас. Знаете ли какво е заря на метри от прозорците - трета световна война! Добре, че децата нея вечер ги нямаше. Първата ми мисъл беше, че самолет пада над комплекса /хм, май гледам прекалено много дискавъри Crazy/
Сънрайса ли? Simple Smile
Същите.
Ками, да ти е жива и здрава щерката!

# 663
  • Burgas
Това Сънрайса не беше ли в Славейков  newsm78

# 664
  • у нас
Лилита, ти в Славейков ли си вече?  Rolling Eyes

# 665
Лилита, ти в Славейков ли си вече?  Rolling Eyes
даа, прясна новодомка Flutter

# 666
  • у нас
А, честито! Що ни изоставихте?

# 667
  • Бургас
Лилита добре дошла при нас в Славейков  Hug
Как сте момичета ,бройте ме и мен на срещата поне за сега надява се че ще дойда   bouquet

# 668
А, честито! Що ни изоставихте?
Отесня ни старото жилище. Сега малко ми липсва стария квартал и хората в него Sad И майките от Борисовата също Wink Но нямам време да тъгувам - върнах се на работа
Лилита добре дошла при нас в Славейков  Hug

Благодаря, много ми харесва тук! Накъдето погледна - все паркове, площадки и колко млади семейства и майки с деца има само!

# 669
  • Burgas
И аз може да дойда на срещата ако е на 24.10 или на 31.10.За 17 няма да ме има.
Пък и ако Мимка ще идва,може да дойдем двете Grinning,че иначе като не познавам никой малко ми е кофти.

# 670
  • Бургас
 Hug   иха срещичка се заформя. Дано всичко около мен да е наред, за да дойда  Simple Smile.

# 671
  • Burgas
Гласувах за 24 и 31  Peace

# 672
Мен не ме бройте за срещата..... за съжаление.
На първата дата съм във Варна, обучавам се за психотерапевт и точно тогава ми стартира майсторското ниво.
Пък на втората съм рожденничка......

Как пък ги нацелихте и двете дати значииииииииииииииии.......

# 673
Момичета налага ми се да взема болничен,защото няма кой да гледа малкия докато съм в университета.Незнам дали личната лекарка ще ми даде такав,без да сам болна,че и за един месец #Crazy.Знаете ли откъде мога да си взема със сигурност,ако трябва ще си платя!Мерси предварително!  bouquet

# 674
  • Burgas
Мисля,че личната лекарка не може да дава болничен за повече от 7дни,за 1месец трябва да ти го издаде специалист.

Общи условия

Активация на акаунт