Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря дълги ръкавици от H&M?
Как да избера правилния размер на рокля от Victoria's Secret?
Къде мога да намеря плетени ръкавици, които покриват лакътя и персонализирани кожени ръкавици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря дълги ръкавици от H&M?
-
Как да избера правилния размер на рокля от Victoria's Secret?
-
Къде мога да намеря плетени ръкавици, които покриват лакътя и персонализирани кожени ръкавици?
Плетени ръкавици, които покриват лакътя, могат да бъдат намерени в магазини като Tallie Weijl, New Avenue и Kenvelo. Освен това индийските магазини и онлайн магазините са отлични източници за намиране на подобни аксесоари. Можете да намерите персонализирани кожени ръкавици в местни производители на кожа, които работят по поръчка. Те могат да създадат ръкавици според вашите предпочитания, като ви е необходима мярка. Цената за дълги ръкавици е приблизително 25 лв за чифт.
-
Как да избера правилния размер на дълги кожени ръкавици?
-
Къде мога да намеря обувки от магазина Shoe Aquarium?

или поне тогава нямаше мн. видове и в този магазин и в други, а аз не знам защо бях решила че трябва да си купя веднага 
), но за момента отказах това предложение,понеже аз лично няма да си купувам дълги ръкавици,а не искам да ги вкарвам хората излишно в разход на материал.
но без пръсти като ръкави за лакти само