Есенни придобивки - 14

• 71 636
  • 708
  •   1
Отговори
# 45
благодаря  Hug
намира се от страната на пощата като тръгнеш в посока пощата - мисля че преди него бяха няколко магазина за сребро (не помня името на магазина, но е с хубави нещица); ако не се лъжа може да е било последното  Peace или поне тогава нямаше мн. видове и в този магазин и в други, а аз не знам защо бях решила че трябва да си купя веднага  ooooh!
Иначе доста топли, което е добре  Grinning

# 46
  • Belgium
Джени, *~Miss~* аз още не съм ги купила тези ръкавици, това е примерна картинка.

Конкретно тя е от Апарт.  Laughing

# 47
Момичета, понеже тук и в една друга тема се засичаме с повечето от вас и се говори за дълги кожени ръкавици, ще напиша едно инфо,което се надявам модераторите да не изтълкуват като реклама.

Както бях писала, съм родом от Ловеч и там имаме известен брой производители на кожени изделия,които работят на ишлеме. Сега се свързах по телефон с едни от тях и разпитах за дълги кожени ръкавици. Могат да направят всичко по желание на клиента, нужно е обаче да им се занесе мярка. Това означава очертание на дланта с разперени пръсти и обиколка  на ръката под палеца, както и желаната дължина на ръкавицата. Работят с ярешка кожа. Цената ще дойде около 25 лв за чифт. Могат да изработят 5-10 чифта ръкавици за една седмица.

Предложиха ми дори да ушият един чифт мостра и да ви покажа на живо( понеже аз представих нещата малко по-различно от реалното,казах,че група приятелки си търсим такива ръкавици Simple Smile ), но за момента отказах това предложение,понеже аз лично няма да си купувам дълги ръкавици,а не искам да ги вкарвам хората излишно в разход на материал.

Ако някой има интерес към офертата,нека ми пише,аз съм в София,работя на центъра, живея в Дианабад и си пътувам до Ловеч всеки уикенд,понеже и моето собствено шивашко ателие е там (е тва вече си е реклама Mr. Green )

# 48
Amelly,имаш златни ръце,разгледах ти албума -божествени неща.                                                     

# 49
placholina, откъде е шалчето (кърпата) в стил Ясер Арафат?  страхотно  Peace

това вместо запис, че започвам да събирам идеи за есенен гардероб  Hug

# 50
Запис да следя. Mr. Green И да задавам въпроси. Mr. Green

Плачи, и аз търся дълги плетени. Laughing Кожени си взех още миналата година, след голямо търсене. Crazy

# 51
и аз сред редиците
За идейки Peace

# 52
благодаря  Hug
намира се от страната на пощата като тръгнеш в посока пощата - мисля че преди него бяха няколко магазина за сребро (не помня името на магазина, но е с хубави нещица); ако не се лъжа може да е било последното  Peace или поне тогава нямаше мн. видове и в този магазин и в други, а аз не знам защо бях решила че трябва да си купя веднага  ooooh!
Иначе доста топли, което е добре  Grinning
магазинът се казва Росини, днес минах и видях
а идеи за хубави жилетки във Варна?
тип

# 53
placholina, откъде е шалчето (кърпата) в стил Ясер Арафат?  страхотно  Peace

От един индийски магазин в кв.Борово - има и др . цветове. Но днес видях същите и в един вход на кооперация на Витошка. Laughing/нали знаеш как продават разни джиджавки по ъглите/

Славче Heart Eyes Hug да свиркаш ако видиш някъде плетени.Аз мернах дънкови в един магазин - бяха малко странни. Thinking но без пръсти като ръкави за лакти само   Rolling Eyes

# 54
  • Все на втория етаж
А защо не мога да видя снимките на Тия ? Толкова ми е мерак...

# 55

Не съм ги махнала,явно нещо от сайта-но и аз не ги виждам. ThinkingИзтрих и снимките ,иначе с удоволствие щях да ти ги пратя  Blush

# 56
  • Lost in a fairytale ...

Не съм ги махнала,явно нещо от сайта-но и аз не ги виждам. ThinkingИзтрих и снимките ,иначе с удоволствие щях да ти ги пратя  Blush

Признавам си без бой- свалих снимките на обеците, колието и ботите   Embarassed Blush
Някой ако иска мога да пратя  Whistling

# 57
Иренка качвам ти 2 снимки -на очилата и на ботите(и гердана малко се вижда) Hug

http://prikachi.com/files/1062593i.jpg  ботите
http://prikachi.com/files/1062594R.jpg  очилата

# 58
# 59
Момичета страхотни придобивки имате. Hug
Аз си търся плетена къса рокля,ако някоя от вас е виждала нещо хубаво,моля пишете ми че нямам време да обикалям много.

Общи условия

Активация на акаунт