Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 391
  • 702
  •   1
Отговори
# 30

Цитат
Ами нали се урежда със сина на Брук?Той ,мисля, е достатъчно млад...

...и ще е спала с дядо и внук... newsm47

# 31

Цитат
Ами нали се урежда със сина на Брук?Той ,мисля, е достатъчно млад...

...и ще е спала с дядо и внук... newsm47

И за малко не отбеляза и бащата (Ерик)  smile3521

# 32
  • Разпиляна във въображението
..и ще е спала с дядо и внук... newsm47

И е имала връзка (нелюбовна де, само платонична) с баща му и ще има връзка с брат му Joy Joy Joy Joy но това е в бъдещето, за което не говорим

# 33
Ти явно си прихванала от Тейлър.
Самата тя каза на Рич че цял живот му се е доказвала, че е добра майка добра съпруга и една грешка ли слага край на това.
Така че мисля че ако някой се доказва пред мъжа си заблуждава го и играе с двоини стандарти това е Тейлър.
И хоп отиде ти психологията за на тати принцесата на пух и прах  Joy Joy Joy
Връзката на Рич и Тейлър няма нищо общо с връзките на Брук с мъжете в живота й!
Ти не доказваш ли на съпруга си и на детето /децата си ,колко добра майка и съпруга си?

Докато Брук доказва съвсем други работи и търси други доказателства!

# 34
..и ще е спала с дядо и внук... newsm47

И е имала връзка (нелюбовна де, само платонична) с баща му и ще има връзка с брат му Joy Joy Joy Joy но това е в бъдещето, за което не говорим

Значи само Брук няма да е бройнала, но да не давам безплатни идеи на сценаристите  Wink

# 35
Аз сега, без да се заяждам, искам да попитам: защо наистина Тейлър прави сех с Дедо? Няма нищо на никого да доказва/че е секси и желана/, може да издържа без мъж....Защо тогава? Не каза ли "Толкова бях самотна"... Thinking
Съвсем сериозно си питам.

# 36
  • Разпиляна във въображението

Значи само Брук няма да е бройнала, но да не давам безплатни идеи на сценаристите  Wink

Ще стане адски грубо и .... абе много неудобно.... но.... в Тейлър все пак ще попадне нещо от Брук, така че..... знам ли.... може да се каже, че всички ще бъдат под ножа..... ама, че съм груба

# 37

Ще стане адски грубо и .... абе много неудобно.... но.... в Тейлър все пак ще попадне нещо от Брук, така че..... знам ли.... може да се каже, че всички ще бъдат под ножа..... ама, че съм груба

това е целта на филма всички да са под ножа Joy Joy

# 38
Аз сега, без да се заяждам, искам да попитам: защо наистина Тейлър прави сех с Дедо? Няма нищо на никого да доказва/че е секси и желана/, може да издържа без мъж....Защо тогава? Не каза ли "Толкова бях самотна"... Thinking

Според мен няма нормална жена, която да може да издържи дълго без мъж... чисто физиологически ще и е трудно, а за чувството за самота да не говорим  Sad Пък и Дедо Коцкар сигурно владее флирта добре, все пак дълго си е поживял като ерген, така че не мога да обвинявам Тейлър че се е поддала. Всяка жена обича да бъде ухажвана, независимо от това имала ли е баща, нямала ли е...

Между другото аз не знам много за семейството на Тейлър, само че баща и е счетоводител и по едно време излизаха със Стефчето май  newsm78 А майка и? За детствато на Тейлър съм пропуснала какво са давали  newsm78

# 39
Скоро споменаха ,че майка й е починала.
Има брат...който къде е ?Нещо нямам спомен...Всъщност имаше ли брат?Или бъркам?

# 40
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мис Арк отговорът е във въпроса ти SadЩо останалите не го разбират....ми...не знам Cry

# 41
  • В средата на времето
А една жена ,израсла с баща,който я обича и се държи с нея като с неговата принцеса,няма нужда постоянно да се доказва на други мъже и съответно те да й доказват,колко е красива,колко е секси ,да я спасяват постоянно от самата нея...какъвто е живота на Брук.

Тук говориш за Брук..принципно..

Съдя не само по филма,но нейното поведение през живота й е достатъчно красноречиво.Поне в това сценаристите са си свършили работата и "са си написали домашното " ,както се казва.Има такъв модел на поведение в психологията.

..а тук за кой говориш? newsm78..

Защото никой не обича самотата..Тейлър нали си го е казала..Остави я Краси, според нея такива лутания и търсения има само, когато си с ниско самочувствие и искаш постоянно да се доказваш на мъжете до себе си (какво само искаш да докажеш..или да им покажеш???), защото в детството ти е липсвала силната бащина фигура... Whistling Crazy

# 42
Монтагю ме прие във Фейсбуук.  Heart Eyes  Голям кеф. Blush

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:30 от мис арк

# 43
 Sad
марсийка не пише ли вече  Cry
какво е станало днес, някой ще шепне ли с два лафа  Praynig

# 44
  • В средата на времето
какво е станало днес, някой ще шепне ли с два лафа  Praynig

Шепкам ти веднага..само тихичко, да не ни чуят.. - преразказа от днес е в предишната тема...... Grinning..но не го знаеш от мен.. Naughty smile3505

Общи условия

Активация на акаунт