Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 112
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
:ДЖИНДЖ Hugкъде се губиш!!!???

Hug Не питай  Crazy
краси.мира  Hug  bouquet

Брук и цици ...  голям майтап  Laughing

Е де, бяха й много хубави, и аз се загледах по тях Laughing

Е де, чак пък толкова  Crazy Изпод зелените препаски от вчерашната серийка няма почти нищо  Laughing

Айде баба Брук вече е официално омъжена за зет си.
Значи дете от единия зет, сватба с другия ... добре, че Хоуп е зациклила на 3 годинки  ooooh!
Ник днес ми хареса : "Жената, която никога не казава "не" ...  добре казано, браво на моряка  Peace

# 661
  • Разпиляна във въображението
Лана, Мис Арк и останалите (с малки изключения) - разсмяхте ме, честно.
Днес като гледах серията ме осени една идея защо може би е сменен актьора, който игра е Рик - представяте ли си този младеж с Тейлър - хахахаха, голям смях. Новия може да е грозничък, но по-мъжествен го раздава Wink

# 662
  • София
 hahaha Има резон, все пак би било жалко да видим това симпатично момче, в ролята на жертвен агнец на олтара на попрецъфтялата "красавица"...не стига че Бриджит постоянно я бутат на дъртия Ник, а сега и Рики  Sick

# 663
Какво лошо има в това, че Ридж е бил на снимките. ....

Ми как бе , нищо лошо  Flutter  Ник издребнява вече  Crossing Arms

Можеше да е по зле положението  - да присъстват  и Торн, и Ерик ... 
Въобще да се сберат по семейно му на снимките  Mr. Green
сИте са я виждали гола баа Брук , тъй че никаква проблемация   Laughing

# 664
Какво лошо има в това, че Ридж е бил на снимките. ....

Ми как бе , нищо лошо  Flutter  Ник издребнява вече  Crossing Arms

Можеше да е по зле положението  - да присъстват  и Торн, и Ерик ... 
Въобще да се сберат по семейно му на снимките  Mr. Green
сИте са я виждали гола баа Брук , тъй че никаква проблемация   Laughing
Така си е. Ник започна много да командва и изисква от нея, това не е любов, а някакъв идеал, който се опитва да създаде.

# 665
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз да питам JoyНичо не беше ли чел СV-то на кандидат булката  newsm78 JoyЩо толкоз емоции Mr. GreenВ модния бранш,драги Попай, сичкото е голи цици...Ми питай мама да ти каже Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тръгнал ''с мечка дренки да бере''. Аре бегай Whistling Whistling Whistling

# 666
Аз да питам JoyНичо не беше ли чел СV-то на кандидат булката  newsm78 JoyЩо толкоз емоции Mr. GreenВ модния бранш,драги Попай, сичкото е голи цици...Ми питай мама да ти каже Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тръгнал ''с мечка дренки да бере''. Аре бегай Whistling Whistling Whistling

Joy Joy Joy

Чудя се аз дали като са "вкарали" възмъжалият Рик, са се сетили да го чифтосат  с "попрецъфтялата красавица"/цитирам по памет/ или заради тази хрумка на напушените ни сценаристи  е бил сменен актьорът, изпълняващ ролята на Рик? Thinking

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 19:06 от мис арк

# 667
Сега сериозно NaughtyНатъжи ме кадърът:Рич и Стефани,прегърнати...Синът загубил любовта си...Майката,страдаща заради детето си CryЕеее,срахотна е СФ.../нали съм и мъжка майка,такива сцени ме разстройват smile3518

# 668
Брук фен, не се радвай много, Стефка нищо не е разбрала и не се е променила, просто така и изнася за момента, убедена съм, че в най-скоро време друга песен ще запее  Twisted Evil

Бриджит пък какво е увесила нос, и тя вече си има две сватби и два развода, понатрупала е актив, а и да не е бляла, Досаданте нали извади пръстен   Wink Както се казва - кой спал -  спал, кой...  Или пък сега си внушава, че още обича Никито?  newsm78

Поне е утешение, че браковете й са преди тези на майка й. А  бе с две думи първа ги пробвала ...в брака, защото за леглото май я  изпревари с Ник  newsm78

# 669

Чудя се аз дали като са "вкарали" възмъжалият Рик, са се сетили да го чифтосат  с "попрецъфтялата красавица"/цитирам по памет/ или заради тази хрумка на напушените ни сценаристи  е бил сменен актьорът, изпълняващ ролята на Рик? Thinking
''Кокошката или яйцето'' WhistlingЗа нас е важно, че ще гледаме тойзи ми ти грозник...авее,к'во сме ви направили,ве!?

# 670
  • София

''Кокошката или яйцето'' WhistlingЗа нас е важно, че ще гледаме тойзи ми ти грозник...авее,к'во сме ви направили,ве!?

Не са го сменили заради ХТ...за един такъв случай съм "чувала", но не знам дали е вярно - слухове и спекулации само.
Мис арк, добре цитираш, само още едни кавичките си позабравила, на "красавица"...

# 671
  • somewhere near the sea
.......в леглото май я  изпревари с Ник  newsm78

Няма такова нещо, я си спомни кой беше с Попай  hahaha в леярната? Crazy

# 672
А така...тука са фенките на ДИК...щото си помислих че са се вторачили в "Чорбаджи кьочек'' Joy

# 673

Мис арк, добре цитираш, само още едни кавичките си позабравила, на "красавица"...

Отивам в ъгъла да се срамувам.  newsm47

Значи после им е дошла идеята. Знаех си аз. Мръсници!  pletka

# 674
.......в леглото май я  изпревари с Ник  newsm78

Няма такова нещо, я си спомни кой беше с Попай  hahaha в леярната? Crazy

Да де това казвам и аз,че майка й я изпревари с Ник...в леглото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт