МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 307
  • 450
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми дойде малко. И аз искам 76 серия - от медения месец.

И аз, и аз ... много искам. То май нашето вече граничи с воайорство  Mr. Green

# 421
Таз 76 серия за след 23 часа ли да я поръчам Mr. Green

# 422
Добре де Кенан май не се самоуби само заради Ламия ....

И аз мисля, че не се самоуби заради Ламия, а защото разбра, че е провалил живота си и всички шансове, които той му е дал. Направи си равносметка и не можа да я приеме и да живее с нея. Отказа се да поправя направеното. Лейла му каза "Дори тежестта на собствените си грешки не можеш да понесеш".

# 423
  • Атлантис, Галактика Пегас

Не мисля че след постъпка на Кенан може да има веднага меден месец. Ще трябва да мине доста време.   Crossing Arms

# 424
И аз доколкото знам да се самоубиеш трябва да си много силен човек.
Нима? Не смятам така. Силата е да се изправиш пред трудности и да ги пребориш, а не да си посегнеш на нещо което ти е дадено като Дар! Не си го давал не си и в правото даго вземеш!
От къде знаеш?
Какво значи това ,че си силен щом се самоубиваш?Не можеш да се изправиш пред това,което ти е отредено,не можеш да извървиш пъте си,даден свише-това ли е смелост или сила.Не това е страхливост от препятствията,несигурност в себе си,че ще се справиш

# 425

И аз мисля, че не се самоуби заради Ламия, а защото разбра, че е провалил живота си и всички шансове, които той му е дал. Направи си равносметка и не можа да я приеме и да живее с нея. Отказа се да поправя направеното. Лейла му каза "Дори тежестта на собствените си грешки не можеш да понесеш".

Peace   Още повече , че се даде да се разбере, че той от доста време знае кога ще е сватбата на Джемил и Ламия. Ако е заради това, щял е да го направи и по-рано. Примерно, когато видя двамата да се прегръщат и осъзна, че между тях всичко е приключило.

# 426
Ех, свърши. Четох в началото на темата, че имало два сезона. Този ли беше първи или бяха сляти и това е баш краят?  newsm78 Peace

# 427
Май алкохола му дойде множко вече  Crazy

# 428
Нима? Не смятам така. Силата е да се изправиш пред трудности и да ги пребориш, а не да си посегнеш на нещо което ти е дадено като Дар! Не си го давал не си и в правото даго вземеш!
От къде знаеш?
Какво значи това ,че си силен щом се самоубиваш?Не можеш да се изправиш пред това,което ти е отредено,не можеш да извървиш пъте си,даден свише-това ли е смелост или сила.Не това е страхливост от препятствията,несигурност в себе си,че ще се справиш
Гери, на мен ли отговаряш?   newsm78 по отговора разбирам че подкрепяш мнението че да се самоубиеш е признак на слабост.   Peace

# 429
Яд ме е ,че между Кенан и Ламия непрекъснато се получаваха разминавания,които всъщност направиха такъв развоя на събитията и мнооогото неизречени думи помежду им.Но Джемил показа постоянство в отношението си към нея и много търпение..не беше агресивен и..спечели.Жалко за Кенан Cry

# 430

Не мисля че след постъпка на Кенан може да има веднага меден месец. Ще трябва да мине доста време.   Crossing Arms

Разбира се, че ще има. Ламия няма да позволи повече да й се влияе на живота. Ще го погребат и ще заминат, най-малкото за да се откъснат и да се върнат към себе си. Е, случилото се ще помрачи хубавия момент, но... това бе отмъщението на Кенан.

Гери, напиши с големи червени букви : ТОВА Е БАШ КРАЯТ!

# 431
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Както и,че за да победиш в живота трябва първо да победиш комплексите си

# 432
От къде знаеш?
Гери, на мен ли отговаряш?   newsm78 по отговора разбирам че подкрепяш мнението че да се самоубиеш е признак на слабост.   Peace
Не ,допълвам те,затова дадох цитат  Peace
отговарях на mirahris link

# 433
Май алкохола му дойде множко вече  Crazy
Що???  Joy

# 434
  • София
Кенан преди да дръпне спусъка беше доста пил Naughty
за разлика от Джем, който напълно съзнателно мислеше да се самоубива, Кен освен че е страхливец, е и пиянде, дръпна спусъка с помощта наалкохола, това ако е смелост, здраве му кажи Tired

Общи условия

Активация на акаунт