МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 322
  • 450
  •   1
Отговори
# 405
Е, много тъжен финал....Докрая исках Ламия и Кенан да се съберат.... Май само аз го искам.

Не си само ти и аз го исках, така го чувствах!
Добре,че не стана,защото иначе Ламия трябваше да я канонизираме

# 406
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не е само слабохарактерен но и отмъстителен... Мелек след време ще си каже баща ми се е самоубил в ноща на свадбата на майка ми и пастрока ми..  Twisted Evil Ламия на сутринта ще изпадне в депресия, ще се чувства виновна. Дано само Джемил да не й позволи да страда.  Crossing Arms Blush
Самоцитирам се...
Те ви трети сезон...  ламия в депресия. Кенан в кома. мелек пораства и решава да отмъщава, нали има кръв на Кенан.  hahaha #2gunfire #Cussing out

# 407
А Джемил какво каза на Ламия на улицата, преди да ги спре Кенан?  Май бяха две изречения, но пусто не ги чух Praynig  

Не исках да си с мен от съжаление. Кълна се, за този ден дори и не съм мечтал.

Много благодаря!  Hug

# 408
Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green

Еее, взехте да си противоричите.    Wink   Първо било слабост и Кенан е слабохарактерен, после се иска смелост и той не се бил гръмнал.

Моето мнение е, че да се самоубиеш не означава, че си слаб. Напротив. Трябва да си много силен, за да пуснеш живота и близките си, да знаеш, че никога повече вятъра няма да разреше косите ти и дъждовните капки да помилват лицето ти. За Кенан това явно е било най-доброто решение. Не забравяйте последните му думи и спомени. Той ясно разбра, че е наранил всички около себе си. Мисля, че в последните епизоди се опозна.

Нимет беше много по-хубава булка от Ламия - и прическата и роклята повече ми харесаха.    Crossing Arms

25 нови отговора.    Shocked

# 409
А аз се чувствам все едно съм напуснала любима работа... или като след завършване на училище... сещате се. Носталгично...

# 410
Не е само слабохарактерен но и отмъстителен... Мелек след време ще си каже баща ми се е самоубил в ноща на свадбата на майка ми и пастрока ми..  Twisted Evil Ламия на сутринта ще изпадне в депресия, ще се чувства виновна. Дано само Джемил да не й позволи да страда.  Crossing Arms Blush
Самоцитирам се...
Те ви трети сезон...  ламия в депресия. Кенан в кома. мелек пораства и решава да отмъщава, нали има кръв на Кенан.  hahaha #2gunfire #Cussing out
може да го прибавим към другия сценарий  Peace

# 411
Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green

Еее, взехте да си противоричите.    Wink   Първо било слабост и Кенан е слабохарактерен, после се иска смелост и той не се бил гръмнал.

Моето мнение е, че да се самоубиеш не означава, че си слаб. Напротив. Трябва да си много силен, за да пуснеш живота и близките си, да знаеш, че никога повече вятъра няма да разреше косите ти и дъждовните капки да помилват лицето ти. За Кенан това явно е било най-доброто решение. Не забравяйте последните му думи и спомени. Той ясно разбра, че е наранил всички около себе си. Мисля, че в последните епизоди се опозна.

Нимет беше много по-хубава булка от Ламия - и прическата и роклята повече ми харесаха.    Crossing Arms

25 нови отговора.    Shocked
Виж емотиконката

# 412
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

и за първи път преведоха текст на песен ...

Ами това си е тяхна грешка-трябваше и другите да преведат  Peace
Иначе за песента точно на място  Peace

Да, така и не разбраха, че музиката също е герой във филма!

# 413
Ще ми липсват много всички герои, надявам се да има нов сезон. И не мога да се освободя от мисълта, че Ламия обърка състраданието и чувството за дълг с любов. А тези, които хулят Кенан мисля че не са съвсем прави - той е осакатен душевно още от дете и то точно от Джемил и баща му.

# 414
И аз доколкото знам да се самоубиеш трябва да си много силен човек.

# 415
  • Sofia
Самоцитирам се...

За втори път проявяваш голяма фантазия, освен да им предложиш новия си сценарий.

# 416
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

и за първи път преведоха текст на песен ...

Ами това си е тяхна грешка-трябваше и другите да преведат  Peace
Иначе за песента точно на място  Peace

Да, така и не разбраха, че музиката също е герой във филма!
и то един от главните

# 417
Добре де Кенан май не се самоуби само заради Ламия .... Май искаше да е близо до Лейла .. от това което гледах как си спомняше за нея ... и така може да е

# 418

Видях го, видях го. Ама виж и ти моя.

# 419
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз доколкото знам да се самоубиеш трябва да си много силен човек.
Нима? Не смятам така. Силата е да се изправиш пред трудности и да ги пребориш, а не да си посегнеш на нещо което ти е дадено като Дар! Не си го давал не си и в правото даго вземеш!

Общи условия

Активация на акаунт