МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 317
  • 450
  •   1
Отговори
# 435
И аз доколкото знам да се самоубиеш трябва да си много силен човек.
Нима? Не смятам така. Силата е да се изправиш пред трудности и да ги пребориш, а не да си посегнеш на нещо което ти е дадено като Дар! Не си го давал не си и в правото даго вземеш!
От къде знаеш?
Какво значи това ,че си силен щом се самоубиваш?Не можеш да се изправиш пред това,което ти е отредено,не можеш да извървиш пъте си,даден свише-това ли е смелост или сила.Не това е страхливост от препятствията,несигурност в себе си,че ще се справиш

Темата не е за това. Но все пак само хора, които са правили опит да го направят могат да кажат. Е аз не съм една от тях, но чичото на моя мъж се е самоубил навремето. Това ме накара да мисля доста по въпроса. Иначе и аз преди отсичах, че това е проява на слабост. Просто не се бях сблъсквала с нещо такова и не бях мислила по въпроса.

# 436
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

Аз пък не мога. Ще ревна за себе си, че съм толкова кУравосърдечна.
Джемил ще бъде по-добър баща за Мелек - без пикове и спадове, без депресии, внезапни заминавания и завръщания, нормален човек, нормално семейство. Ще е щастлива.
Стана ми криво не заради самият Кенан,а заради това колко трябва да си ожесто4ен и от4аян,4е да посегнеш на живота си.Да се съсипваш бавно,да съсипваш хората около себе.Да си идеш ей така заради едното его.Да проумееш какво си изпуснал,какви са ти грешките,да имаш шанс и да предпо4етеш бягството пред това да се изправиш на крака,колкото и да е трудно.
Живя,като драматизираше излишно и умря като остави драмата за другите.

бяха публикувани 13 нови отговора.

# 437
И аз доколкото знам да се самоубиеш трябва да си много силен човек.
Нима? Не смятам така. Силата е да се изправиш пред трудности и да ги пребориш, а не да си посегнеш на нещо което ти е дадено като Дар! Не си го давал не си и в правото даго вземеш!
От къде знаеш?
Какво значи това ,че си силен щом се самоубиваш?Не можеш да се изправиш пред това,което ти е отредено,не можеш да извървиш пъте си,даден свише-това ли е смелост или сила.Не това е страхливост от препятствията,несигурност в себе си,че ще се справиш

Темата не е за това. Но все пак само хора, които са правили опит да го направят могат да кажат. Е аз не съм една от тях, но чичото на моя мъж се е самоубил навремето. Това ме накара да мисля доста по въпроса. Иначе и аз преди отсичах, че това е проява на слабост. Просто не се бях сблъсквала с нещо такова и не бях мислила по въпроса.
Ако ще говорим кой какво е преживял,аз съм била свидетел на такова   Peace
и въпреки това не съм на това мнение  Peace

# 438
  • на Земята
Има ли я качена вече серията,че я изтървах?
В Турция се говорило ,че това не е края,напротив нещата се обръщали на края Thinkingдали?

# 439
Кени го разнищихме до основи още преди 10 серии. Някой да научи нещо ново за него? На мен той ми оправда всички очаквания. Това е Кенан, който ни показват от началото до края. Остави след себе си пустиня. Кой ще си спомня сега за него с добро? Всички ще изпитват яд към него. Много жалък край.
Ето последния паралел. Джемил каза, че се е отказал да се убие, защото Ламия щяла да страда. Кенан не помисли за това - не за Ламия, за детето си да беше помислил... Егоизъм до последния дъх.

# 440
Мисля си,4е ако бяха направили финала по книгата,щеше да е по_поносимо.Умира след време,нещастен,разо4арован,неразбран,но все пак не посегнал на живота.
Щото все пак с това самоубийство белязва живота и на близките си,ще им тежи. Sad
Или да го бяха пуснали сценаристите например да замине за Англия и да остане там.

# 441
# 442
На мен ми дойде малко. И аз искам 76 серия - от медения месец.

И аз, и аз ... много искам. То май нашето вече граничи с воайорство  Mr. Green
Не мисля че след постъпка на Кенан може да има веднага меден месец. Ще трябва да мине доста време.   Crossing Arms

Това "доста време" ме притеснява. Като гледам Ламия и май наистина ще трябва да има трети сезон.  Mr. Green

# 443
Предполагам, че всяко самоубийство е различно. Само предполагам. Това на Кенан беше логично - той се саморазрушаваше бавно през цялото време. Логично беше да "довърши започнатото". А дали е страх не знам. Аз бих се уплашила да натисна спусъка, но пък не ме е страх да си оправям бакиите.

# 444
  • София по рождение
Хич не ми се разсъждава, кой какво и защо , единствено мога да кажа, че филма беше много хубав и ме е яд, че свърши....благодаря за хубавата темичка, всички бяхте много сладки, ще ми липсва и филма и вие  Hug

# 445
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох пак има много буквалисти.Ма защо трябва да ровим толкова в тва самоубийство.Приемете го като символика.

# 446
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

Аз пък не мога. Ще ревна за себе си, че съм толкова кУравосърдечна.
Джемил ще бъде по-добър баща за Мелек - без пикове и спадове, без депресии, внезапни заминавания и завръщания, нормален човек, нормално семейство. Ще е щастлива.
Стана ми криво не заради самият Кенан,а заради това колко трябва да си ожесто4ен и от4аян,4е да посегнеш на живота си.Да се съсипваш бавно,да съсипваш хората около себе.Да си идеш ей така заради едното его.Да проумееш какво си изпуснал,какви са ти грешките,да имаш шанс и да предпо4етеш бягството пред това да се изправиш на крака,колкото и да е трудно.
Живя,като драматизираше излишно и умря като остави драмата за другите.

бяха публикувани 13 нови отговора.

Всичко това, което казвате е вярно, но всеки гледа от собствената си камбанария. Според мен Кенан не умря ожесточен и отчаян. Такъв беше докато живя. Той умря спокоен. Не съсипва никого, защото не успя да задържи никого до себе си. Не се самоуби заради егото си, направи го въпреки него (иначе никога нямаше да дръпне спусъка). Не предпочита бягството, а просто не иска да се изправя на крака. Това е неговото решение.

Така ги чувствам нещата. Не се заяждам.    Hug

# 447
  • Атлантис, Галактика Пегас
Кени го разнищихме до основи още преди 10 серии. Някой да научи нещо ново за него? На мен той ми оправда всички очаквания. Това е Кенан, който ни показват от началото до края. Остави след себе си пустиня. Кой ще си спомня сега за него с добро? Всички ще изпитват яд към него. Много жалък край.
Ето последния паралел. Джемил каза, че се е отказал да се убие, защото Ламия щяла да страда. Кенан не помисли за това - не за Ламия, за детето си да беше помислил... Егоизъм до последния дъх.
Паралела ти е прекрасен! Защото самоубийство освен че е слабост и страхливост, това и нещо което причинява огромна болка в хора които са ти близки обичат, или са те обичали.  Peace  

# 448
 Crossing Arms Не ми хареса краят на филма.Исках Кенан и Ламя да се съберат ,нали все пак през всичките серии за тово се бореха и не можах да го проумея този финал ,през цялота време приемах Джамил като негативен образ а то накрая............... Crossing Arms.За това няма да спра да се надявам за 3 сезон на филма в който ще се окаже че Кенан е жив и най-накрая ще се съберат с Ламия.Сигорно трябва да пише дали ще има следващ сезон на сайта на филма wwww.dudaktankalbe.tv ,ако някой знае турски може да провери  и да ни каже със сигорност най-после това ли ще е края  Praynig.

# 449
Ох пак има много буквалисти.Ма защо трябва да ровим толкова в тва самоубийство.Приемете го като символика.
съгласна съм абсолютно.
в тежка тема нагазихме със самоубийството, момичета...

Общи условия

Активация на акаунт