'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 23 973
  • 646
  •   1
Отговори
# 60
Честито Рони, ти толкова много го харесваше  Hug та чак мислеше да посегнеш на чуждо имущество  Laughing

Този пак е нейния  Mr. Green

Обаче отдаден доброволно. Просто последните 2 месеца й подарих 2 парфюма и тя явно се е почувствала длъжна  Party

Встрани от темата, всъщност с нея напоследък си наложихме една мила традиция - изпращаме си малки колетчета-подаръчета. Голямо удоволствие е да получиш и изпратиш нещо ... почти като при парфюмните размени  Crazy

# 61
Добро утро, момичета Hug
Бижу, надявам се празника да е минал прекрасно!  bouquet Heart Eyes

# 62
Добро утро момичета. Вчера бях на парфюмна обиколка в Дуглас и съм очарована от Инсоленса. Уникален е и страшно траен, а какво развитие има само..... Пробвах и новия Бос - нищо особенно не ми се видя. Новото Фере ми хареса но всичко бледнееше пред Инсоленса просто.

# 63
Не пропускам да направя комплимент за хубав парфюм. Добре, че повечето мъже във фирмата са по-млади и не се притесняват ако направя комплимент и за мъжки парфюм.

И аз не пропускам почти никога. Особено ако не разпозная парфюма задължително питам кой е. Е, ако познавам съответния носещ го, разбира се.
И виждам, че хората се радват много на подобни комплименти. Направо грейват.

Вили, маджикът ми е подарък за РД от ММ. Прежалил е той тая сума, но си заслужава определено.

Рони, честита ти Неонатура.  bouquet Традицията със сестра ти е страхотна.

За феретата ще кажа само, че много харесах Ferre by Ferre. Производните му Rose и Rose Princesse обаче не. Ферето е аромат с ирис навсякъде в пирамидата. Различни части от растението са вложени в композицията. Много е стилен, леко дистанциращ и офисен според мен.

# 64
  • виртуално
Добро утро момичета. Вчера бях на парфюмна обиколка в Дуглас и съм очарована от Инсоленса. Уникален е и страшно траен, а какво развитие има само..... Пробвах и новия Бос - нищо особенно не ми се видя. Новото Фере ми хареса но всичко бледнееше пред Инсоленса просто.
Аз защо бях полудяла докато си го купя  Blush

# 65
Няма много фенки, а за момента и само една притежателка... Mr. Green
Шегувам се, разбира се.... Mr. Green Това вместо запис... Laughing

Добро утро   food010

Noir,познай кой си пръсна сега Мадам да си душка  hug Много го искам,толкова е хубава,свежа и различна, ама пусти финанси

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 09:44 от РЕ (от Рени)

# 66
  • София
Ей, Ре, супер...! Имаше ли достатъчно да се напръскаш добре? А какво стана със Соня Рикел - дето ти беше от размяната, получи ли го, впечатления?

# 67
Ей, Ре, супер...! Имаше ли достатъчно да се напръскаш добре? А какво стана със Соня Рикел - дето ти беше от размяната, получи ли го, впечатления?
Имам мало и се пръскам само на китката,да не е само за 1 път:)))А Соня Рикел още я чакам  Praynig ( я си пусни скайпа  Mr. Greenм )

# 68
Здравейте момичета,може ли да ми предложите някакъв хубав,траен и подходящ за работа в офис парфюм-да не е  сладък,нито много силен.За ориентир-харесвам Сосо Mademoiselle,Аllien,
Allure.

# 69
  • София
Повтаряш абсолютно последното ми ходене в БЗ  Hug Всичко приключи, след като спрях пред рафта с Герлен. При все, че прекрасно знаех какво си причинявам  Mr. Green

# 70
Здравейте момичета,може ли да ми предложите някакъв хубав,траен и подходящ за работа в офис парфюм-да не е  сладък,нито много силен.За ориентир-харесвам Сосо Mademoiselle,Аllien,
Allure.

Hugo Boss - Boss Femme е прекрасен за офис. Хем е много нежен, хем има една деликатна аура на присъствие ...  Peace

# 71
Здравейте момичета,може ли да ми предложите някакъв хубав,траен и подходящ за работа в офис парфюм-да не е  сладък,нито много силен.За ориентир-харесвам Сосо Mademoiselle,Аllien,
Allure.
Daisy

# 72
Ето ме и мен в темичката. Моят отговор на анкетата е Зависи, но обикновено дори най -желания аромат скоро ми омръзва и започвам да се ''точа'' на нов. За съжаление, но това е истимата при мен Rolling Eyes
Beki B. , вижам ,че харесваш аромати с присъствие и характер. Бих ти препоръчала или

# 73
Да, и предложените от *Jeny* са чудесни аромати! Peace

# 74
някой имал ли е от ей тези води,дето са по 300 мл,много са ми любопитни  newsm78- няколко аромата има различни.
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Splash-The-Basil-2008-2570.html

Общи условия

Активация на акаунт