Френски мечти и реалности - следваканционно (23)

• 38 355
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Роца, радвам се да те видя, както винаги във форма, с по един цитат на монти пайтън в джоба Wink Хитро решение да използвате последния сносен уикенд да идете в Белгия. От сега нататък май само дъжд и студ ще ни мори.
Аз от утре пак съм на тръстиката. "Ваканцията " ми свърши.
Лека семдица на всички!

# 361
Ами тя седмицата почти свърши...Надявам се , че е била лека за всички Wink
Какво ново?

# 362
Ами тя седмицата почти свърши...Надявам се , че е била лека за всички Wink
Какво ново?
Мария К.разсмя ме преди лягане .... Hug :lol
При мене всеки ден по не6то ново  Wink , но сега отивам в леглото , 4е бая продължи тоя ден , а новия ей го де е . Laughing

# 363
  • Пловдив
J’ai très peu de temps pour vous écrire.

ле ле, този нямал време да пише, пък три часа да му четеш писанията ... представям си какво щеше да стане, ако му се пишеше.

# 364
  • пак на Рив Гош

ле ле, този нямал време да пише, пък три часа да му четеш писанията ... представям си какво щеше да стане, ако му се пишеше.

Това къде е? Май пак съм чела по диагонал  Laughing

Аз да ви се похваля днес с една добра новина - тази такс д`абитасион дето ни изненадА в гръб преди 2 седмици се оказа че няма да я плащаме. Ние бяхме почти сигурни, че сме с месечни вноски за всички данъци, включително и за нея, проверихме си банковите извлечения какво точно са ни удържали и Роцев се обади днес в данъчното да ги пита. Оказа се, че наистина сме били менсуализирани и сме си изплатили дължимото...  Laughing
Само дето лондонския ни уикенд пропадна... нищо, напролет ще идем.

# 365

Това къде е? Май пак съм чела по диагонал  Laughing

Аз да ви се похваля днес с една добра новина - тази такс д`абитасион дето ни изненадА в гръб преди 2 седмици се оказа че няма да я плащаме. Ние бяхме почти сигурни, че сме с месечни вноски за всички данъци, включително и за нея, проверихме си банковите извлечения какво точно са ни удържали и Роцев се обади днес в данъчното да ги пита. Оказа се, че наистина сме били менсуализирани и сме си изплатили дължимото...  Laughing
Само дето лондонския ни уикенд пропадна... нищо, напролет ще идем.
Роца , не си пропуснала , това е в поста за грипа от мен ...Да взема да го изтрия , 4е явно е като трън в о4ите на някой хора .А ина4е всеки е голям да  вземе ре6ение по този въпрос .

# 366
Ха и аз се чудех, кой къде какво е писал Joy
Роца, добра новина  WinkМоже малка коледна седмица някъде, а?
Нашата такс за тази година още я няма. Ние сме менсуализирани, но на края доплащаме; а дочух, че в нашия град имало драстични повишения? При вас така ли е ? Може би е свързано с премахването на такс професионел?

# 367
  • на езерото в града
Роца,бравоооооо за блога  smile3501
Ще се възползвам от рецептите,доста интересно звучат.Ако сложиш и малко за рибка,цена няма да имаш.След дълги мъки да свикнем с вкуса на тукашното месо(или по-скоро липсата на такъв)взехме,че станахме вегетарианци Shocked
За срещата вече има желаещи,чакам Ивето да предложи кога.Само не знам дали е уместно в момента с този грип newsm78И ние сме от тези дето отказаха да се ваксинират.
Спокойна и хубава неделя на всички  bouquet

# 368
Здравейте, мацки!
Роца, аз съм осмият посетител на твоя блог с френско ip да знаеш!  Laughing Започнах усилено саливиране от първите редове. Well done! - както биха казали на езика от предишния ти живот   Simple Smile
Снупс, браво на теб за лентичката!  smile3501
Не съм писала отдавна, но чета чинно. В тази тема имаше и интересни материали преди няколко страници, жалко че се затриха  Joy
Добре дошли на новите момичета и лека бременност на тези във формат 2 в 1!   bouquet

# 369
Е-е-е Роц-твоят блог и особенно снимките ,така ме изкуши,че чак забравих решението си да не пиша повече тук.Ама явно двуседмичен бан не е достатъчен, за да стоя настрана Simple SmileSimple SmileSimple SmileПък и нали си ви обичкам...повечето  Heart Eyes

Искам да ви почерпя с любимият ми изцяло суров десерт:

Поводите за празник са 3 Simple Smile
-3 години във форума-ей по туй време и много бременна си четях пощата и се появи рекламата на форума-проследих линка и ей ме на-редовна франкофонка ...особенно популярна напоследък  Laughing
-5 години на френска земя-имам домашна сбитичко да разкажа ключовите моменти в моят живот,които са довели да промяна в характера ми....Само последните 5 години ми запълниха 2 листа голям формат...
-Диплома М1-вече от "бъдещ социолог" съм дипломиран такъв  Laughing...Някой беше питал къде ги дават тези Мастери-ми не знам-моят не ми го дадоха-борих се мъжки и си го взех  сама Grinning И,явно не ми е дошъл акълът в главата още,та записах и М2  Expertise, ingénierie, direction d'organisations-учи ми се ... Laughing

Роц-  bouquetи аз там във френските Ип-май съм номер 13 -ха-ха фатална жена съм знам си го

# 370
  • пак на Рив Гош
Хехехехе, изловихте ме  Laughing
Благодаря ви за милите думи  Blush
Снупи, рецепти за риба нямам много. Много обичам и риби и всякакви други морски, но ме е страх да ги готвя, точно защото се опасявам, че ще окепазя хубавия продукт  Laughing Иначе няколко рецепти съм пускала тук.
За среща съм навита, ама дано да се падне подходяща дата, че от другата седмица влизаме в един вихър, дето ще спре май по Коледа  Grinning
Шомоне, този десерт с манго ли е? Честити ти поводи за празнуване!
Мария, увеличението на такс дабитасион май много зависи от общината. При нас е почти същото, при колегите е различно - при един е намаляла, при друг се е увеличила. Но ако гласуват, както е тръгнало, премахването на професионалната такса (след канадската борба между Сарко и Рафаран), да му мислят тези с много големите предприятия...

# 371
Приятна почивка на всички утре Laughing

# 372
Здравейте,

Роца супер е блогът, браво за старанието Simple Smile
Снупи, видях поканата за срещата, ама бях в Германия миналата седмица и нямаше как да стане.
Този уикенд съм свободна, ако искате да се организираме нещо. От грипа не ме е много страх, просто ще си спестявам возенето в транспорта.

Приятна почивка на работещите днес, ние ще чистим  Hug

# 373
  • пак на Рив Гош
Както днес не бях на работа, така и се събудих в 5ч57 по навик  ooooh! Тъкмо се нагласих с книжка и кафе на дивана в хола и Камбанката ми дотопурка да се гушкаме  Laughing Дотук бях с четивото.
После пазарувахме, което се оказа изключително лоша идея, защото половината околност беше със същите намерения  Grinning. Видях, че вече подготвят Коледа... малко раншко ми идва.  newsm78

Парижанки, мен за среща не ме бройте поне в близките 3 уикенда - програмата ми е министерска  Laughing. Тази събота и неделя сме без Камбанката и сме планували културни мероприятия - 2 филма и 1 изложба...

# 374
Оох, Роца, аз със сигурност бях готова цял ден да спя, ама моят младеж е като кокошките-като види светлинка и скача.
Аз бих могла да се организирам за среща някоя събота

Общи условия

Активация на акаунт