Отговори
# 660
  • Пловдив
Благодаря на всички за милите думи.
Панерчето за скрина купихме от Юск, и не сме предполагали, че ще пасне до сантиметър в нишата  Simple Smile Днес купихме още едно.

# 661
  • Пловдив Белащица
Мира, аз мислих, че е по проект. Даже и цветовете си пасват  Peace

Иначе аз съм си направила  такъв проект (незнам кога ще види бял свят) за шкаф под телевизора (за кухнята, който е), с рафтове и такива панери заради малката. Че всичките и дребни книжки и джунджурии са из цялата къща. Така поне ще изглежда добре и се събират лесно  Mr. Green

# 662
  • Пловдив
 Simple Smile Така е Васи. Изглежда все едно сме направили скрин за панерчетата, а не сме си купили панерчета за скрина.  Simple Smile
Но понякога нещата се получават от първия път с идеална точност. Следобед отидохме за второ панерче и се оказа, че е с 1 см. по високо и не влиза. Добре че в Юск не се закучиха и ни го смениха.
Откраднахме му модела от тук. Точно това чудо го видях на живо в МОЛ-а и струваше над 1000 лв.  Crazy

# 663
  • София
И аз искам такава панера Embarassed
И аз като Васи мисля че ще е удобно, но такива не съм виждала Sad
Мира колко парички е панерката?!!

Стелету наднича

# 664
  • Пловдив
Кики, купихме ги от Юск (Jysk). Едното панерче е 13.00 лв.
Май нямате такъв магазин в София.

# 665
  • София
И аз не съм виждала такъв магазин!! което е странно. Цената е много добра, и ще се оглеждам защото неможе да няма никъде Sad Аз искам да си го прибирам в гардероба, толкова ми е тесничка бебешката стая Whistling
Мира благодаря за скоротечния отговор Hug
Лека и спокойна беберитаща вечер от мен  Heart Eyes

# 666
Ааааааа не е честно правили сте си форумна срещичка без мен..........
За наказание искам повторение Simple Smile
Миа много се радвам че и ти ще си с момченце да е живо и здраво.
Мим'с мерси за информацията другата седмца ще отида да си пусна изследвания няма да я чакам.

И аз се чудя къде да раждам в майчин дом ли в Тина Киркова или Шейново. Всичко ми звучи еднакво нямам представа ще ми се в болницата да е сносно да е чистичко и по възможност леглата да не са изтърбушени прожини... ама....
в крайна сметка поне да е достатъчно топло че ноември вече си е студ

# 667
Добра вечер.
Днес доста поразходих шкембето из София. Така ми харесва този град в почивните дни - никакви задръствания, по улиците има място да се разминават хората, чудо на чудесата.
Водих детето на "Дивото сафари", че Африка му е любимият континент и откакто видя рекламата не спря да пита кога ще го заведем.
На мен също ми харесва панерчето за дребни неща, иначе седят по рафтовете и колкото и да са подредени, все изглеждат разхвърляни  Mr. Green В нас е така и до днес. За детската се опитах да сложа тематични цветни кутии, в които да се прибират разни неща с цел лесно намиране, обаче без успех - всички кутии са празни, а играчките, ножичките и моливите са на една грамадна купчина в средата на стаята и детето все нямало с какво да си играе.
Днес изпрах и подредих бебешки дрешки, останали от сина ми и такива, които ми даде една приятелка; като знам, че и сестра ми ще изтърси доста дрешки, направо няма да се впускам в никакви покупки. Даже ваничка няма да си купувам, защото намерих тази, която ползвах за първото дете, а беше много удобна.
Миа, как така цял месец без нет, аз ще се побъркам така, пристрастила съм се, а и мъжът ми е от пристрастените.
Кики, много неприятен инцидент, с предната бременност един фрик ни нацепи странично точно като бяхме на път за родилното. Искаше да чакаме и КАТ  Mr. Green Защо не сме викнали линейка пита, а сме отивали до болницата със собствено возило. Не се правело така. Дори успя да вбеси изключително  кроткия ми мъж, който и мравка ще пропусне пред колата.
Хубава вечер ви желая.

# 668
Добър вечееерррр!!!!

Добре заварили  Hug Hug Hug

Благополучно се завърнах след 15 дневни лекции. Беше страхотно! Явно в крайна сметка ми се е доучило....

Да ви кажа - купихме сгъваема кошарка на 2 нива за бебо и столче за кола от МЕТРО на обща стойност 150 лв. Жива далавера!

И още нещо ... В сряда от 11:00 ч. в бейби МОЛ лекция на тема "Първи грижи за новороденото"... Водеща Елена Василева, плюс участието на психолог. Мисля, че е важна темичка! Тел за контакт 0888 580 932

Липсвахте ми момичета.... А всъщност какво изпуснах, темата е на 45-та страничка и не е заключена?! newsm78

Хайде лека вечер и цунки по тумбачковците

# 669
  • София
Добър вечер!

Миа - Честити сини гащи. Надявам се, че ще намерите начин скоро да пуснете интернет и да си отново сред нас ...
Цитат
Кики, купихме ги от Юск (Jysk). Едното панерче е 13.00 лв.
Май нямате такъв магазин в София.

Има в Младост 4 в ХИТ-а, не знам обаче дали в Люлинския ХИТ има такъв магазин или е само в Младост ....

Мира, скрина е хубав, но на мен стаята повече ми хареса Simple Smile. Много ми харесват такива прозорци на тавана.

Васи - и при мен е така, на четни прегледи - с главата надолу, на нечетни с дупето напред и всеки път си мисля - край това е за последно и така ще остане, но не .... А това с кучешката поза ме притеснява направо, ако ще трябва накрая така да седя  Joy .

Цитат
Искам да питам специално мамчета, които са решили да раждат в Тина Киркова правилно ли съм разбрала, че нормалното раждане с избор на екип е 900, а за секцио по медицински причини е 1200?!!! И ако може да ми препоръчате доктор там, може и на лични да ми пишете. Благодаря ви много предварително!

Да и аз такива суми чух, не мога да дам обаче информация от първа ръка (от форуми съм ги видяла). За доктор - за Ковачева съм чувала много добри отзиви.

Лека вечер   bouquet!

# 670
  • Пловдив Белащица
Стелету, темите вече ще се заключват на 50 стр.

Яничка, честно и аз доста й се чудя на Миа за безнетството. Аз по-скопо тока няма да си платя  Mr. Green, отколкото нета, стига да работеше компютъра без ток де  Joy

Margaritka79, то хубаво ще стоя в поза кучешка, ама се притеснявам пък че не знам бебка дали няма да се е обърнала с главата надолу и като постоя така пак да застане с дупето  newsm78 hahaha

# 671
 ЕЛЕКТРА- Можеш ли да качиш снимката на дрешката от КАРАМЕЛ.Много хубави неща имат.Видях къде се продават в Пловдив и като тръгна на покупки ще бъдат от тях.
 СТЕЛЕТУ- Ти се появи бе човек. Вече мислех, че ще раждаш на лекциите.

# 672
Стеле ти се завърна!  Hug Свършиха ли лекцийките за сега? Моите започват от 1-ви октомври! Wink А за сряда аз вече се записах, Мия и Кики също и мисля че и други мами бяха казали че ще идват! Ще е хубаво да се съберем повечко ! Wink
Танута утре ще го снимам и ще го кача. Наистина Карамел имат много хубави дрешки- качествена материя и хубави картинки. Аз едва се сдържах да не купя още нещо, защото до сега не бях виждала техни неща и ми останаха очите, но пък вече съм си накупила всички  необходими дрешки за начало. Космонавтчето беше последното, което ми беше останало.

# 673
  • На острова
Здравейте, бъдещи мами!
Искам да попитам задължително ли е да се обадим за записване за лекцията в Бейби мол-а?
Защото прочетох в един пост на Мия, че може и чрез имейл (и аз пуснах мейл). Сега се чудя дали утре ако звънна няма да е късно и да няма места? Тази ще е първата лекция, която ще посетя и определено ми се струва полезна.
Багодаря предварително и лека вечер на всички бебки и бебковци!  Hug

# 674
Wassilena, на йогата правим едно упражнение за обръщане на бебето -свещ, но с крака опряни на стената. Има и други, следващия път ще попитам.

Общи условия

Активация на акаунт