Отговори
# 675
Добрутру ,мамчета!
Аз днес ли съм ранобудната newsm62
Мира и при нас има такъв магазин,а и аз този модел съм го зачислила още от балканската война Mr. GreenМай имаме еднакъв вкус. HugМомичета,това е китайски магазин и малко неща си струват парите.Това е  верига като вашият Джъмбо,макар,че аз по-вече го харесвам..В момента чакаме доставката на нашият шкаф,за да вземем мерки за тези кошнички.Иначе са удобни,ползвам ги в къщи.
Steletu  добре си дошла при нас.
Като гледам слънцето се мъчи да се покаже и се очертава още един топъл есенен ден.
Мия ставай да ни заразиш с позитивното си  настроение.

Честит празник!!!!!

# 676
ДУБРО ИЮТРУУУУУУУ СЛЪНЧИЦА

Идва есен все пак затова реших да турна есенна добро-утровака картинка...пък и Прасчо ми е любимият герой.

Хайде честит ви празник българки,горди мами на бъдещи българчета!!!! bg

Васито и аз неискам без нет ама ще видиме,защото наистина с финансите не сме много добре...пък разчитаме само на тати на заплатата..нека бебче се роди пък ще видиме как ще върят харчовете..

Ооооо тези панерчета дето толкова им се любувате,колко снимки от нета съм си свалила на различки шкафчета,скринчета и гардероби с тях..какви ли не прокти...А м/у другото да знаете в София има такива в Практикер-в градинската част. thumbsup

MiaGia не е нужно да се обаждаш за лекцийте,може и със мелилче.Лекторката така каза така че споко,записана си  Hug

Утре за тази въпросна лекция в Бейби мола-ще се чакаме от пред в 10:30ч. (ако е много жежко вътре след фоайето.

Ние започнахме скоростен мини ремонт - бъдещия тати и моя тати боядисаха вчера спалнята-хол(в ковто ще сме с бебето),днес ще боядисват банята и кридорите,и после кухнята...аз понеже няма къде да се скрия от миризмите Sick скиторя самичка из Люлин  нееее майтапче досаждам на мама и сестричка...пък и вчера маминка ми даде чисто нови бархетни пелени около 10бр. и няколко тензухени.Даде още чисто ново бебшорско одеалце и чершафчета за легълцето.И обеща да ми ушие 1-2 комплектчета за легълцето Mr. Green Ееееех уредих се брееее  Joy

Стелчоооо ха добре дошла ученичке...казвай какви са оценките...Твоето бебе много учи милото има нужда сега малко от почивчица...и клюкарстване с други бебета...т.е. с нашите тумбачковци  Утре да си на линия нали...да те смачкаме от гушки  Hug

Хайде оставям ви че трябва да боядисват...от раничко че днес е празник всепак да свършат по раничко...
Цунки и гунки,пазете се,УСМИХВАЙТЕ СЕЕЕЕЕ и изживейте страхотен ден ПЕСНИЧКА ЦЪК
Видяхте ли ни какви сме сладурки брееее на снимките от петъчната среща?? smile3533

Хайдееее днес ще накарам сестричка да ми снима пупата...че нямам снимки..

Чао това последно...няма повече...точка бочка

# 677
Мийка,честити придобивки!Видя ли ,че и ти ще се реднеш с бебешорски нещица Peace
За кошниците има ги Практикер,ама като ги гледах,качеството име много лошо в сравнение с другия магазин.Поне за мен,това е мое мнение.

# 678
Добро утро мили момичета и от мен!
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
От няколко дни редовно влизам сутрин и с интерес чета това което пишита.До момента не съм имала такава възможност,но може и аз да се включа към някое мероприятие?
Всички сте много мили и отзивчиви!
Поздрави за всички!  bouquet

# 679
        ДОБРО УТРООООООООООО!!!
        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!ЧЕСТВАНИЯТА ТУК СА ЦЯЛ ДЕН.
А КУЛМИНАЦИЯТА- ЗВУК И СВЕТЛИНА и ЗАРЯ НА "ЦАРЕВЕЦ"!!!
[/color]

ВИРТУАЛНА ПОКАНКА ЗА ВАС,ПОНЕ ПО ТВ МОЖЕ ДА НИ ГЛЕДАТЕ!!!

Аз ще започвам с голямото пране на бебешките дрешки,които са ми дали.Да използвам слънчицето.

ЧЕСТИТИ ПРИДОБИВКИ на всички мами!!!
МИЯ,ще чакаме мъжлето на 30ти!Дано всичко да е 6!!!
КАТЕ, в Юск наистина има доста добри попадения.Аз си харесах освен панерчетата и едни плетени кошчета и каката се захласна по едни декоративни възглавнички,а видях и чорапки,но не знам дали ще са качествени и ще се откажа от тях.

ПРИЯТЕН ДЕН ,МАМЧЕТА!!!ХОДЕТЕ НА РАЗХОДКА,ВРЕМЕТО Е СТРАХОТНО!/поне тук/

# 680
Добро утро!

Честит празник!  bg

Аз утре сутринта трябва да отида на преглед, че от 4 седмици и половина не сме преглеждали бебо и чак се притеснявам...

Но след това ще си хвана трамвайчетУ и право в Люлин.... На втората спирка след тунела нали?

Мия - Незнам кой кого ще целува по тумбачковците Simple Smile Hug

Лекциите минаха супер - имам само 1 6-ца и една 5-ца по английски език - изчистих си нивата за цялото следване, иначе изпитите са ноември и аз май ще ходя на януарска сесия[smilie=smile3529.gif]

Е за сега цунки и ще се видим по - късно!  love001

# 681
  • Пловдив
Добро утро,
Честит ден на независимостта на всички!

tanuta къде в Пловдив продават дрешки Карамел?

# 682
Честит празник, момичета!

Мира, много готин скрин наистина и чудесна комбинация с кошничката! Относно стерилизатора на Чико, преди време четох доста по форумите и много мами го хвалеха  Flutter

Мопси, как ги правите в часовете по йога тия свещи? Не ви ли пречат коремчетата?  #Crazy

Хубав ден на всички!  Hug

# 683
Добро утро! newsm51
Честит Празник!
Мия мерси за песничката! И честити придобивки за бебо! Hug
Мопси сподели какви упражнения са ви казали за обръщане на бебчето. Ще ти бъда много благодарна!  bouquet
Желая ви слънчев и усмихнат ден!

# 684
Добро утро  Hug Минавам да ви навестя  Heart Eyes
Мия,какви неща говориш,какво ще правим без теб.... Cry Честити сини гащи  Mr. Green
Мира,скринът е страхотен,много ми харесва Simple Smile
Ние тези дни разместваме и правим разни нещица из вкъщи и съвсем нямам време...
Ето ви малко снимки от сватбата,на която бях преди известно време.Омъжих най-добрата си приятелка  Sunglasses http://picasaweb.google.bg/Boyana.Ilieva/MyBestFriendSWedding#

# 685
  • Пловдив
Здравейте,

Мира аз си купих този стерилизатор - 8 шишета е ориентировъчно, зависи от обема. Карамел има на 100 места в Пловдив, ама теб азис или карамел те интересува? Азис и карамел ги има на брезовска, проблемът е, че там в карамел продават само на серия, което нас не ни устройва, но карамел има в мн от магазините в Пловдив - един от тях Гранд. Азис е точно на светофара на голямата търговия. на дребно е. Леглото е мн яко, скрина също, завиждам ви за огромните пространства, с които разполагате Simple Smile

Аз като сглоба кошарката ще ви я снимам както и другите неща, вече и количката ще взимаме и така.

Бояна - прелестни снимки  Hug

# 686
  • Пловдив
Мише, къде го видя това пространство не знам  Simple Smile Всичко на всичко апартамента ни е 50 кв.м. със терасата.
Иначе ти ми беше казала за дрешките на Азис, но и на Карамел са им хубави. Вчера бяхме във Вис Виталис и купихме 5 бодита от тяхното производство - 3 с дълъг ръкав и 2 с къс. Не са нищо особено, даже са ми малко безлични, но за под гащеризонче са идеални. А и мъжът ми е прав, че за месец ще ги израсте. Въпреки всичко ще му взема на детето още някоя свежа и шарена премяна, да има за снимки дет се вика.
А този стерилизатор е на-евтиния електрически който намирам. Нищо че е за 8 шишета, какво да се прави, че няма по-малък. Но нямаме микровеле и ще разчитам на такъв.
Леглото можеш да го видиш на живо в Mothercare в МОЛ-а.
Бояна, снимките са страхотни. Изглеждаш много добре. Страшен чар имаш  Heart Eyes

# 687
  • Пловдив
А този стерилизатор е на-евтиния електрически който намирам. Нищо че е за 8 шишета, какво да се прави, че няма по-малък. Но нямаме микровеле и ще разчитам на такъв.
Леглото можеш да го видиш на живо в Mothercare в МОЛ-а.

аз съм го виждала на живо  Wink от две седмици пребродих града  Mr. Green почти няма магазинче, което да не съм видяла Simple Smile Стерилизаторът е по - як от микровеле щото си независима аз за това исках такъв макар и по - скъп, макар че ето на намерих по - евтин.

# 688
xelita, elektra, аз запомних само това, защото после момичетата със седалищно се отделиха да правят отделно от нас.Следващия път ще се поинтересувам. Иначе свещ -заставаш възможмо нан-близко легнала до стената, вдигаш краката и почваш бавно да се изправяш, стоиш, колкото издържиш. После за да се слезне по- лесно в изходна позиция може да се сложи възглавница под гърба. По възможбист да се прави поне 3 пъти на ден.
Другото е кучешка поза, която е описала Василена или акупунктура.
Бояна и аз подкепям Миралюба. Имаш страхотен чар. Много ми хареса прическата ти, та може да се разделя скоро с дългия бретон. Ако може като реша да се подстригвам да те момоля за едан снимка.  Blush

# 689
Благодаря ви момичета  Hug Явно бременността ми се отразява добре,предвид килцата  Mr. Green Мопси аз всъщност се опитвам да си го пускам да расте с косата бретона,но щом ти харесва-няма проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт