AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 062
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
  • на североизток от Рая
Здравейте и тук!  bouquetЗнаете ли защо на брой публикации ми пише 0?Кое се смята за публикация?Аз пиша съвсем отскоро,но все пак искам да знам.Засега имам поръчка около 60-тина лева.Много,много слабо...Отново...

# 46
Здравейте и тук!  bouquetЗнаете ли защо на брой публикации ми пише 0?Кое се смята за публикация?Аз пиша съвсем отскоро,но все пак искам да знам.Засега имам поръчка около 60-тина лева.Много,много слабо...Отново...
В КМ не се отчитат постовете.  Simple Smile

# 47
  • София
Излезнала ми е фактурата. Хванала съм протмонето, "Улови звездите" - не, не ми се напъваше, ако имам втора поръчка тогава. Имам фактурирана мостра на Ънскриптед, да видим дали поне тя ще дойде...  Laughing
А в София конференцията дали ще е в НДК, някой знае ли?

# 48
Честита нова тема и успешна кампания на всички
 bouquet

# 49
Момичета моля ,който  има козметичната чанта от лого колекцията да качи снимки.
Благодаря предварително. Simple Smile

# 50
  • София
Да, в София ще е в НДК. Засега планирам да отида, дано нещо не ми попречи... Някой ходил ли е на такива конференции, какво ще представляват???

Аз събрах 110 лева поръчка и ще я пусна, дано събера и втора, за да участвам за подаръка Сваровски..

# 51
Леле, вече сте изписали 4 стр....
Успешна кампания на всички!
Аз чакам каталог 16.  Mr. Green

# 52
  • София
Е, не няма ми го портмонето от миниброшурата номер 3169 0   Close . Светеше ми в зелено, въобще не пише да е по недостиг, никак не фигурира във фактурата, а в списъка с поръчката си го има, т.е. не съм забравила да го поръчам!  #Cussing out Е какво е това сега?!  ooooh!

# 53
  • плевен
Е, не няма ми го портмонето от миниброшурата номер 3169 0   Close . Светеше ми в зелено, въобще не пише да е по недостиг, никак не фигурира във фактурата, а в списъка с поръчката си го има, т.е. не съм забравила да го поръчам!  #Cussing out Е какво е това сега?!  ooooh!

Какво ли,поредната глупост и измама от страна на Ейвън  ooooh!

# 54
Относно конференциите, ходя всяка година, интересни са ми , вижда разни познати, дават по някоя мостра и така.

# 55
е ама много лошо за това портмоне и при мен го имаше поръчано дано дойде.

# 56
аз май съм се класирала за кандидат  newsm78. с това само привилегията за 10 брошури с 50% ли имам? (и по-висок кредитен лимит)

Успешна кампания  bouquet

# 57
  • Разград
Успешна кампания и от мен на всички! Аз имам засега едни около 50 лв. Rolling Eyes Ще пускам в неделя обаче.
А това за портомнето от мини брошурата, да не е от старата лого колекция, че имам поръчано такова вече?

# 58
  • София
А, защо няма хартиени торбички? Shocked Средните от няколко кампании са червен светофар, а сега няма никакви.
 Кате,   bouquet

# 59
Момичета портмонето вече свети в Червено #Cussing outкой се е уредил е късметлия

Общи условия

Активация на акаунт