AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 388
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Получих си всиките дарове-портмонето, бижута събрах 2 вида,щото си взех "Спот"-а за мен,другите "Звездните" ,няма да  ги удостоя с честта да ги нося,взех си и новата спирала,ама не ми харесва ,извива да,ама миглите едни тънки,постни и невзрачни...за пръв път се разочаровам от спирала на "Ейвън",инак съм им фенка,защото съм ползвала и  спирали на"Хелена Рубинщейн" и на  доста други класни марки,но "Ейвънските" ми бяха и са де фаворити,тази,обаче е изключение,яд е е дето не си взех от нетната поне едно "Маримеко".

# 481
И аз съм на същото мнение за спиралата,изобщо не ми харесва.Това е първата спирала на Ейвън,която не ми харесва.

# 482
Папитуу кажи как е Спотлайт? Харесва ли ти?

# 483

Папиту, пусни една снимка на Спотлайтското бижу, че клиентите го загледаха.

# 484
  • София
А някой използвал ли е коректора за погрешно нанесен лак? И какво толкова коригира? Shocked Виждам, че го има при специалните и за това питам в тази тема Simple Smile

Аз го имам и не съм доволна,нищо не коригира,засъхва ти така на пръста и нищо

Напротив коригира си перфектно! Не мога без този продукт! Обикновено се лакирам вечер и сутрин лакът ми се е посмачкал, но с коректора става като нов.  Peace

Здравейте момичета, взех си парафиновата маска за ръце и крака, но няма описание на български как да се използва, някой може ли да ми помогне?  newsm78 Praynig
От долу на опаковката са залепени, няколко лепенки една върху друга. отлепяш последователно и си намираш описанието на български. Иначе, нанася се плътен слой с масажиращи движения, обвива се с топла кърпа или чорапи/ръкавици за 3-5 минути и се избърсва.

Тази маска и аз я имах, но я започнах наскоро. Учуди ме, че няма нищо написано на български. Отлепвах, рових, тъй като знам обикновено къде е скрито инфото  Laughing , ама нищо.
Иначе е страхотна, омекотява и ухае много нежно.

# 485
  • София
Искам да попитам относно процента отстъпка, когато превеждате дължимата сума по поръчката ли си го удържате или те след това ви го изплащат?
А, защо просто не изчакаш фактурата и тогава да внесеш точната сума?

... новата спирала,ама не ми харесва ,извива да,ама миглите едни тънки,постни и невзрачни...
...яд е е дето не си взех от нетната поне едно "Маримеко".
Благодаря за отзивите за спиралата. А, Маримеко я има и в нетна 14. Peace

Папиту, пусни една снимка на Спотлайтското бижу, че клиентите го загледаха.
Отдавна ви пуснах снимка, ето я:

danisev, не съм Папитууу, но ще си позволя да ти отговоря и аз. На мен лично парфюма много ми харесва. Точно мой тип аромат е, а и е трайничък на моята кожа, за разлика от други определяни, като трайни.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 11:50 от mimeime

# 486
  • София
Е сега с тази спирала ме притеснихте. Имам нова клиентка, която си я е поръчала и не ми се ще още в началото да се разочарова.  Rolling Eyes

# 487
  • Sofia
Не е лоша спиралата, и аз си я взех. На мен ми харесва как стои - извива хубаво миглите и стои естествено. Ако искам повече наситеност слагам 2-3 слоя.Маримекото обаче продължава да ми е фаворит.
Спотлайта е много хубав. Троен и с интересен аромат, оставям да го опишат поетите във форума Laughing Но след върховият цитрусов аромат ухае много женствено и ненатрапчиво.

# 488
  • плевен
Напротив коригира си перфектно! Не мога без този продукт! Обикновено се лакирам вечер и сутрин лакът ми се е посмачкал, но с коректора става като нов.  Peace

А може ли да ми кажеш как го използваш да не би аз нещо да правя както не трябва  Peace

# 489
  • София
Важното е като тръгнеш да нанасяш, четката да е добре напоена и да го направиш бързо, иначе лакът се размазва и остава по четката. На теб как така ти засъхва по пръста? То си е като лак, т.е. маже се върху нокътя.  Laughing

# 490
  • плевен
Важното е като тръгнеш да нанасяш, четката да е добре напоена и да го направиш бързо, иначе лакът се размазва и остава по четката. На теб как така ти засъхва по пръста? То си е като лак, т.е. маже се върху нокътя.  Laughing

smile3514 колко съм проста.Аз мисля че като е коректор за грешно нанесен лак и че например като си изцапаш пръста отстрани да го намажеш с четката  и да изчезва.Божееееееееееееее,,а то се слагало върху лака. smile3515и да не ми се смеете много

# 491
  • София
 Mr. Green И аз така реших, че си помислила.

Като споменахме коректор, преди имаше писалка за почистване отстрани, дано пак пуснат.  Crossing Arms

# 492
  • плевен
Mr. Green И аз така реших, че си помислила.

Като споменахме коректор, преди имаше писалка за почистване отстрани, дано пак пуснат.  Crossing Arms

Благодаря за просветлението  bouquet

# 493
Момичета сега гледах мини брошурата за празниците е много ми е пуста на мен ,дано поне този път всичко да си идва

# 494
някои може ли да снима следващата брошура която ще е 15
имам и друг въпрос, фактурирана ми е експерсната но не мога да отворя фактурата си. някои може ли да ми каже какъв ще да е проблема случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт