AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 326
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
ето К 15
http://www.album.bg/dimislava/albums/103545/

до няколко часа ще ти се отвори-казват до 24 часа, но за по малко ги оправят нещата

# 496
  • София
К15 вече е сниман и беше пуснат в темата: http://www.album.bg/dimislava/albums/103545/

А за фактурата- нормално е. Понякога става бързо, понякога ги бавят, докато ги качат. Към 5-6 би трябвало да имаш вече, ако е работен ден.  Wink

# 497
  • о`майна лунна нощ е
Искам да попитам относно процента отстъпка, когато превеждате дължимата сума по поръчката ли си го удържате или те след това ви го изплащат?

Процентът /отстъпката/, които получаваш, са изписани в електронната ти фактура. Сумата, която следва да се заплати, я имаш написана върху хартиената вносна бележка, която получаваш в кашона. Предварително можеш да я разбереш като си следиш баланса и движението на поръчката в сайта на Ейвън. Там ти изписва по коя заявка каква сума следва да заплатиш - тя е намалена с процентът за теб. Единствено, ако решиш да внасяш сумата по баланс предварително /преди да си получила кашона/, трябва да прибавиш 1 лв. комисионна за банката, ако правиш кешов превод. При плащане с кредитната карта Ейвън - няма такса и този 1 лв. не го прибавяш към сумата, която ти е по баланс.

Ейвън НЕ ИЗПЛАЩА суми на представителите си. Ние сме краен потребител, който ползва превилегията да закупува продуктите на компанията на цени, по-ниски от каталожните. Ако си на граждански договор в Ейвън /както са координаторите/, тогава ти се заплаща, но там отношенията с компанията са на друго ниво.

# 498

Папиту, пусни една снимка на Спотлайтското бижу, че клиентите го загледаха.
Като за тоалетна вода,а не парфюм си е доста траен аромат, доволна съм от  трайността,аромата -нямам забележки,а и в пак цената с мотивационната програма излезе добра.Бижутата ей и на
http://media.snimka.bg/4366/014987049.jpg

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 20:35 от Папитууу

# 499
Искам да попитам относно процента отстъпка, когато превеждате дължимата сума по поръчката ли си го удържате или те след това ви го изплащат?

Процентът /отстъпката/, които получаваш, са изписани в електронната ти фактура. Сумата, която следва да се заплати, я имаш написана върху хартиената вносна бележка, която получаваш в кашона. Предварително можеш да я разбереш като си следиш баланса и движението на поръчката в сайта на Ейвън. Там ти изписва по коя заявка каква сума следва да заплатиш - тя е намалена с процентът за теб. Единствено, ако решиш да внасяш сумата по баланс предварително /преди да си получила кашона/, трябва да прибавиш 1 лв. комисионна за банката, ако правиш кешов превод. При плащане с кредитната карта Ейвън - няма такса и този 1 лв. не го прибавяш към сумата, която ти е по баланс.

Ейвън НЕ ИЗПЛАЩА суми на представителите си. Ние сме краен потребител, който ползва превилегията да закупува продуктите на компанията на цени, по-ниски от каталожните. Ако си на граждански договор в Ейвън /както са координаторите/, тогава ти се заплаща, но там отношенията с компанията са на друго ниво.

Изплаща и още как. Аз бях надвнесъл 1.60 лв., но след 2 дни си ги исках и ми ги преведоха по сметката.  Laughing

# 500
Някъде по-нагоре в темата прочетох предложението на едно "джудже" да събира в чувал /еко чантата/ всички подаръци от Ейвън и после да ги подари в офиса на фирмата на зоналния мениджър и координаторите...

На мен от доста време ми се върти една идея от малко по-друго естество. Да направя около Коледа по подобие на домашните партита представяне на Ейвън с пробно гримиране, раздаване на мостри и томбола с подаръци от Ейвън в ... специализиран дом за деца, като аудиторията да са тийнейджъри и бъдещи абитуриенти. Като тук целта не е печалба и привличане на клиенти, /не е и освобождаване от залежали продукти в кашоните под леглото/ всичко трябва да е качествено, със срок на годност, подготвено като празник за момичетата и момчетата. Решила съм да споделя тази идея пред координаторката и нашия екип да я обмисли и осъществи по Коледа... Предполагам, че ще суемеем да зарадваме децата най-вече с нашето желание да се срещнем с тях, да пообщуваме, да споделим тънкостите на грижата за кожата и красотата, да гримираме няколко желаещи, да раздадем подаръци, и най-вече да видим блясък в очите им...

# 501
  • София
Toва е страхотна идея. Дано се осъществи. Аз също бих участвала, ако решим и в София да се организираме.

Току що пуснах поръчката си за К13. С час закъснение, но дано ми я фактурират с днешна дата.  Praynig
Светеха ми в червено пинсетите на Калър Тренд и портмонето от мини брошурата.  Crossing Arms

И не разбрах какви са сега новите критерии за клубовете?  newsm78

Ето новите предложения за топството:

Спирала Supershock - Intense Teal 9,90 BGN
Спирала Supershock - Intense Violet  9,90 BGN
Двоен молив за очи Big Colour - Blue Azure and Frosted Ice 13,90 BGN
Двоен молив за очи Big Colour - Burnished Copper and Golden Glamour 13,90 BGN
Двоен молив за очи Big Colour - Green Dream and Hint of Mint 13,90 BGN
Двоен молив за очи Big Colour - Plum Passion and Angel Mist 13,90 BGN
Балсам за устни с цвят - Bronze 6,50 BGN
Балсам за устни с цвят - Pink 6,50 BGN
Балсам за устни с цвят - Red 6,50 BGN
Мултифункционален стик - лимитирана серия - Amaretto 6,50 BGN
Мултифункционален стик - лимитирана серия - Sheer Delight 6,50 BGN
Хидратиращ душ-гел Pur Blanca 5,50 BGN
Шампоан и балсам 2 в 1 с манго и джинджифил за всеки тип коса 6,20 BGN
Овлажняващ шампоан с бадемово масло и авокадо за суха и изтощена коса 6,20 BGN
Пяна за вана Sweet candy 5,20 BGN
Душ-гел Senses Orient 500 мл 5,20 BGN
Нежна пяна за вана за вана за деца 5,90 BGN
Мек детски шампоан 2 в 1 с аромат на сладка диня и киви 5,90 BGN

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 11:44 от bebsun

# 502
  • София

И специалните предложения :

FW ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 2,20 BGN

ПРАХООБРАЗНИ СЕНКИ ЗА ОЧИ MOCHA SPLASH 4,50 BGN

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 30 3,50 BGN

КОЛИЕ GEORGIANA 6,90 BGN

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF 10 2,50 BGN

СЕНКИ ЗА ОЧИ TURQUOIS DREAM 2,50 BGN

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ALICE7,90 BGN

СЕНКИ ЗА ОЧИ RUSSET 3,90 BGN

КОЛИЕ CONNIE 4,90 BGN

ЧАША ТЕРМОС 5,50 BGN

ОВЛАЖНЯВАЩ СЛЪНЦЕ ЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF 10  3,50 BGN

ЕЛЕГАНТЕН ШАЛ 15,90 BGN

КОМПЛЕКТ RACHAEL 6,90 BGN

ЗАЩИТЕН ЛОСИОН/ЛИЦЕ HYDRA RADIANCE 2,90 BGN

ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA 2,90 BGN

КОЛИЕ PAIGE 6,90 BGN

FW ЛОСИОН ЗА СТЪПАЛА – ДИНЯ 1,90 BGN

ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA AMETHYST 2,90 BGN

КОЗМЕТИЧЕН НЕСЕСЕР 3,90 BGN

8 В 1 ПАЛИТРА СЕНКИ ЗА ОЧИ 8,90 BGN

ЧАНТА GABRIELLA ШОКОЛАД 17,90 BGN

КРЕМ ЗА ДЕЦА АЛОЕ С ВИТАМИН Е SPF 30 2,90 BGN

# 503
  • Бургас
Получих си кашона- еко -чантата е голям майтап, не ми го побира ума къде може да се ползва. За сега ще си занеса продуктите с нея, добре,че съм с кола да не ме гледат хората по улиците.

# 504
  • Варна, а по празниците в Ямбол

И специалните предложения :

FW ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 2,20 BGN

Това не са ли за К 14 вече, защото аз съм на 13 още и са други при мен!?

Кой точно крем за крака е това? Стандартния без екстри аромати и терапии?

# 505
  • София
Да де, новите са. Защо да пускам старите?  Laughing

Това е Heel Softening, доколкото разбирам аз.

# 506
  • София
Да наистина май са за кампания 14.
ksiush , много добра идея! И аз бих се включила.  smile3501

# 507
Здравейте мили дами.Може ли да ми дадете телефонен номер на кол центъра.

# 508
# 509
месри,но неможах да се свържа:(((

Общи условия

Активация на акаунт