AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 194
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Момичета и момчета видяхте ли "голямата" новина http://dnes.dir.bg/2009/09/26/news5131166.html
не е първото място, но пък доста престижното второ.
Гордейте се, защото и вие сте дали за този успех  Mr. Green

# 601
  • на североизток от Рая
ВЕСИ,  bouquetТи винаги имаш идеи.Аз и на зоналната ще кажа,макар че става въпрос за малко пари,но все пак грешката не е моя.Като гледам,и други момичета имат проблеми с недоставени продукти.Ейвън взема,но не дава...

# 602
Здравейте,аз съм сравнително нов представител това ми е 7ма кампания.Чета ви отдавна,и научавам доста неща от вас.Искам да попитам продуктите които са изчерпани влизат ли при определяне на процента?(Поръчката ми е за 140 лв. и се чудя какво да поръчам за да се класирам за звездите,мислех си за розовото портмоне от мини брошурата)

# 603
Момичета , пак да питам за чантата Киера ,от мини брошурата , никоя от вас ли я няма , много ми трябва да я видя

# 604
Здравей те.Бихте ли ми казали колко е минималната сума за експресна поръчка?

# 605

120 лева.

# 606
Здравейте,аз съм сравнително нов представител това ми е 7ма кампания.Чета ви отдавна,и научавам доста неща от вас.Искам да попитам продуктите които са изчерпани влизат ли при определяне на процента?(Поръчката ми е за 140 лв. и се чудя какво да поръчам за да се класирам за звездите,мислех си за розовото портмоне от мини брошурата)

За звездите може, все още, да се възползваш от този номер.

# 607

120 лева.
Много благодаря

# 608
  • Варна, а по празниците в Ямбол
хинин и Джиг са двама различни мъже нали????!!! Rolling Eyes Mr. Green
Хинин, не те приветствахме с добре дошъл?!!! Peace
Аз днес пускам първа и едиствена поръчка от 13-каталог.. няма да напъвам за гривната.... аз едиснствено се блазня от флаш паметта, и ако не събера, ще искам да се прикрипя към някой да си я взема, че ме кефи!!! Heart Eyes

# 609
Аз днес пускам първа и едиствена поръчка от 13-каталог.. няма да напъвам за гривната.... аз едиснствено се блазня от флаш паметта, и ако не събера, ще искам да се прикрипя към някой да си я взема, че ме кефи!!! Heart Eyes

Дъщеря ми много хареса флашката стс Сваровски , иначе щях да ти съдействам Кате...
Ссега и аз се чудя как да се организирам, надявам се за парфюмите на Рииз Уидърспуун да има мотивционна програма и така ...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 11:06 от _re_ge

# 610

Различни сме да.  Party

# 611
Май ще трябва да почакаме за кашончетата другата седмица, за да видим каталог 16  Peace

# 612
  • София
Аз вече съм се настроила на вълна К14. Няма да се напъвам за колието (или както му викат), ако събера, събера, иначе хич не ми трябва! Наистина, някой нямали да се смили над нас и да качи каталог 16?  Rolling Eyes  Praynig

# 613

Благодаря за приветствията, различни сме, както по-надолу е споменал и "Другият" Simple Smile

Иначе аз пуснах вчера поръчката, единствена също, но съм събрал за доста повече. Жалко, че не може да се вземе повече от една флашка, както например сега с портмонетата, защото иначе бих бил щастлив да услужа. За съжаление, сестра ми си я заплю отдавна Simple Smile

# 614

Различни сме да.  Party

Изключително много се радвам, че не съм сам в тази, както винаги казват, компания за жени Simple Smile Още по-хубаво е, че и в този форум за жени също не сме сами. Ще се държим един за друг! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт