AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 173
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. Пловдив
Някои хора плачат за психолог.  Rolling Eyes

След колко дни ви се изчиства баланса след плащане с кредитната карта?

# 616
Някои хора плачат за психолог.  Rolling Eyes

След колко дни ви се изчиства баланса след плащане с кредитната карта?

3 работни дни

# 617
Аз вече съм се настроила на вълна К14. Няма да се напъвам за колието (или както му викат), ако събера, събера, иначе хич не ми трябва! Наистина, някой нямали да се смили над нас и да качи каталог 16?  Rolling Eyes  Praynig

newsm17

# 618
TAss,
какво те разочароваха и теб? сподели с нас,колежке!

Ами, няма нещо ново. Натрупа се всичко старо. Просто ми омръзна да преследвам хората за нереалистичните цели на Ейвън. Имам си редовни клиентки, на които не ми се налага да звъня за да поръчват. Те сами ме търсят, като имат нужда. Не притискам и представителките си, кой колкото може. Имам по-хубави неща в момента - балетната постановка на голямата ми дъщеря и прохождането на малката.  txtloves 1swing newsm32

# 619
  • София
TASS, абсолютно същото мисля и аз и ако достигна случайно "поставената ми цел" от Ейвън, то ще е заради предстоящите празници пред това тримесечие. Иначе съм решила, колкото-толкова - достатъчно ще ми е, че за моите и на близките ми неща ползвам намаление. Моята координаторка никога не ни е натискала, даже скоро разбрах, че не й е достигнало нещо много малко за поставените й цели /не съм наясно точно за кое/.
А сега да кажа за поръчаните колиета. Подаръка към парфюма е много хубав.  Колието от стр.79 стои много нежно и е като златно. Колието DELIA също много го харесаха. Може би обеците са малко по-големи, но всичко е въпрос на вкус и кой какво носи. Въпреки моите резерви, относно жълтите колиета на Ейвън тези са на ниво. Да вметна-имах чудесен пръстен сребърен с красив камък-плочка /не беше никак евтин/. Е, плочката се отлепи и я загубих. Така че, до късмет е.

# 620
Извинявам се,но кога най рано мога да пусна експресна поръчка за К14?

# 621
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Според мен на 29-вторник Peace

# 622
  • София
 В чевтвъртък 01.10!  Peace

# 623
# 624
  • Бургас
Отдавна съм се отказала да гоня каквито и да е критерии на Ейвън, поръчвам толкова,колкото да хвана 20%, и то ако съм си харесала аз нещо.
Последната ми придобивка е колието Мармарис, наистина е хубаво, връзва ми се с доста дрешки за есента. От нетната си взех парафиновата маска за ръце и стъпала, мирише много добре, аз я ползвам като крем за ръце вечер.
Пробвах мострата, на новия серум от брошурата 14, доволна съм, вие с какви впечатления сте?

# 625
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Оххх много съм злее Crazy Flutter ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
С това пускане само на една поръчка вече.. съвсееееем се омотах, мислех си че пускам тази вечер, дори я набрах, мислех си че във вторник ще ви пускам тема.... за това и така отговорих - излагащо се!!! Добре, че попитахте, та да разбера в каква заблуда живея!!!  Crazy Crazy

# 626
  • гр. Пловдив
Ех, бре Кате!  Grinning

Понеже в панорамата промоционалните мостри са ги направили 2,50 лв. , се поразрових там, от където директно можем да поръчаме мостри и се оказа, че са 1,90 лв. Тази цифра ми се струва по-реална, въпреки, че не ме удовлетворява.  Crossing Arms

# 627
във време на криза вдигат цените, не ми харесва  #2gunfire #Cussing out

# 628
  • о`майна лунна нощ е
Някои хора плачат за психолог.  Rolling Eyes

Аз?! Хвана ме  Mr. Green, отдавна мисля да посетя един и да му разбъркам представите за изтрещяла лелка с торба Ейвън.

Неочаквано за мен к.13 се оказа добра като поръчки. През 14 ще съм почти пас - пускам на първа дата, за да си взема каталозите и да изпълня една малка заявка. Дано се посъберат парфюми през к.15 - искам да си взема флашката, но без да си самоизвивам ръцете и клавиатурата, за да хвана 120 лв. с тях.

Момичета, коректорът за лак с каква консистенция е? Течен или по-скоро гъст като лак?

ПП - добро утро все пак! Лека и успешна седмица за всички и добре дошъл на новия представител в редиците ни.

ПП1 - експресна поръчка може да се пуска в първия ден от каталога. До сега е било така. Поправете ме, ако греша.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 09:03 от vesi_vas

# 629
Здравейте момичета!
Влизам при вас с питане за чанта Georgia от Avon, много ми харесва и искам да си я купя...дали е възможно да си я поръчам сега когато я няма изложена в каталога?
И ако не, дали някоя от вас не я продава  Rolling Eyes
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт