AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 172
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. Пловдив
Някои хора плачат за психолог.  Rolling Eyes
Аз?! Хвана ме  Mr. Green, отдавна мисля да посетя един и да му разбъркам представите за изтрещяла лелка с торба Ейвън.
Визирах раздвоената лучност на един уж нов представител в нашите редици.  Rolling Eyes

Да попитам за бижутата, които са без никел. Потъмняват ли след като няма никел?

# 631
Цитат на: vesi_vas link=topic=

[/quote

Да моите потъмняват. Казват, че е от потта ми  Embarassed

# 632
  • Варна
Може би сте известени вече, но аз получих следното съобщение:

"часове са пускане на поръчки по интернет:
Срокът за пускане на редовни поръчки по интернет се променя на 8 часа, а не 10 часа както беше до този момент. Моля да не разчитате на последните възможни часове, а да изпращате вашите поръчки най-късно ден неделя за първа редовна дата и най-късно до ден вторник за втора редовна дата.  "

# 633
По-горе имаше питане за коректора за лак - не е течен, а си е гъст колкото лака.
Новият серум се понася много добре от кожата ми, ще се възползвам от промоцията.
Ще има възможност за 30% отстъпка при закупуването на 2-3 серума Аню, 2-3 нощни крема на Аню, 2-3 от новите мъжки парфюма  и 2-3 от новите парфюма Ин Блум.
Ще трябва да поръчваме по-рано вече по Интернет, и по-рано да плащаме с кредитна карта, за да може да се осчетоводи навреме транзакцията.

Лек ден от мен! Simple Smile Heart Eyes

# 634
Някои хора плачат за психолог.  Rolling Eyes
Аз?! Хвана ме  Mr. Green, отдавна мисля да посетя един и да му разбъркам представите за изтрещяла лелка с торба Ейвън.
Визирах раздвоената лучност на един уж нов представител в нашите редици.  Rolling Eyes

Понеже тук ме засегна лично, не само мен всъщност, но аз отговарям за себе си, се чувствам длъжен да ти отговоря.

Този уж нов представител е доста реален, но нямам желание точно на Тома Неверни да доказвам нещо. Ако имате някаква параноя, то може би е време Вие да посетите специалист. Имало добри, казват по-запознати.  bouquet

# 635
  • София
И аз се обзаведох с кредитна карта. На мен също са ми дали розовата, въпреки, че исках лилавата. Както и да е.  Sunglasses Реших да попитам девойката дали правилно съм разбрала условията за ползването на картата и тя се оказа по-незапозната и от мен.  ooooh! Не и се отавих да ме дообърква!  Flutter Довечера смятам да си платя поръчката. Ако го направя, ще трябва да внеса парите до 10.11, нали? Моля някой, който я ползва да потвърди!  Praynig

# 636
някои има ли вече 16 каталог на бг Simple Smile

# 637
  • гр. Пловдив
50 дни е гратисния период. Правилно си сметнала.  Peace

XuHuH, гузен негонен бяга. Не съм споменала никой конкретно.  Twisted Evil

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Този уж нов представител е доста реален, но нямам желание точно на Тома Неверни да доказвам нещо. Ако имате някаква параноя, то може би е време Вие да посетите специалист. Имало добри, казват по-запознати.  bouquet

Приемаме.
Сега ни се представи подобаващо - име, ЕГН, интереси и снимка в цял ръст само по парфюм. Ароматът му е по твой избор.

bouquet

# 639
 Хайде някой от координаторите да помогне- някой вече писа, но по колко са вече намалените мостри- в панорамата са 2,50, а  при поръчките са с цена 1,90лв. newsm78??

# 640
  • Бургас
Никой ли не е ходил на конференцията в Бургас,кой е пял?

# 641
50 дни е гратисния период. Правилно си сметнала.  Peace

XuHuH, гузен негонен бяга. Не съм споменала никой конкретно.  Twisted Evil

Дам, адски права сте. В този форум, както и в зала 1 преди няколко дни, беше толкова претъпкано с мъже, че направо се загубих. Както и да е, смятам за под нивото на интелекта ми да продължавам този спор. Вече живеем в свободна страна, всеки има право да прави своите грешки и да вярва в тях.

Успех в останалите начинания Simple Smile

# 642
Този уж нов представител е доста реален, но нямам желание точно на Тома Неверни да доказвам нещо. Ако имате някаква параноя, то може би е време Вие да посетите специалист. Имало добри, казват по-запознати.  bouquet

Приемаме.
Сега ни се представи подобаващо - име, ЕГН, интереси и снимка в цял ръст само по парфюм. Ароматът му е по твой избор.

bouquet

В профилът ми и има възраст, но щом питате, 27 април 1980 година. Интересите ми са в планините, обожавам нашата - и не само в БГ - природа. Снимката, освен по чисто воайорски причини, няма логика да я показвам Simple Smile Парфюмът би бил Пиер Карден, обожавам този аромат и го ползвам, макар и да имам някои по-евтини варианти от Avon. А името е Деян Цветков.

# 643
Ех най-накрая синаправих регистрация тук Stuck Out Tongue Имам въпрос. В началната страница се дава линк към каталозите на руски,а те еднакви ли са с българските?

# 644
Ех най-накрая синаправих регистрация тук Stuck Out Tongue Имам въпрос. В началната страница се дава линк към каталозите на руски,а те еднакви ли са с българските?

След като е руски, еднакви ли си са българския ?

Общи условия

Активация на акаунт