AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 241
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. Пловдив
На една от конференциите бях спечелила плажна чанта.А най-интересното беше,че избраха дъщеря ми да тегли листчетата от томболата и тя все едно нарочно избра мен да спечеля.Много се накефих.
Е този пример разказа момчето от Астрала. Явно е ставало въпрос за вас.  Grinning

Сега се сетих да спомена, че съвместния сайт на Астрал и Ейвън ще стартира на 10.10.2009 г.

# 541
zwetellina  ще те допълня, и ще ползваме невероятните 8 % отстъпка от техните оферти

# 542
  • на североизток от Рая
kashmir,вече ще пиша само когато не ме сърби.Приемам забележката ти...Отскоро съм при вас и помагам ,ако мога.Но пък ви чета отдавна и ви се възхищавам.За момчето и Астрал не разбрах ,но няма значение.Никой не разбра тогава,че детето,което тегли томболата е моята дъщеря,така че не става дума за нас.Ще ви оставя да си починете от мен,ще пиша ако мога да помагам.Мерси ,момичета. готини сте!  bouquet

# 543
И на мен ми дойде sms няколко часа преди конференцията.Не отидох.Като прочетох и поста на zwetellina,изглежда нищо не съм изпуснала.Снощи пуснах поръчка,днес ми излезна фактурата,имам и обеци и гривна\надявам се да не се разочаровам много\ ConfusedВ другия каталог ще поръчвам парюма на Патрик Демпси,би трябвало да ми изпратят мостра на In bloom.Любопитна съм за този аромат.

# 544
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Спирам да се напъвам за каквото и да било. Щом не ми съдействат истински, а не само на думи, когато имам нужда, аз също няма да се старая да увеличавам приходите на другите.

Веси, дали съм ти казвала, че много ме кефиш! Стилът ти, изказът!!!! Hug Peace Peace
Отново пост в десетката!

Нашата конференция беше обявена за днес, в 18 часа, реших да не ходя, че не ми се мота до 20 и после прибиране.... за едното няма нищо... Не ми се ще да ми се паднат онези "чудни" лилави сенки СТ.. имам си от тях - не мерси! Crossing Arms Whistling И мостри на Спот не ми трябват, закупила съм си... Няма да ме хвалят за почти 6 годишния стаж в Авон, няма да ме награждават.... Така, че съм у нас.. Ако се включи някой от Варненките да каже кой е пял, от чисто любопитство да разбера... Но обикновено и при нас са местни самодейци  Mr. Green

# 545
  • София
Отворих си фактурата и имам портмоне /за което не се напъвах и аз/ и въпросната заменка на калъфчето с  еко чанта, за която в предните фактури нямаше и помен.

Моите сенки се паднаха бежови, за което не знам дали да съжалявам , че не са лилави. Например предпочитах в цвят, ама... карай.

# 546
момичета а какво ще кажете за портмонето глен или мъжкото е по- добре ?

# 547
момичета а какво ще кажете за портмонето глен или мъжкото е по- добре ?

Не съм момиче, но може би, поради този факт, бих могъл да ти отговоря по-добре Simple Smile

Имам такова, не го ползвам. Предвид, че е ПВЦ, не е толкова лошо, разположението му е удобно. Просто съм фен на ест. кожа, и си запазих старият оръфан портфейл.

Дано да съм бил от полза.

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Леле, Кате, то аз понякога не се разбирам какво пиша. Повече на чувства го удрям.

За портмонетата на Ейвън - ами каквито и да съм взимала, се изтъркват сравнително бързо. Ясно е, че са от изкуствена кожа, но мисля, че можеха да се постараят повече с материала. Дано поне това испанското излезе читаво /въпреки че споделих с вас притесненията си от кривината на шева и закрепянето на пластината/.

# 549
  • София
A къде имаше качени негови снимки, че не мога да ги намеря?  Whistling

# 550
  • Пловдив
Поправям се и на мен ми се паднаха бежови сенки, не червило снощи Laughing. Дне си си получих кашончето .Стигнах звездите,ама съм меко казано разочарована от гривната и обиците. Мъжа ми каза, че тези в магазина за лев са по-хубави. Надявах се на испанското портмоне, ама и то не ми хареса изобщо.

Най-хубавата част беше Валя Балканска .
При нас не говориха за кафе машини и ютии newsm78.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 21:41 от Aнели

# 551
В Русе конференцията беше от 18  почти до 20 часа. Пълна скука, пя едно местно трио и то май беше най-интересното от вечерта.Разиграха на томбола само 3 парфюма, иначе всички получиха чантичка с каталог15, мостра на ин блуум и на мен ми се падна балсамче с ванилия. Видях и  звездното колие- преди писах, че гривната и обиците са като евтино тенеке.Е, колието е още по-зле на живо  smile3511 Хич няма и аз да се напъвам за него.

# 552
A къде имаше качени негови снимки, че не мога да ги намеря?  Whistling

Заповядай!

http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/avon13/AVONMinibroshyra132009 … a_13+001.jpg.html

# 553
И аз получих гривната и обеците. Според мен гривната е много хубава, с удоволствие ще си я нося!  Heart Eyes

# 554
  • София
И аз получих гривната и обеците. Според мен гривната е много хубава, с удоволствие ще си я нося!  Heart Eyes

Като я показах на снаха ми веднага я пласирах. Била страшно модерна, закопчалката също . А аз се притесних, че ще е поредната кутийка в торбата със запасите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт