AVON- обсъждане на продукти 13-14 кампания

• 32 691
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
http://www.album.bg/dimislava/images/17391453/
http://www.album.bg/dimislava/images/17391514/
Момичета,за тези пише,че са балсами за устни,но в същото време в каталога цветовете са много наситени.Някоя от вас взимала ли си е нещо и тези двете и може ли да даде повече информация? Praynig

Това наистина са балсами с лек перлен нюанс.

Преди години имаше същия продукт като този на първата снимка. Имах този розовия и да ти кажа не стои на устните точно като на снимката. На светлина изглежда розово, наистина е като балсам за устни, не като червило.

Жалко,че цветовете им са бледи,а не наситени на снимката,много ми харесаха,особено розовия от втората снимка  Tired Само че защо така заблуждават???
Както и да е,мерси момичета,спестихте ми парите и разочарованието,тъкмощях да си ги поръчам и двете...

# 616
  • София
Цитат
Серумът с омекотяващи перли и розовото масло за тяло SSS хубави ли са?Защото имам много чувствителна кожа и ме страх. Rolling Eyes
Страхотен е!  Peace Малко мазничък, но за зимата е супер!  Heart Eyes

И пак да си повторя въпроса:
Цитат
Моля ви, кажете от кой спрей за обем сте по-доволни - този от червената серия или този от лилавата? newsm78
Никой ли не ги е ползвал?  Confused

# 617
Цитат
Моля ви, кажете от кой спрей за обем сте по-доволни - този от червената серия или този от лилавата? newsm78
[/quote]

Според мен си вземи от лилавата серия,все пак цялата серия е за обем.А и серум ми звучи по-добре от спрей за обем  Mr. Green .Дано някой,който ги е ползвал,да те посъветва скоро.

# 618

Цитат
за съжалелие много малко ми повлия за обем не могада се похваля но това пък зависи до косата/моята е тънка/ползвах сешоар след нанасяне на червения спрей.лилавия  също не ме впечатли ooooh!                                                                                                                                                                                                                     

# 619
Цитат
Никой ли не ги е ползвал?  Confused

Според мен си вземи от лилавата серия,все пак цялата серия е за обем.А и серум ми звучи по-добре от спрей за обем  Mr. Green .Дано някой,който ги е ползвал,да те посъветва скоро.
[/quote]

Лилавата серия според мен е по- добра, аз съм с мазна коса и ми действат добре. Ако ти е много мазна косата- си вземи спрей, серума е по-скоро като балсам без отмиване. Случвало ми се е като си сложа първия час да не си усещам парфюма- много хубаво меришат.
Червения ми слепва косата - определено за Лилавата серия!

За серума с перли и розово масло- омекотява наисина, но мерише на роза- аз не го харесвам заради това. Другото масло за тяло има по- хубав аромат.

# 620
  • София
За да не товаря излишно другата тема, ще си изкажа впечатленията само тук.
Тази гривна, наистина е страхотна!   
За това "колие", бях подготвена, че е голям боклук, но всъщност не е чак толкова лошо. Някой тийн. би му се изкефил.
Перфектна изработка, идеален цвят, определено много хубави. Ако има къде, бих си поръчала да ми изработят златни.
Това чудо в първия момент, ме разочарова, заради това, че от километър си личи, че е пластмаса, но като го подържах...пак започва да ми харесва, но със сигурност не е красиво, като в каталога.  В началото "камъните" седяха някак матови, но сега се позагладиха Shocked, ама как го обясних... бяха като изцапани с нещо...

Много коментирания балсам с бадемово масло и авокадо, без отмиване на Naturals, дето трябваше да мирише хубаво, според вас... на мен ми смърди гадно, като обикновения балсам от серията. Явно грешката е в моя телевизор. Дано поне ми се отрази добре на косата.
Останалите неща в кашона ми, са до болка познати.

# 621
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сигурна съм, че в една от двете теми видях Снимки реални на обецитеJosephune  - сините, големи и кръгли! Ще съм благодарна, ако някой попадне на линка и ми го даде или поне ме ориентира в коя от двете теми са били?!

Върнах се поне 10-15 страници назад... не ги намерих?? Rolling Eyes

Миме, прословутото колие, сваровски, мен пък ме кефи, жалко, че няма да събера и че не нося сребро пък!

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 17:58 от katyadjin

# 622
и на мен ми пристигнаха обиците TRUDY и са страхотни!

# 623
За серума с перли и розово масло- омекотява наисина, но мерише на роза- аз не го харесвам заради това. Другото масло за тяло има по- хубав аромат.
Зеленото ли?То е ясно че не мирише на роза.

# 624
  • USA, Steak State
mimeime Колието звезда е страхотно, жалко, че го няма тук Sad
Ама си зависи и от вратлето, което го носи явно Wink

# 625
  • София
Относно двата спрея от лилавата и червената серия. Аз съм по-скоро за този от червената серия, тъй като ми е по-мазна коса и ми се отразява добре, докато другия ми омазнява доста

# 626
Сигурна съм, че в една от двете теми видях Снимки реални на обецитеJosephune  - сините, големи и кръгли! Ще съм благодарна, ако някой попадне на линка и ми го даде или поне ме ориентира в коя от двете теми са били?!

Миме, прословутото колие, сваровски, мен пък ме кефи, жалко, че няма да събера и че не нося сребро пък!
аз ги бях пуснала http://sunysmile.snimka.bg/daily/avon.432561.харесват ми не са лоши малко камъчетата не са добре сложени.но стоят хубаво

# 627
  • София

http://crystalbell.snimka.bg/hobby/k-14-avon.428890.15251071

TheBlackWidowHug

# 628
  • София
Благодаря за отзивите, момичета!   bouquet Макар, че все още не съм сигурна кой от двата спрея  ще взема, но имам време да реша.  Peace
Цитат
Зеленото ли?То е ясно че не мирише на роза.
Не, не е зелено, а розово. На мен пък не ми мирише на роза, а аз така обичам този аромат.  Heart Eyes

# 629
Мерси за отговорите,а от лосионите на SSS кой е най-хубав? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт