AVON- обсъждане на продукти 13-14 кампания

• 32 711
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Аз продължавам с парфюмната вълна. Дойде ми Тресела - поръчах си го малко спонтанно, но ми хареса. Малко множко ми идват цветята за моя вкус и сигурно няма да го поръчам пак, но този ще си го използвам, а е и траен. Бях си поръчаламостри на Ин Блуум и Бонда и съм влюбена във втория, много траен и интересен аромат, определено ще си го поръчам, а най-вероятно и ще повторя. Много мой аромат. Ин блуум още не мога да го определя - доста цветен и сякаш не толкова траен. Утре ще го тествам пак, че днес много ми се омешаха вече ароматите.

# 571
  • Стара Загора
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=7745 тези четки има ли ги в някой от следващите каталози - 15,16,17 или 14? Днес гледах каталог 15 или 16 и ги видях качели. Сега се убих да ги търся, ама няма и няма. Доколкото си спомням бяха 12,90.

# 572
  • USA, Steak State
Това май са от серията с арабски блясък, четките.....

# 573
Здравейте!Интересува ме дали цветовете на четворката сенки True Colour(кафевите) са като в каталога.

# 574
  • USA, Steak State
bgbebe Припомни ми името им. Аз си поръчах едната четворка с кафяви нюанси и ги чакам следващата седмица.. Поръчала съм и други сенки, така че като ги взема ще ги снимам и ще ги кача тук да ги видите като цветове.

# 575
bgbebe Припомни ми името им. Аз си поръчах едната четворка с кафяви нюанси и ги чакам следващата седмица.. Поръчала съм и други сенки, така че като ги взема ще ги снимам и ще ги кача тук да ги видите като цветове.

Mocha Latte.Ще чакам да качиш снимки  Hug

# 576
  • Тук и сега
Поръчах си комплекта обеци и колие ЕММА,уж било със златно покритие,а поставено да злато червенее  Sad
Иначе е нежно наистина,но кофти цвят,по десето балната 6 от мен  Peace

# 577
  • USA, Steak State

Цитат
Mocha Latte.Ще чакам да качиш снимки  Hug

Точно тях поръчах

# 578
  • USA, Steak State
Поръчах си комплекта обеци и колие ЕММА,уж било със златно покритие,а поставено да злато червенее  Sad
Иначе е нежно наистина,но кофти цвят,по десето балната 6 от мен  Peace

Еее руско злато...  ти пък  Crazy

# 579
В 14к си поръчах Серум за обемна и плътна коса на Advance Techniques и с изненада забелязах, че вече е като балсам с помпичка. Педи беше течност с пулверизатор що така? И ефекта му въобще не е като предишния.Предния който ползвах ми е от преди година и ми беше един от лубимите продукти на Avon и озаряващите перли.

# 580
  • Стара Загора
Някой има ли обиците Vivian(стр.127/К15)? Хубави ли са?

# 581
сенките mocha latte вчера ми пристигнаха най-светлото е почти бяло вторият цвят е смесица между карамелено и мн светло кафяво 3тия е перлен а четвъртия на мен ми изглежда като много тъмно зелен и нямат блясък . за съжаление в момента цифровия ми няма батерии утре ще ги снимам и ще ги кача  Wink

# 582
Някой взе ли си от змийските обици, гривната беше убийствена, но ....така се случи, че не успях да си поръчам обиците и малко ме е яд Sick Заслужава ли си да се ядосвам???

# 583
  • USA, Steak State
Мисля, че някъде назад в темата бяха обсъждани. Порови се.

# 584
  • София
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=7745 тези четки има ли ги в някой от следващите каталози - 15,16,17 или 14? Днес гледах каталог 15 или 16 и ги видях качели. Сега се убих да ги търся, ама няма и няма. Доколкото си спомням бяха 12,90.
В К16 на стр. 84 с камбанка. 12,50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт