...

• 5 720
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
Teмата да не е пусната от някой смел програмист, но страхлив съпруг, който първо иска да видиреакциите на бг-мамите?

# 46
Към авторката, накарай го да ти плати тестването, което е направил.
А вече сериозно, говори с него и му обясни че ти и вашият брак не са система и го попитай защо сте се оженили..

# 47
Не е нормално да те третира като система ...
Говорим за брак за семейство, за човешки взаимоотношения...
Ами ако и ти тръгнеш да го провокираш за да му откриеш бъговете?
ще стане нещо като "Войната на семейство Роуз".
На твое място ще му заявя, че съм обидена от подхода му, от това, че ме тества по този нелеп начин с цел да докаже или опровергае нелепите теории, които е прочел нейде си...
Според мен на твоята половинка дъската й хлопа доста силно, аз не бих търпяла всекидневни провокации  Crazy
Ще му дам на него аз една провокация #Cussing out така, че да се чуди на кой свят се намира  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire и като утихне всичко ще му подметна, че е имал късмет, че само леко съм се била изнервила и че се надявам да не се окаже в моя емоционален архив в който гният труповете на предишните експериментатори  Mr. Green

# 48
  • София
Вие направо ме сбъркахте  Joy hahaha Joy
Това да ви кажа - не е нормално и не от професията. Познавам бая програмисти(брат ми е такъв, а и аз в такава фирма работя), ама чак пък толкова  ooooh! Верно,странни птици са, ама...  hahaha hahaha
Да не говорим, че това е работа на тестерите(да тестват), аз съм такава, представяте ли си какво трябваше да е около мен в такъв случай(ако теорията, че професията е виновна, е вярна)  hahaha Joy hahaha Да съм сбъркала семейство и приятели  Mr. Green
До авторката на темата:  Проведи нормален разговор с него, все пак сте семейство, и го помоли да престане с тестването Hug

# 49
Миличка, защо не го пратиш БЕК ТУ МАМА? Голям стрес, а?! С етикетче - за претопяване, например?!  Laughing Защото явно не е добре възпитан, а оттам и не е порастнал.

Живееш с обикновен българин-комплексар. И имате ли деца?

# 50
За пореден път се убеждавам, че има бъг в програмистите Laughing

# 51
Не е нормално. Професионално изкривяване. Как върви експеримента? Нервите как са ти засега? Че като дойдат сериозните проблеми, не ми се иска да те мисля, какво ще правиш.

# 52
Мацката покри ли се?

# 53
От всичко,което прочетох,ми стана ясно,че мъжът ти определено не е наред с акъла!
И не знам колко добър програмист е ,но аз сериозно бих се замислила върху професионалните му умения,ако започне да ги доказва на мен,а не на колеги или клиенти...Значи за тях просто не му достигат сили и възможности...
Отделно,ако започне да ме възприема като машина или обект за изследване,няма да се усети как ще се превърне в бивш изследовател!
Направо го води на психиатър!!!   

# 54
  • София
 След като си прави експерименти, не бих му обръщала повече внимание на глупостите и дори и да говори сериозно, ще му отвръщам с насмешка. Да си припомни за лъжливото овчарче!

# 55
  • Бургас/София
Нямам думи просто. Това правя по цял ден тествам програми за бъгове, но и през ум не ми е минало да прилагам натрупания опит върху съпруга ми  Mr. Green

# 56
Нямам думи просто. Това правя по цял ден тествам програми за бъгове, но и през ум не ми е минало да прилагам натрупания опит върху съпруга ми  Mr. Green

Я пробвай, кой знае колко още бъгове ще изскочат. )))))))

# 57
Няма нищо обезспокоително в поведението на мъжа ти, миличка. Просто човека е психопат. Добре, че не е хирург.

# 58
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:12 от VioletaR

# 59
  • София
Абе ти защо я пусна темата - да се оплачеш, че мъжът ти те психира или да се похвалиш колко много знае Joy

Общи условия

Активация на акаунт