Как да накараме кандидат-таткото да живее здравословно!

• 4 448
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, порових се и не открих тема, която да задоволи любопитството ми по въпроса.Надявам се тук да споделят мнение всички- и тези, които правят бебеи тези от вас,които  имат вече деца.А именно-как се преборихте с пословичния мъжки инат и несериозност в борбата с вредните навици?На мен това ми е голям проблем, явно си имам работа с костелив орех! fight
Печи го, вари го, но от цигарките и кафенцето(по пет-шест на ден) не се отказва.Пък и ракийката била полезна за дезинфекция.
Станах като фелдмаршал, само го дебна!  newsm29А е ясно, че на сила хубост не става!
Спермограмата ни е от "сивия сектор", както се изрази нашата лекарка-но и това не го стресна.
Заплаших го да го разкрия в темата за "Муньо"(на която много се смях, прочетете я ако все още не сте)- и това не даде резултат.
Та дано споделите изпитани рецепти за борба с дебелата глава!А дано се окаже, че повечето от вас са щастливки и имат послушни момчета до себе си!
Към модераторите:ако не съм догледала и има друга такава тема, моля клъцнете тази и извинения.

# 1
5-6 цигари на ден, според мен, не са такъв голям проблем.
Ракията, ако е с нормална мярка (примерно по 50гр. на ден) също не би трябвало да е проблем.
Бях чела преди време за някакви режими на хранене и разрешени/забранени храни в такъв случай, но дано не бъркам...
Също, много важно е и сънят, преумора, стрес - тези неща трябва да са сведени до минимум.

# 2
Нито мъжът ми е бил послушно момче, нито аз послушно момиче, но горепосочените неща не оказаха влияние. Проблемът ви идва от друго място, търсете го. Успех!

# 3
5-6 цигари на ден, според мен, не са такъв голям проблем.

Според мен авторката има предвид 5 - 6 кафета на ден, което никак не е малко.
А това, че някои хора нямат проблеми със зачеването ако пият и пушат като комини, не означава, че не оказва влияние. Просто едни организми са по податливи, други по малко. Но след като хората така или иначе вече са правили изследвания, значи имат някакъв проблем и не бива да го пренебрегват, заради това , че на някой друг не е оказало такова влияние.

Какво да ти кажа, съжалявам, че мъжа ти е толкова безотговорен, но това е често срещано, човек да си търси оправдание на айде да не казвам пороците, но влеченията. Поне дано да ги намали. Успех с правенето на бебето!   bouquet

# 4
  • Galaxy 13197853088
спирането на цигарите и алкохола, започването на някакъв спорт водело до подобрение с 30% на спермата ...

# 5
Не бих била щастлива с послушно момче. Имай предвид, че това е голям човек, а не дете.

# 6
  • София
Не знам как, но ако ти разбереш, пиши ми моля те Laughing Моят вече не е бъдещ, а настоящ, и то на две деца, които всичко гледат от него и трябва да им се дава пример, и т.н. Ноооо...резултат никакъв...От преди да се оженим ми беше обещал да намали цигарите - нищо подобно не стана. Все така дъни по кутия на ден, пие по литър кола и яде сандвичи, при все че в хладилника има три вида манджи/ и то не е защото не готвя вкусно, просто обича сандвичи Laughing/ Започвам да се примирявам вече...

# 7
Ако проблемите ви са 5-6 цигари на ден и ракийка, колкото за дезинфекция, то повярвай ми, нямате никакви проблеми.  Mr. Green

# 8
Ако кандидат таткото сам не пожелае да живее здравословно никой не може да го накара.

# 9
Пф,толкова си обсебена от идеята за бебе,че накрая на мъжа ти ще му писне и ще ходи на друга да направи бебе,дето няма да се чуди само как да го ограничава!
Не си права,то си е до желание и то собствено-щом той не иска,ти не можеш да го накараш(камо ли на сила)!
И моя мъж само ме гони да спирам цигарите-ма това дали ще ги спра или не си е лично моя работа и той не може да ми казва какво да правя!

# 10
Ако кандидат таткото сам не пожелае да живее здравословно никой не може да го накара.

Абсолютно съм съгласна,докато сам не реши,не мисля,че има някакъв начин.

# 11
  • София
Айде де!
Сти вече с тази преекспонирана здравословност!
То щото единствените вредни неща са кафето, цигарите и ракийката.

Иначе консервантите са просто супер и адски полезни...

# 12
  • Бургас

Съгласна съм с това, пък и хубаво си помисли дали няма да го отблъснеш с това постоянно дебнене.

# 13
pasinet, права си, не съм разбрала, че за кафета става дума.
5-6 кафета на ден са много, но не само за човек с проблеми, опитващ се да прави дете - много са за всеки, както и да го погледнеш, дори и за човек без проблеми Simple Smile
И да, съгласна съм с теб, че на всеки различните неща, се отразяват по различен начин.
Но определено, пак си държа на мнението, че ако са само 50гр. ракия на ден и няколко цигари - едва ли оказва толкова голямо влияние.
Най-вече от значение е стресът, преумората, негативните емоции и подобни, според мен.
(може и да не съм права 100%)
Но определено, авторката и да го дебне и да не го дебне, той ако не иска да направи нищо - няма как да има резултат.

# 14
Ако мен мен ме дебнат така ooooh! не само ,че няма да ги намаля ,ами и тутакси ще започна да се наливам с 5 кафеварки и ще паля цигарите по 2   Mr. Green никой няма нужда от фелдмаршал Wink
Peace

Общи условия

Активация на акаунт