той и тя възрастова разлика

• 3 837
  • 44
  •   1
Отговори
Здравейте!

Интересува ме какво мислите за връзка между мъж и жена - тя на 31 той на 21. Възможно ли е да излезе нещо трайно или тази възрастова разлика е нещо, което би попречило на връзката между тях?
  bouquet

# 1
Обади се в център 'Изида'  Mr. Green. Как може тук да се задават подобни въпроси? Дали има бъдеще тази връзка си зависи само от вас двамата,а не ние тук да ти кажем да или не. Ако ти кажа,че няма бъдеще,ще го зарежеш ли въпросния човек?

# 2
Може да се вземат и да са щастливи даже, особено, ако не плащат данък "обществено мнение"

# 3
  • София
Ако на младежа не му пречи, може и да стане работата.
Имам такива познати, сега той е на 38, тя на 49. Редовно ги мислят за майка и син. Но тя е сбръчкана, без зъби, неподдържана. Но за него е единствена и неповторима. Издържа и нея, и голямата и дъщеря, убива се от работа за да са нагласени и задоволени. За него и общия им син - ако остане.

# 4
  • по пътеката
колко трайно го искаш? до гроб?петилетка, две?  при толкова млади хора вероятността да създадат хипотети4но поне три деца и да имат свестни отношения си е много вероятна!

# 5
е,явно е голям проблем възрастовата разлика-напоследък всяка трета тема е за това. Mr. Green
щастието не зависи само от това ти и той на колко сте,има други мнооого по-важни неща.

# 6
Много зависи тя какво иска и той колко мозък има в главата.

# 7
  • Galaxy 13197853088
може, ако тя си затваря очите.

# 8
Имам близки-той на 36, а тя на 26. Заедно са вее повее от 10 години.
Това дава ли отговор на въпроса ти?

# 9
Струва ми се различно, когато мъжът е по-голям.

# 10
Опс, бързала съм и не съм прочела внимателно, че разликата е в полза на жената.
Ами, тогава зависи от това кой какво очаква от тази връзка и как вижда развитието и занапред.

# 11
Струва ми се , че младежа е много малък и е във възраст в която все още не е опознал живота, а жената  на 30 е готова за деца и по-сериозни ангажименти. newsm78

# 12
  • София
Абсолютно невъзможно е хлапе на 21 е да привлече вниманието ми.
Нямам идея как 30 и кусур годишна жена се е запленила.
Но хората са различни.

# 13
Toчно това ме интересува, дали ви се струва възможно да имат свестни отношения въпреки консервативните разбирания на заобикалящите ги и възможно ли е толкова млад мъж да иска неща, по-подходящи за такива с поне 5-6 години по-големи от него.
Ясно ми е, че отношението към връзките между по-възрастни мъже и по-млади жени се толерират много повече отколкото обратното, за това ми се иска да събера мнения в този случай когато тя е по-възрастна.

# 14
много зависи от момчето, много.
Аз и мъжът ми сме на една възраст - аз исках дете още на 21, той дори в момента - на 25 - не иска.
Примерно.
Щото това е, което се сещам да иска една жена на 30 - я дете, я сватба.
Много ми е съмнително 21 годишният да е готов да удовлетвори подобни желания.
Но пък всякакви случаи има.
Иначе за самата разлика - все тая, ако са на един акъл, кой е по-големият, аз лично не бих погледнала консервативно на подобни отношения.
Ама ми се струва, че няма да са на един акъл.

Общи условия

Активация на акаунт